- 27 Temmuz 2021
- 107
- 125
- 23
- 35
Canim cihazdan cihaza bile fark ediyor gonlunu ferah tut. Ben kendi doktorumda kese gormustum 2 gun sonra ilac yazdirmaya gittigim doktor hem bebegi gordu hemde kalp atisi baslamis dedi.Her şey normalmi diye sordum normal dedi Tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanenin hemşiresine de atdım gözünüz aydın kese gözükmüş dedi
Eki Görüntüle 3134585
Bnm yoruma da,bakar mısın. Kafam karıstı yardıkcı olun lütfenCanim cihazdan cihaza bile fark ediyor gonlunu ferah tut. Ben kendi doktorumda kese gormustum 2 gun sonra ilac yazdirmaya gittigim doktor hem bebegi gordu hemde kalp atisi baslamis dedi.
Canim normalde beta degerinin yukselmesi lazim ama hem laboratuvar farkli calisiyor o yuzden iki farkli laboratuvari karsilastirma bence. 1000 yazdigina eminsin di mi 10000 olabilir mi acaba? Ben aile hekimine gidince test yapmislardi 15bin ustu yaziyordu net bir deger yoktu. Eger icin rahat etmiyorsa ilk test yaptirdigin yerde tekrarlatabilirsin. Ayrica kese gordunuz mu ne durumdasiniz suandaKızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi
İlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmışCanim normalde beta degerinin yukselmesi lazim ama hem laboratuvar farkli calisiyor o yuzden iki farkli laboratuvari karsilastirma bence. 1000 yazdigina eminsin di mi 10000 olabilir mi acaba? Ben aile hekimine gidince test yapmislardi 15bin ustu yaziyordu net bir deger yoktu. Eger icin rahat etmiyorsa ilk test yaptirdigin yerde tekrarlatabilirsin. Ayrica kese gordunuz mu ne durumdasiniz suanda
Maşallah canım benim Rabbim sağlık kucağına Almayı nasip etsin İnşallahCanim cihazdan cihaza bile fark ediyor gonlunu ferah tut. Ben kendi doktorumda kese gormustum 2 gun sonra ilac yazdirmaya gittigim doktor hem bebegi gordu hemde kalp atisi baslamis dedi.
Bendede net değer yok neden amaCanim normalde beta degerinin yukselmesi lazim ama hem laboratuvar farkli calisiyor o yuzden iki farkli laboratuvari karsilastirma bence. 1000 yazdigina eminsin di mi 10000 olabilir mi acaba? Ben aile hekimine gidince test yapmislardi 15bin ustu yaziyordu net bir deger yoktu. Eger icin rahat etmiyorsa ilk test yaptirdigin yerde tekrarlatabilirsin. Ayrica kese gordunuz mu ne durumdasiniz suanda
Canım bencede yükselmesi lazım 1000nin üstüne çıkması lazımdı doktoruna sordunmu?Kızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi
Canim bu 1000in uzerinde bir deger demek sadece net bir deger vermemis. Ben az onceki yazdigindan 1000 alti anladim. Hicbir sorun yok allahin izniyle. Net deger vermiyorlar sadece 1000 uzeri yazmislar. Zaten olmasi gerekende yukselmesiİlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış
Canım bi internet de yazsana ne çıkıcakBendede net değer yok neden ama
Amin canim benim hepimize insallahMaşallah canım benim Rabbim sağlık kucağına Almayı nasip etsin İnşallah
Yeni gördüm önünde > bu işaret var amaCanım bencede yükselmesi lazım 1000nin üstüne çıkması lazımdı doktoruna sordunmu?
Ilk sorduğunda <1000 (binden küçük) yazmışsın arkadasim o cok iyi gorunmuyordu bir hafta onceki deger dokuzyuz küsür olduğu için, sanki düşmüş gibi.İlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış
Dimi öyledir ya,gece gece aklım çıktı soracak kimse de yok. Ama neden net değer verilmemiş acabaCanim bu 1000in uzerinde bir deger demek sadece net bir deger vermemis. Ben az onceki yazdigindan 1000 alti anladim. Hicbir sorun yok allahin izniyle. Net deger vermiyorlar sadece 1000 uzeri yazmislar. Zaten olmasi gerekende yukselmesi
Yazdımds hiç birşey bulamadım bu konuyla alakalı sadce normalde haftaya göre değerler var o kdrCanım bi internet de yazsana ne çıkıcak
Ya panikten yanlış yazmısım >1000 bu yazıyordu tam olarak.Ilk sorduğunda <1000 (binden küçük) yazmışsın arkadasim o cok iyi gorunmuyordu bir hafta onceki deger dokuzyuz küsür olduğu için, sanki düşmüş gibi.
Eger buradaki ifade yani >1000 (binden büyük) doğru ise bence endişe etmene gerek yok.
>1000 bu yazıyorsa hicbir sorun yok. Gebeliginin tadini cikar hayirli olsun canim. Saglikla ilerlesin insallahDimi öyledir ya,gece gece aklım çıktı soracak kimse de yok. Ama neden net değer verilmemiş acaba
İyi o zaman canım endişelenmene gerek yok Her şey yolundadır canım İnşallahCanim bu 1000in uzerinde bir deger demek sadece net bir deger vermemis. Ben az onceki yazdigindan 1000 alti anladim. Hicbir sorun yok allahin izniyle. Net deger vermiyorlar sadece 1000 uzeri yazmislar. Zaten olmasi gerekende yukselmesi
Çok teşekkür ederim ya nasıl korktgmu anlatamam. İnşallah darısı tüm istyenlere olsun>1000 bu yazıyorsa hicbir sorun yok. Gebeliginin tadini cikar hayirli olsun canim. Saglikla ilerlesin insallah
Çok teşekkür ederım içim rahatladıİyi o zaman canım endişelenmene gerek yok Her şey yolundadır canım İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?