- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Canım aynı bende böyle laboratuvar sonucu çıkmıştı çok üzüldüm artmadı diye. Ama doktora sordum 1000 sen büyük demek İstemi’ler sorun yok dediler. Ki bende kese kalp duydum şükür. Sorun yok yaniKızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi
Çok şükür darısı bana olsunCanım aynı bende böyle laboratuvar sonucu çıkmıştı çok üzüldüm artmadı diye. Ama doktora sordum 1000 sen büyük demek İstemi’ler sorun yok dediler. Ki bende kese kalp duydum şükür. Sorun yok yani
Çok güzel sağlıkla katlansın İnşallahmerhabalar,
bende aranıza katıldım 13 eylül çift embriyo transfer 23 eylül kan sonucum 490 :) inşallah artarak devam edecek :)
Hayırlı olsun inşallah kaset test yapmış mıydınız ben bu sabah kaset test yaptım ve silik gibi ya da ben öyle görmek istiyorummerhabalar,
bende aranıza katıldım 13 eylül çift embriyo transfer 23 eylül kan sonucum 490 :) inşallah artarak devam edecek :)
Bence var kaçıncı gündü?Sizce burda 2.çizgi var mı belli belirsiz
Eki Görüntüle 3134649
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahmerhabalar,
Ay canım hayirli olsun. dr odasına girerken telefonu hazır edin. Çünkü bir anda dr sesi açtı çok da uzatmadan kapatti bizde. zararlı seylermiş o yüzden uzunca dinletmedi öyle demişti.Kızlar saat 10 da randevum var kalp atışı için gideceğim. Nolur dua edin sorun olmasın.
10.gün 5.gün embriyosuydu. Erken gebelik testi alıcam ilk idrarla yapılması şart mıBence var kaçıncı gündü?
Sanırım şart değil yani ben ilk idrarla yapmamıştım hatta aksamustuydu10.gün 5.gün embriyosuydu. Erken gebelik testi alıcam ilk idrarla yapılması şart mı
Yok cnm tek benimki. Ama yine de yorgunum yaniGeçmiş olsun çok sevindim atlatmana. Yorgunluk hamilelikte çok etki ediyor enerji düşüşümden anladım ben de. Senin de ikizdi gibi hatırlıyorum doğru mu?
Tamam normal sen ilk mesajında < bunu kullanmışsın bu 1000 den küçüktür demek > böyleyse 1000 den büyüktür demekİlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldinKızlaaar gördüm sonunda o çift çizgiyiii
Eki Görüntüle 3134717
İşaretleri biliyorum da,gece korkudan yanlış yazdım. Ben şeye takıldım neden tam rakam belirtilmemiş acabaTamam normal sen ilk mesajında < bunu kullanmışsın bu 1000 den küçüktür demek > böyleyse 1000 den büyüktür demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?