2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Her şey normalmi diye sordum normal dedi Tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanenin hemşiresine de atdım gözünüz aydın kese gözükmüş dedi
Eki Görüntüle 3134585
Canim cihazdan cihaza bile fark ediyor gonlunu ferah tut. Ben kendi doktorumda kese gormustum 2 gun sonra ilac yazdirmaya gittigim doktor hem bebegi gordu hemde kalp atisi baslamis dedi.

Kızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi
Canim normalde beta degerinin yukselmesi lazim ama hem laboratuvar farkli calisiyor o yuzden iki farkli laboratuvari karsilastirma bence. 1000 yazdigina eminsin di mi 10000 olabilir mi acaba? Ben aile hekimine gidince test yapmislardi 15bin ustu yaziyordu net bir deger yoktu. Eger icin rahat etmiyorsa ilk test yaptirdigin yerde tekrarlatabilirsin. Ayrica kese gordunuz mu ne durumdasiniz suanda

İlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış

Bendede net değer yok neden ama

İlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış
Canim bu 1000in uzerinde bir deger demek sadece net bir deger vermemis. Ben az onceki yazdigindan 1000 alti anladim. Hicbir sorun yok allahin izniyle. Net deger vermiyorlar sadece 1000 uzeri yazmislar. Zaten olmasi gerekende yukselmesi

Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyo ya net bi cevap bulamadım 10 eylülde olmuştum geçmiş midir

Ilk sorduğunda <1000 (binden küçük) yazmışsın arkadasim o cok iyi gorunmuyordu bir hafta onceki deger dokuzyuz küsür olduğu için, sanki düşmüş gibi.
Eger buradaki ifade yani >1000 (binden büyük) doğru ise bence endişe etmene gerek yok.

Canim bu 1000in uzerinde bir deger demek sadece net bir deger vermemis. Ben az onceki yazdigindan 1000 alti anladim. Hicbir sorun yok allahin izniyle. Net deger vermiyorlar sadece 1000 uzeri yazmislar. Zaten olmasi gerekende yukselmesi
Dimi öyledir ya,gece gece aklım çıktı soracak kimse de yok. Ama neden net değer verilmemiş acaba

Ya panikten yanlış yazmısım >1000 bu yazıyordu tam olarak.

İyi o zaman canım endişelenmene gerek yok Her şey yolundadır canım İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…