Kanamada proluton yeterli oluyor cnmKızlar wc korkuyla gidiyorumyine lekelenme kan var kafayı yicem 1 gün olmadı diyorum yine pat yine geldi
Artık çok korkuyorum bu bebek durmayacakmı yaiğne kullanmama rağmen oluyor neden bitmiyor
Yeterli mi değil acaba dr görüşürüp fitil yada ek iğne mi istesem napsam delircem
Ben sabah akşam progestan dex 25mg vuruyorum karından
2 gün arayla proloton kalçadan vurduruyorum
Şuan ağrım da var lekelenmem de delircem artık
Tek tek söyledin mi ilaclarini Dr herkesin tedavisini aklında tutamiyor her gittiğimde hatirlatiyordum snr devam edecek miyiz ne kullanacak vs gibi sorular soruyordum ne yaşadığımı soyluyordumMerhaba canm banada ekstra bi iğne ne vuruyorlar ne de bi ilaç veriyorlar
Bu yazdıklarım benm taaa transfer önce başladım iğneler yani kanamada yada lekelenmede bna ekstra bişey verilmedi:/ benimde pazartesi günü kıpkırmızı kanamam olmuştu acile koştum hiçbişy yapılmadı sadece yatmam ve bol su içmem ve ilaçlarımı düzenli kullanmaya devm etmem söylendi
3.gun embriyosuna çok erkenBugun transferimin 8.gunu dayamamayip erken gebelik testi yaptim silikte olsa cift cizgi cikmadi. Cok mu erken acaba. Yarin kan testine gidecegim 12.gunu beklemek istemiyorum
ben olsam hiç beklemem. Allah korusun riskli bir durum varsa erken müdahale ederler. belki farklı bir ilaç , bir iğne , bir takviye falan. tabi en doğrusunu yine sen bilirsinBen tüp bebek merkezine pozitifden sonra gitmedim canm keseyi görmek içinde evime yakın bi hastaneye gitmiştim, orayamı devam edicem henüz karar vermedim..
Bu lekelenme olaylarında tüp bebek doktorumla telefon üzerinden iletişime geçtik, haberleşiyoruz yani.
Ben şimdi 6+3 oldum evimin yanınındakş hastaneye gitsem mi şimdi bugün bilemedim yafa 7haftalık oluncamı gitsem bilmiyorum napıcam
Lütfen sakin ve pozitif kalmayı dener misin? Stresin zararı çok fazla. Kendini ve bebeğini strese sokma derin nefes al.Kızlar wc korkuyla gidiyorumyine lekelenme kan var kafayı yicem 1 gün olmadı diyorum yine pat yine geldi
Artık çok korkuyorum bu bebek durmayacakmı yaiğne kullanmama rağmen oluyor neden bitmiyor
Yeterli mi değil acaba dr görüşürüp fitil yada ek iğne mi istesem napsam delircem
Ben sabah akşam progestan dex 25mg vuruyorum karından
2 gün arayla proloton kalçadan vurduruyorum
Şuan ağrım da var lekelenmem de delircem artık
İnşallahLütfen korkma. Daha önce de yazdım. Yaklaşık 2 hafta boyunca şırıl şırıl adet gördüm. Dinlenme, proluton ve vajenden progestan harici yapacak bir şey yoktu. Hepsini yaptım. Şimdi maşallah bir sorun yok görünüyor bende. İnşallah senin de sorunsuz düzelsin
Allahım yardımcın olsun sana sabırlar versin…Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Bende kusma olmuyor ama o raddeye geliyor. Bulantı ilacı da bir işe yaramadı. Sabrediyorum. İştahını nasıl canım?Evet herşey kokuyor agzim hep acı acı bana fayda etmiyor acı su kusunca korktum acikcasi
Yeni gördüm çok üzgünümŞuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
inşallahhhh :) burdaki çoğu arkadaş, kanama ya da lekelenme yaşadı o sebeple biz alıştık galiba :)Ayy inşallah duyarsın, sıkıntı yaşamazsın. Şimdi kanama olunca çok endişe ettim, olmasaydı belki kalp atışına bu kadar takılmazdım hemen
Bende çok sık duyuyorum ama, sonunda sağlıklı gebelikle devam ediyorlar mı, çocuklarına kavuşuyorlar mı bilmediğimden, mukayese de edemiyorum. İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versininşallahhhh :) burdaki çoğu arkadaş, kanama ya da lekelenme yaşadı o sebeple biz alıştık galiba :)
Geçmiş olsun çok sevindim atlatmana. Yorgunluk hamilelikte çok etki ediyor enerji düşüşümden anladım ben de. Senin de ikizdi gibi hatırlıyorum doğru mu?Kızlar malum covid oldum. Bugün 6. Günüm ancak bugün biraz ayaklanabildim. Bu süre boyunca sürekli uzandığım ve iş yapamadığım için sanırım lekelenme yada kanama yaşamadım. Sebep yorulmak fazla ayakta kalmaksa bunu haftaya işe tekrar dönünce anlamış olucam. Malum birçoğumuz yaşadık yaşıyoruz o yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Tabi covid den dolayı içim hiç rahat değil pazartesi izin günüm mutlaka doktora kontrole gidicem içim rahat etsin diye.
Aaa çok geçmiş olsun canım nasıl atlattın? Bende grip oldum canım doktor covid testi yap dedi yapmadım ama çünki şimdi kim teste gitse pozitif çıkıyor aynen canım git ama korkma İnşallah her şey yolundadır merak etmeKızlar malum covid oldum. Bugün 6. Günüm ancak bugün biraz ayaklanabildim. Bu süre boyunca sürekli uzandığım ve iş yapamadığım için sanırım lekelenme yada kanama yaşamadım. Sebep yorulmak fazla ayakta kalmaksa bunu haftaya işe tekrar dönünce anlamış olucam. Malum birçoğumuz yaşadık yaşıyoruz o yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Tabi covid den dolayı içim hiç rahat değil pazartesi izin günüm mutlaka doktora kontrole gidicem içim rahat etsin diye.
Canimm oyle cok uzuldum ki bizim sureclerimiz seninle birlikte ilerliyordu. Oyle cok korkuyorum ki hala kendimi cocuk fikrine alistiramadim diyebilirim. Cekirdek ailemiz dışında kimseyede soylemedik soylemeye korkuyorum. Umarim en kisa zamanda kendiliginden tekrar hamile kalirsin ve saglikli bir bebek dunyaya getirirsin. Biliyorum teselli etmez ama ben bu tarz durumlarda belkide bebek saglikli degildi diye dusunmenin iyi gelecegini dusunuyorum. Rabbim sabir versin. Cok zor bir sinav. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?