• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar tüp bebek merkezindeki dr a mi devam ediyorsunuz benim dr um 5 hafta sonra gel dedi ikili test için şu an 8. Haftadayım acaba kendi yaşadığım yerde mi devam etsem orayı bıraksam mı diye düşündüm hem çok maliyetli oluyor hemde git gel bir gün yolda geçiyor

Kızlar tüp bebek merkezindeki dr a mi devam ediyorsunuz benim dr um 5 hafta sonra gel dedi ikili test için şu an 8. Haftadayım acaba kendi yaşadığım yerde mi devam etsem orayı bıraksam mı diye düşündüm hem çok maliyetli oluyor hemde git gel bir gün yolda geçiyor
Dra uzaktan geldiğimizi söyleyince orda devam edin dedi ilaç kullanımını sordum estrofem 11. Hafta bırak dedi progestan fitil oksapar devam progestan iğne yerine proluton değiştirdi
İkili test yaptır sonuç gönder bize dedi
Maliyetler yüksek haklısın
Yol yorucu tüm günün iptal oluyor beş dk için
Kötü birşey olunca zaten acilde buluyoruz kendimizi ne özel drumuz ne tüp bebek merkezi yetisebiliyor hiç tanimadigimiz Dr a emanet ediyoruz kendimizi.
Danisacagin bise olursa danisirsin yine merkezine

Ben tup bebek doktoruma devam ediyorum aynı zamanda kadin dogumcu oldugu icin bide cok ilgili ve istedigim heran ulasabiliyorum ilaclarinız bittiyse normal bir kadin dogumcuya danisabilirsiniz aslinda ama ilacları tup bebek doktorları ayarladikları icin ben acikcasi baska bi doktora guvenemedim çoğu doktor bilmiyor bu ilacları kafalarına gore bıraktiriyolar

Fetal testle alakalı bir fikrim yok. Doktorum farklı bir alternatiften bahsetmedi bile. Fetal testin ücreti daha mı maliyetli acaba? Bugün yine bir kan testi verdim enfeksiyon içinmiş. Adını unuttum yine birşey paneli dedi doktor. Bazen para tuzağımı diye düşünüyorum a a kadın hep nerelerde yaptırabileceğimi söylüyor özel dışında.
Benim de fikrim yoktu ama baya bi araştırdım buralarda. Sen de bi araştır oku istersen. Senin de aklına yatar kesin. Üstelik fetalde cinsiyeti de çıkıyor erkenden 😊

Benim de fikrim yoktu ama baya bi araştırdım buralarda. Sen de bi araştır oku istersen. Senin de aklına yatar kesin. Üstelik fetalde cinsiyeti de çıkıyor erkenden 😊
Fiyat aldiniz mı fetal dna icin ben memorial da sormuştum 5500 tl demisti bide düşünüyorum acaba bisey cikarsa allah korusun aldirabilirmiyim kafam karışık ondan yaptirip yaptirmama konusunda

Fiyat aldiniz mı fetal dna icin ben memorial da sormuştum 5500 tl demisti bide düşünüyorum acaba bisey cikarsa allah korusun aldirabilirmiyim kafam karışık ondan yaptirip yaptirmama konusunda
Ben henüz almadım. Bu fiyat hangi memorialın acaba?

Ben henüz almadım. Bu fiyat hangi memorialın acaba?
Bahcelievler Memorial özel sağlık sigortasi karşılamıyormuş bildiğim kadarıyla tabi ben sigorta firmasıyla henüz görüşmedim. Bide suan dolar cok yükseldi dolar yukseldikce bu test fiyatlarıda artiyor 😔

Bence aldirip aldirmamak degil mevzu onun haricinde kendi uzun soluklu yolculuga bastan hazirlamak. Dogum aninda ogrenecegin seyler senin cocuguna olan hislerini etkileyebilir ben boyle kolayliklarin hayatimizda olmasindan dolayi son derece memnunum ve ne olursa olsun bu testlerin yapilmasindan yanayim. Oncelikle aldirma konusun da gelecegi iyi degerlendirmek lazım bebekken karailacagin sorunlar yasi ilerledikce karsilacaklarin ve onun yasamdan alabilecegi haz ilelebet yanlarinda baki olmayacagiz bizden sonra ne olacaklar? Bu asada aldirmama karari verirsen de ki bu da cok guzel bir karar ozaman doguma kadar kendini hazirlayacak arastiracak onu en konforlu nasil yasatacaginin planini yapacaksin dogum gerceklestiginde lohusalik sendromu da denilen hormonal bozukluklar bizim huyumuzu suyumuzu degistiriyor kabullenmek oyle bir durumda zor olabilir ben meslegimde cok karsilastim dogumdan sonra engelli cocugunu terkedip gidenle oyuzden ne olursa olsun imkanlarinizi zorlayin ve o teati yaptirin

dertler bitmiyordu 9 ayı sagsaglim bitireydik annem bende tansiyonum cok dusuyor diye geldi bayilcak gibi oluyorum nerdeyse bu dertler hic birsey degil doguncada bisey olcakmi diye korkuyorsun diyor 😂😂 dedim ne güzel moral verdin annelik öyle kolay degil diyo valla annemi gercekten suan daha iyi anliyorum anne olunca anlarsin lafinin tam üzerindeyim duygusallik bastı
of daha dur doğuma kadar ben mesela 10. hafta korkusu yaşıyorum. malum burdan bir arkadaşımızın 10. hafta kalbi durdu bebeğin. bu bende travma oldu. resmen yeni bir korkum var. 10. haftayı atlatayım 12 hafta detaylı testler vs onda bi şey çıkacak mı korkusu. sonra erken mi doğacak sağlıklı devam edecek mi vs vs :D evham yapmak istedikten sonra ohoooo :D

Merhaba arkadaslar.Ben 6 eylul transfer oldum,pozitivi gorduk 10 gun 400,12 ci gun 751,14 cu gun 1640.dun kese gormeye gittik,cok sukur ikiz gebelik,ancak kese bos.Boyle olup sonradan bebegi,kalp atislarini duyan oldumu aranizda lutfen delirmek uzereyim,yardim edin

IMG_20220926_142927.jpg
IMG_20220926_142927.jpg IMG_20220926_142927.jpg
benden de hem polip alındı hem de ayrı bir operasyonla miyom alındı. doktorum normal doğum olmaz vs demedi ama öyle mi oluyormuş o zaman?
Bakarmisiniz lutfen
IMG_20220926_142927.jpg

Back