• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bugğn 18.günüm ve 16.günde alttan muayeneyle tek kese görmüştü doktor. Çift embriyo transfer olmuştum, teki tutmuş. Ama bugün ilkkez fitille birlikte koyu sarı/kahve gibi lekelenme geldi iki kez. Normal zamanda gelmiyor, peçeteye falan sildiğimde bişey yok. Fitille geri gelirken gördüm iki kez. Çok endişeliyim. Bana kan sulandırıcıyı bırak, kanaman kormızı gelirse de bi iğne söyledi onu vurdur dedi. Çok endişelendim sizin kaçıncı günümüzdü bu lekelenmenin olduğu gün?
Gününü hatırlamıyorum 6 haftalıkken olmuştu

Canım kıymetli bebek derken tek değerli onların ki değil tabikide herkezin kıymetli
Orada ki kıymetliden kasıt
Zor bulundu zor ulaşıldı
“Hadi bu ay bebek yapalım
Hadi 2. Zamanı geldi yapalım” gibi kolay ulaşamadık ya biz hani🙈 o manada değerli bu bir mucize🙏🏼olmuşken riske atılmasın anlamında deniyor..
He evet bnde sezaryen istemiyorum. Ama bunlarda gerçekler..
Tüp bebek resmen bir organ nakli
Maddi manevi çok zor elde edilmiş bir bebek
mucizeler 🫶🏻 bu sebeple kıymetli deniyor🥹 bir haydi bebiş yapalım diye iki dk yapamadık bunları 70 bini geçti tedavim. Ve hala 1 haftalık ilaçlara 900₺ para ödüyoruz
Maddi manevi kıymetliler elbetde
Riske atmak istemiyorlar, allah korusun birşey olursa bu mucize belki birdaha bulunamaz. Tabiki gebeliğin başında sezaryen denemez ama en ufak riske sezaryan tercik ediliyor genelde böyle KIYMETLİ oldukları için🥹
Evet doktorum tam olarak bu kafada. Açıkçası ben de normal/sezaryen konusuna tercihte ısrarcı olmam. Neticede bu benim uzmanlık alanım değil, doktorun uzmanlık alanı. Güvenmek zorundayız. Not: ben de daha önce ameliyat geçirdiğim için sezaryen olmam zorunlu.

Arkadaşlar merhaba ✋🏻
Tüp bebek ile hamile kaldım. 7+0 da bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür 🙏 o muayenede doktorum bi kanama alanı görmedi. Fakat aniden bir yoğun sancı ve mide bulantısı ile arkasından gelen yoğun kanama ile doktora gittiğimde (7+5de) iki yerde kanama alanım olduğunu söyledi doktorum. Riskli dedi tabi ki düşük riskim varmış. Yaşayan var mı acaba? Şu an yatağımdan sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Proluton iğne yaptırıyorum. Ve ayrıca çok korkuyorum. O gece yaşadıklarım travma etkisi yarattı sanırım. Yine olacak diye rüyalarıma flan giriyor
Lütfen korkma. Daha önce de yazdım. Yaklaşık 2 hafta boyunca şırıl şırıl adet gördüm. Dinlenme, proluton ve vajenden progestan harici yapacak bir şey yoktu. Hepsini yaptım. Şimdi maşallah bir sorun yok görünüyor bende. İnşallah senin de sorunsuz düzelsin ♥️

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Ahhhh çoook geçmiş olsun 🙏 ne zamandır yoktum buralarda, şimdi gördüm 😞 çok çok geçmiş olsun

Canim prolutex ile progestan dex ayni benimde ayni dedigin gibi artik 4 hafta diyip dayanıyoruz iste. Ben maddi acidan cok artik bedenen tukendim her ignede nefret ediyorum gunde 3 igne cildirmak uzereyim. Birde transferden cok once gonapeptyl ile basladik hic sabrim kalmadi
aynen ben de artık iğne yaparken hep ağlayasım geliyo çok sinirleniyorum allah yardımcımız olsun duygularım karman çorman

Evet doktorum tam olarak bu kafada. Açıkçası ben de normal/sezaryen konusuna tercihte ısrarcı olmam. Neticede bu benim uzmanlık alanım değil, doktorun uzmanlık alanı. Güvenmek zorundayız. Not: ben de daha önce ameliyat geçirdiğim için sezaryen olmam zorunlu.
Canım ne ameliyatı olmuştun ben hiç bilmiyorum da hangi ameliyatlar olunca sezaryan olunması gerekiyor

