- 17 Kasım 2016
- 1.323
- 1.113
- 133
Amin cnimAminnn ALLAH sanada dayanma gücü versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnimAminnn ALLAH sanada dayanma gücü versin inşallah
Çok üzgünüm Allah ssbır versin.Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Hafta da bir pruloton yaptırıyordum bugün ve yarın 2 gün yaptırcam canımne iğnesi verdi acaba?
Çok üzüldüm canım hemen sağlığına kavus inşallah işlemin kolay geçsin rabbim sana dualarının karşılığını versin.Allah razı olsun dualarınız yeter rabbim sizin evlatlariniza sağlık sıhhat versin .
Sağlıkla kolaylıkla atlatmanı dilerim operasyonu. Yaşadığın bu zorluklar diğer yavrunun ömrüne ömür katsın. Ailenize ferahlık getirsin.Allah razı olsun dualarınız yeter rabbim sizin evlatlariniza sağlık sıhhat versin .
Dün ben de çok ağrılı bir gün geçirdim resmen düşük ağrısı yaşadım doktorumla konuştum kırmızı kan gelmediği sürece ben sorun görmem kaslar geriliyor dedi. Ağrın belki ondan olabilir, kanaman kıpkırmızı mı kahve pembe gibi mi canım?Kızlar wc korkuyla gidiyorum yine lekelenme kan var kafayı yicem 1 gün olmadı diyorum yine pat yine geldi
Artık çok korkuyorum bu bebek durmayacakmı ya iğne kullanmama rağmen oluyor neden bitmiyor
Yeterli mi değil acaba dr görüşürüp fitil yada ek iğne mi istesem napsam delircem
Ben sabah akşam progestan dex 25mg vuruyorum karından
2 gün arayla proloton kalçadan vurduruyorum
Şuan ağrım da var lekelenmem de delircem artık
Çok üzüldüm durumunuza. Allah gönlünüze göre verain bundan sonrasında inşallah. Tekrarını yaşatmasın. Dayanma gücü diliyorum size.Allah razı olsun dualarınız yeter rabbim sizin evlatlariniza sağlık sıhhat versin .
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah brş sorun olmaz. Kaçıncı haftadasınız acaba? Bende şuanda böyle bir durum yaşıyorum, lütfen hanımlar bana da yardımcı olun. Ttnsferimin 19.günü leke değil kırmızı kan şeklinde kanamam oldu ve sonra durdu. Proloton vurduldum. Bugün kontrole gittik kese yerinde yolk kesesi de var kalp atışını duyamadık 29 unda tekrar gidicem ve çok korkuyorum. İlaç falan da önermedi.. iğne de önermedi sadece yat dedi. Siz iğne vuruluyorsunuz, ben neden vurulmuyorum ki acaba yaKızlar wc korkuyla gidiyorum yine lekelenme kan var kafayı yicem 1 gün olmadı diyorum yine pat yine geldi
Artık çok korkuyorum bu bebek durmayacakmı ya iğne kullanmama rağmen oluyor neden bitmiyor
Yeterli mi değil acaba dr görüşürüp fitil yada ek iğne mi istesem napsam delircem
Ben sabah akşam progestan dex 25mg vuruyorum karından
2 gün arayla proloton kalçadan vurduruyorum
Şuan ağrım da var lekelenmem de delircem artık
Merhaba canm banada ekstra bi iğne ne vuruyorlar ne de bi ilaç veriyorlarMerhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah brş sorun olmaz. Kaçıncı haftadasınız acaba? Bende şuanda böyle bir durum yaşıyorum, lütfen hanımlar bana da yardımcı olun. Ttnsferimin 19.günü leke değil kırmızı kan şeklinde kanamam oldu ve sonra durdu. Proloton vurduldum. Bugün kontrole gittik kese yerinde yolk kesesi de var kalp atışını duyamadık 29 unda tekrar gidicem ve çok korkuyorum. İlaç falan da önermedi.. iğne de önermedi sadece yat dedi. Siz iğne vuruluyorsunuz, ben neden vurulmuyorum ki acaba ya
Canım bu defa Kahverengi lekelenmeydi ve az miktardı, sadece hem ağrım olması hemde bu durumun az da olsa devam ediyor olması beni çok üzüyor. Acaba diyorum ilaç dozlarım mı az benim fitil yada hap faln mı eklense bilmiyorumDün ben de çok ağrılı bir gün geçirdim resmen düşük ağrısı yaşadım doktorumla konuştum kırmızı kan gelmediği sürece ben sorun görmem kaslar geriliyor dedi. Ağrın belki ondan olabilir, kanaman kıpkırmızı mı kahve pembe gibi mi canım?
