2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kanamada proluton yeterli oluyor cnm
Diğer zamanlarda fitil kullanmak da etkili sekizinci haftada gittiğimde en önemli ilacimiz fitil dedi kullanımına dikkat et dedi Dr um.(tüp bebek )
Baya şiddetli kanama atlattım (kocaman pıhtı düşürdüm et parçası gibi ama inanılmaz rahatladım rahminde bişe cekistiriyordu o his geçti ferahladim herşeyde var bir hayır kurtuldum o pihtidan ) iletişime geçtim direk proluton vurdur dediler oksapari üç gün coraspin tamamen kestik
Şimdi günde dört kez fitil beş günde bir proluton günde bir oksapar günde üç estrofem kullanıyorum 11.hafta estrofem kesilecek.

Bugun transferimin 8.gunu dayamamayip erken gebelik testi yaptim silikte olsa cift cizgi cikmadi. Cok mu erken acaba. Yarin kan testine gidecegim 12.gunu beklemek istemiyorum

Tek tek söyledin mi ilaclarini Dr herkesin tedavisini aklında tutamiyor her gittiğimde hatirlatiyordum snr devam edecek miyiz ne kullanacak vs gibi sorular soruyordum ne yaşadığımı soyluyordum

ben olsam hiç beklemem. Allah korusun riskli bir durum varsa erken müdahale ederler. belki farklı bir ilaç , bir iğne , bir takviye falan. tabi en doğrusunu yine sen bilirsin

Lütfen sakin ve pozitif kalmayı dener misin? Stresin zararı çok fazla. Kendini ve bebeğini strese sokma derin nefes al.
Olumlu olmaya çalış. Faydasını fiziken ve ruhen gıreceğine eminim.
Benim de doktorum kanama olabileceğini bunun normal olduğunu söyledi. Evet çok can sıkıcı bir durum ama normalize etmezsen daha çok canın sıkılabilir.
Her şey çok güzel olacak. İnan lütfen

İnşallah çok teşekkür ederim. Allah ım bir daha yaşatmasın

Ayy inşallah duyarsın, sıkıntı yaşamazsın. Şimdi kanama olunca çok endişe ettim, olmasaydı belki kalp atışına bu kadar takılmazdım hemen
inşallahhhh :) burdaki çoğu arkadaş, kanama ya da lekelenme yaşadı o sebeple biz alıştık galiba :)

Kızlar malum covid oldum. Bugün 6. Günüm ancak bugün biraz ayaklanabildim. Bu süre boyunca sürekli uzandığım ve iş yapamadığım için sanırım lekelenme yada kanama yaşamadım. Sebep yorulmak fazla ayakta kalmaksa bunu haftaya işe tekrar dönünce anlamış olucam. Malum birçoğumuz yaşadık yaşıyoruz o yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Tabi covid den dolayı içim hiç rahat değil pazartesi izin günüm mutlaka doktora kontrole gidicem içim rahat etsin diye.

inşallahhhh :) burdaki çoğu arkadaş, kanama ya da lekelenme yaşadı o sebeple biz alıştık galiba :)
Bende çok sık duyuyorum ama, sonunda sağlıklı gebelikle devam ediyorlar mı, çocuklarına kavuşuyorlar mı bilmediğimden, mukayese de edemiyorum. İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin

Geçmiş olsun çok sevindim atlatmana. Yorgunluk hamilelikte çok etki ediyor enerji düşüşümden anladım ben de. Senin de ikizdi gibi hatırlıyorum doğru mu?

Kızlar 7. Haftanın başından beri 3 4 gündür akşam üzeri saat 4 5 gibi kendimi o kadar kötü hissediyorumki, bulantı, üşüme, güçsüzlük, vücudun neresinde olduğunu tanımlayamadığım bir rahatsızlık oluyor. İşim aile işi o yüzden esnetebildim ama dışarda olmaktan geçtim evin içinde bir odadan diğerine yürüyemez hale geliyorum. Çok sarsıyor. Uyumaya ve hissetmemeye çalışıyorum sadece. Sabah kesin doktora gideceğim diyorum ama 2 3 saate iyileşiyorum. Böyle birşey yaşadınız mı? İkizlerde hormonlar hızlı artıyormuş ona mı uyum sağlayamadım acaba. Doktora anlatsam abartıyorum sanar, anlatabilecek hale geldiğimde baya düzelmiş halimle konuşmuş oluyor zaten:)) bizi birtek biz anlarız bence şu sıralar, böyle birşey yaşadınız mı siz?

Aaa çok geçmiş olsun canım nasıl atlattın? Bende grip oldum canım doktor covid testi yap dedi yapmadım ama çünki şimdi kim teste gitse pozitif çıkıyor aynen canım git ama korkma İnşallah her şey yolundadır merak etme

Kızlar bu gün keseyi görmeye gittim ama kendi doktorum İstanbul da oldugu başka bir özel hastane ye kadın doğuma gittim keseyi gördü ama bebeği çarşamba gel göre biliriz dedi şimdi gözükmez çok endişelendim yarın İstanbula kendi doktoruma gidicem acaba kalp atışlarını duya bilirmiyim? 6hafta oldu

Her şey normalmi diye sordum normal dedi Tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanenin hemşiresine de atdım gözünüz aydın kese gözükmüş dedi

Kızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi

Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Canimm oyle cok uzuldum ki bizim sureclerimiz seninle birlikte ilerliyordu. Oyle cok korkuyorum ki hala kendimi cocuk fikrine alistiramadim diyebilirim. Cekirdek ailemiz dışında kimseyede soylemedik soylemeye korkuyorum. Umarim en kisa zamanda kendiliginden tekrar hamile kalirsin ve saglikli bir bebek dunyaya getirirsin. Biliyorum teselli etmez ama ben bu tarz durumlarda belkide bebek saglikli degildi diye dusunmenin iyi gelecegini dusunuyorum. Rabbim sabir versin. Cok zor bir sinav. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…