Kızlar oksaparı aile hekimine mi yazdırıyorsunuz?
Venöz yetmezlik diye yazdiriliyor cnm dozunu günde iki sefer yazarsan iki kutu alabilirsin
Kadın doğum ya da tüp bebek uzmanına rica edersen rapor çıkarıyor hemen SGK li isen üç aylık cikarman gerekiyor yoksa ödemiyor SGK ben sorun yaşadım bir yıllık yazmış Dr değiştirdik üç aylık yaptırdık ödedi

10. Hafta bulantının en fazla olduğu hafta derler bundan sonra azalıcak canım sabret. Benim de normalde hiç bulantım olmaz ama iki haftadır sabah bulantılarım başladı. Umarım şiddetlenmeden azalır ve biter gerçekten çok sinir bozucu bişe
İnşallah geçer miğde bulantilarim ağzım acı acı ondan oluyor ilaç da fayda etmiyor su bile istemiyorum içmek migdemi bulandırıyor

Uykusuzluk ve midenin boş kalması baya kötü yapıyor ben yanımda beyaz leblebiyle çıkıyorum evden. İmkanın olduğu günler öğle uykusu yapmayı da dene istersen. Açık hava da iyi geliyor.
Evet Ogün uykusuzdym kızım çok hastaydı uyuyamadım sabah 6 da acile götürmüştüm .çalışmasam hep uyuyacam ama çalışıyorum malesef 😔

O bulantıdan ben de çok muzdaribim. Gün içerisinde tuzlu krater, Beyaz ya da normal leblebi biraz hafifletiyor. Ama ek olarak kokular da mahvediyor. 16. haftada geçermiş sabrediyorum.
Evet herşey kokuyor agzim hep acı acı bana fayda etmiyor acı su kusunca korktum acikcasi

Mideni rahatlatacak şeyler yiyor musun? Beyaz leblebi sade soda tarzı mide asidini alıcak kusmayı engellicek şeyler? Benim çok şükür bulantım yok.
Yerken sıkıntı yaşamıyorum yemek bitince ağzım zehir gibi aci su içmek bile istemiyorum soda içen biriydim hamile kaldığımdan beri icemiyorum ağzım acı acı diye kusuyorum

Kanama alanı zamanla geçicek dedi yani ya çok güzel canım doktorun çok güzel konuşmuş rahatlatmış resmen yani. Kanama alanına direk düşük riski demeleri insanı korkutuyor çünkü :/ sen şimdi tüp bebek yaptığın dr a mı gittik canm yoksa başka doktor mu
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi sonraki yıldönümüne bebişle olcaksınız allahın izniyle🧡
Tüp bebek doktoruma gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum biraz ilgisiz gibi geldiler zaten pozitif ve kalp atışından sonra normal kadın dogumcuya yönlendiriyorlar kuzum ☺️ Amiiin inşallah hepimiz inşallah 🤲🏻

yaaaaa okurken tüylerim diken diken oldu <3 inşallah hepimiz sağlıkla ve sırayla kucağımıza alacağız. aramızda zaten en fazla 2-3 hafta fark ediyor. bu grup durduğu sürece diş çıkarmaları , gaz sancılarını, kolik hastalığını konuşup akıl alacağız. hangi bezi kullanıyorsunuz tavsiyeniz ne diyeceğiz ben inanıyorum olacak bunlar. senin için çok sevindim. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. bu sene güzelce kutlayın seneye minnak olacağından sıkıntı olur :)
İnşallah ya o zamanları sizlerle hep beraber görmeyi çok istiyorum🤲🏻 İnşallah rabbim emeklerimizin mükafatını rahmetiyle bolca verir 🤲🏻

Kızlar ben bugün içime sinmedigi için tıbbi genetikten randevu almıştım oraya gittim tabi 2 düşük demeden pıhtılaşma yapmıyorlar diye duyunca 2 düşük var gebeyim dedim kadın bi ilgilendi allah razı olsun kromozom tahlilinde istetdi gebe olduğun için acil yazıyorum felan dedi inşallah bi sorun çıkmazda benimde için rahatlar 🙈

Back