Siz kalp atışı duymuş muydunuz peki? Çok endişeliyim, çok korkuyorum ne yapacağımıda bilmiyorum..Merhaba canm banada ekstra bi iğne ne vuruyorlar ne de bi ilaç veriyorlar
Bu yazdıklarım benm taaa transfer önce başladım iğneler yani kanamada yada lekelenmede bna ekstra bişey verilmedi:/ benimde pazartesi günü kıpkırmızı kanamam olmuştu acile koştum hiçbişy yapılmadı sadece yatmam ve bol su içmem ve ilaçlarımı düzenli kullanmaya devm etmem söylendi
Canm sen kaç haftalıksın kalp atışı için erkendir belkiSiz kalp atışı duymuş muydunuz peki? Çok endişeliyim, çok korkuyorum ne yapacağımıda bilmiyorum..
5 haftalık oluyor galiba. Bugün işte transferin 20.günü.Canm sen kaç haftalıksın kalp atışı için erkendir belki
haklısın insan 1 damla ile bile yıkılıyor. doktor randevun ne zaman bir yüz yüze konuşsan belki daha sağlıklı bir çözüm olur..Canım bu defa Kahverengi lekelenmeydi ve az miktardı, sadece hem ağrım olması hemde bu durumun az da olsa devam ediyor olması beni çok üzüyor. Acaba diyorum ilaç dozlarım mı az benim fitil yada hap faln mı eklense bilmiyorum
5. haftada ben de duymadım. sadece kese ve yolk gördük doktor 2 hafta sonraya gün verdi yani yarın duyacağım kısmetse. bence endişe etmeMerhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah brş sorun olmaz. Kaçıncı haftadasınız acaba? Bende şuanda böyle bir durum yaşıyorum, lütfen hanımlar bana da yardımcı olun. Ttnsferimin 19.günü leke değil kırmızı kan şeklinde kanamam oldu ve sonra durdu. Proloton vurduldum. Bugün kontrole gittik kese yerinde yolk kesesi de var kalp atışını duyamadık 29 unda tekrar gidicem ve çok korkuyorum. İlaç falan da önermedi.. iğne de önermedi sadece yat dedi. Siz iğne vuruluyorsunuz, ben neden vurulmuyorum ki acaba ya
Ayy inşallah duyarsın, sıkıntı yaşamazsın. Şimdi kanama olunca çok endişe ettim, olmasaydı belki kalp atışına bu kadar takılmazdım hemen5. haftada ben de duymadım. sadece kese ve yolk gördük doktor 2 hafta sonraya gün verdi yani yarın duyacağım kısmetse. bence endişe etme
5 haftalık oluyor galiba. Bugün işte transferin 20.günü.
Tamam öyle yapayım. İnsan endişe ediyr işte ibşallah güzel sonuçlar alırız tüm bekleyenler olarak. İçime su serptin biraz, çok teşekkür ederim.Daha çok erken canm yani keseyi bile göremiyebilirdin. Happymom uygulamasını indir son aderin başlangc tarıhını gır tam kac günlüksün oradan takip et
Ben tüp bebek merkezine pozitifden sonra gitmedim canm keseyi görmek içinde evime yakın bi hastaneye gitmiştim, orayamı devam edicem henüz karar vermedim..haklısın insan 1 damla ile bile yıkılıyor. doktor randevun ne zaman bir yüz yüze konuşsan belki daha sağlıklı bir çözüm olur..