• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bana yasak denmedi. Ben uyuyorum yani uyuyamaz hale gelene kadar da uyurum. Susam tanesi kadar şey yanmış tersmiş düzmüş etkilenmez yaa. Karnım büyüyünce zaten istesemde yatamıcam🤗 sana doktor mu söyledi yasak diye?
Aynen bana oyle dedi yuzustu uyuma diye ama gerçekten de kasiklarimda sanci oluyo uyuyunca dedim ya birkaç gun once gece cok fena sanciyla uyandim ondan sonrada bisey hissetmedim diye o zamandi iste artik dayanamayip yuzustu uyumusum onun sancisiyla uyandim yarim saat kadar sürdü disgebelik ameliyatindan sonra göbek kaldi bende bide tedaviyle azicikta kiloda alınca uzerine yatinca gobegim icerde baski yapiyor heralde tek mantikli aciklamam bu aklima gelen 😂

Tamamen aynı. Akşam 9da uyur mu bir insan😀 Sonra gece 2de başlıyorum uyanmaya, saat başı uyanıyorum. Her dakka ağzım kuruyo su içiyorum, su içince bu sefer her dakka çişe kalkıyorum. Bu döngüden sabaha kadar çıkamıyorum😖 Heralde artık deliksiz uyku diye bişey olmicak diyorum uzunca bir süre. Bebek doğunca zaten olmayacaktı, şimdiden başladık
Ayyynı durumdayım resmen beni yazmışsın canım :))) gün içinde de iki saatte bir uykum geliyor :)

Aynen bana oyle dedi yuzustu uyuma diye ama gerçekten de kasiklarimda sanci oluyo uyuyunca dedim ya birkaç gun once gece cok fena sanciyla uyandim ondan sonrada bisey hissetmedim diye o zamandi iste artik dayanamayip yuzustu uyumusum onun sancisiyla uyandim yarim saat kadar sürdü disgebelik ameliyatindan sonra göbek kaldi bende bide tedaviyle azicikta kiloda alınca uzerine yatinca gobegim icerde baski yapiyor heralde tek mantikli aciklamam bu aklima gelen 😂
Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat...sen rahat ediyorsan bebekte rahattır bence🤗 benim doktorum çok ilgisiz ben sormadıkça birşey söylemez...ben de kendi kendime araştırıp öğreniyorum işte. Bakalım şu kontrollerimizi bir olalım kesemizi görelim😊sonrada kalp atışı❤️...sonrasında da artık keyfini sürelim🧿

Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat...sen rahat ediyorsan bebekte rahattır bence🤗 benim doktorum çok ilgisiz ben sormadıkça birşey söylemez...ben de kendi kendime araştırıp öğreniyorum işte. Bakalım şu kontrollerimizi bir olalım kesemizi görelim😊sonrada kalp atışı❤️...sonrasında da artık keyfini sürelim🧿
Bak heyecanlaniyorum öyle deyince 😂 kalp atisj icinde mi kendi doktoruna gidiceksin yoksa takip icin doktor değişecek misin

Kizlar suan elimde çok miktarda brokolim var bostandan hasat ettim 😂 ama nasil muahafaza edilir bilmiyorum daha once buzluga atan oldu mu attiysaniz ne sekilde attiniz kisa hazirlik hamislikte hazr olur bazi seyler 🙈

Teşekkür ederim doktorum testi bugun ver dedi simdi hastaneye geçiyorum... hayırlısı
AYYY CANIM BUGUN MÜ VERILECEK TESSTT :) HEYECANLA BEKLIYORUM. İŞ YERINDE COK YOGUNUM TAKIP EDEMIYORUM ARAYA KAYNARSA GÖRMEM.
BENIM ADIMIDA ETIKET YAPTA SONUC ÇIKINCA ATLAMİM OLURMU:KK200: :KK68:

Kizlar suan elimde çok miktarda brokolim var bostandan hasat ettim 😂 ama nasil muahafaza edilir bilmiyorum daha once buzluga atan oldu mu attiysaniz ne sekilde attiniz kisa hazirlik hamislikte hazr olur bazi seyler 🙈
EVETT CANIM BENDE MEMLEKETTEN GETIRINCE MUTLAKA BUZLUGA ATIYORUM.
TEMIZLIYORUM DAL DAL AYIKLIYORUM TERTEMIZ HALIYLE BUZDOLABI POSETLERINE ATIYORUM.
SONRA CORBA YAPACAKSAM BUZLU HALIYLE CIKARIP TENCEREYE ATIYORUMM :) MİSSS

AYYY CANIM BUGUN MÜ VERILECEK TESSTT :) HEYECANLA BEKLIYORUM. İŞ YERINDE COK YOGUNUM TAKIP EDEMIYORUM ARAYA KAYNARSA GÖRMEM.
BENIM ADIMIDA ETIKET YAPTA SONUC ÇIKINCA ATLAMİM OLURMU:KK200: :KK68:
Verdim kan bakalim hayırlısı ama su lekelenme kafami allak bullak etti. Sanirim olmadi... bugun bi deger çıkar elbet çünkü testte de cizgi belirdi ama cumartesiye ne olur bilemem... umidimi kaybettim sanki olmayacak

Bak heyecanlaniyorum öyle deyince 😂 kalp atisj icinde mi kendi doktoruna gidiceksin yoksa takip icin doktor değişecek misin
Ben farklı bir doktora gitmeyi nedense risk etmek istemiyorum. Sonrasında tüp bebek konusunda uzman olmayan bir doktora gidiliyor mu onu da bilmiyorum. Ama bu kadın suratsızda olsa işinde çok iyi. Yani çekicez mecbur gibi görünüyor😅 Şuan hale ücretsiz kontrol oluyorum doktor bebeği onaylayana kadar. Sonrasında doğum paketi almayı düşünüyoruz.

Verdim kan bakalim hayırlısı ama su lekelenme kafami allak bullak etti. Sanirim olmadi... bugun bi deger çıkar elbet çünkü testte de cizgi belirdi ama cumartesiye ne olur bilemem... umidimi kaybettim sanki olmayacak
Zihnini boşalt..sonucunu bekle cnm. Eğer olumsuz olursa ozaman zaten kafana takacak üzülecek çok zamanın olur :( Neden şimdi içindeki meleğe bu negatif enerjiyi gönderiyorsun💕

Markette buzlukta var atiliyordur herhalde
Bı kaç poşet at üç gün snr çıkar dene kararsız kalınca ben öyle yaparim

40 a 95 cikmisti sanırım gebelik takibi yapılmaya başlandığında genel olarak bakiliyor galiba ayrica igne vuruldun ya kanamadan sonra bakilmasina gerek kalmadk prog. Degerin yukseltilmis oldu eger dusmeye devam etse kanama durmazdi yani sen suan cok iyi durumdasin her sey yolunda
Çok teşekkür ederim canım moral oldun. Ultrasondan çıkınca mutlaka yaz bize 😊

Kizlar what to expet İngilizce bir program Türkçeye nasil cevrilir

Back