- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
yaa ne diyorsun çok üzüldüm canımBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ne diyorsun çok üzüldüm canımBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
BENİ ANLATTIN SANKİ. YERKEN BULANTIMA İYİ GELİYOR SANKİ. AMA YEMEK BİTİNCE AĞZIMDAKİ O ACI TAT BENİ ÖLDÜRÜYOR. BUGÜN PRİLAM BASLADIM. ACI TAT GECMEDİ AMA BULANTI AZALDI BİRAZ. NANELİ ŞEKER ÇİĞNİYORUM GÜN İÇİND EO TAT GEÇSİN DİYEYerken sıkıntı yaşamıyorum yemek bitince ağzım zehir gibi aci su içmek bile istemiyorum soda içen biriydim hamile kaldığımdan beri icemiyorum ağzım acı acı diye kusuyorum
Çok üzüldüm.... kontrolün mü vardı ne oldu birden? gündüz bulantılardan bahsetmişisin kuzum yaBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Nolduu bize bi anlat. Doktora mı gittin? Ne dedi? Başka yerde kontrol edildi mi? Cihaz da filan sorun olmasın? Çok üzüldüm keşke doğru olmasa bu.Bebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Canım o zaman Zofer yazdır kadın doğumcuna. Prilam fayda etmeyince bana Zofer yazılar çok etkiliPrilam içiyorum ama fayda etmiyor bana
Çok üzüldüm canımBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Canım çok üzüldüm nasıl oldu kontrolün mü vardı ?Bebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Dün başladı canım benimde. Bugün kontrolüm vardı doktora söyledim hemencecik iğneni yaptır dedi8. haftada sizin de karnınız adet olacak gibi yoğun ağrımış mıydı?
Ya çok kötü oldum kanım çekildi resmenBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Bugün kontrol için gittim kalp atışı yol dedilerYa çok kötü oldum kanım çekildi resmen
Allahım ya keşke doğru olmasa
Ne oldu canım kanaman mı oldu yoksa kontrolün mü vardı
Ya canım noldu Şok oldum kanım çekildi inan çok fenayımŞuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Ah canm çok kötü oldum ne diyim bilmiyorum neden tabi belli değil şuan dimiBugün kontrol için gittim kalp atışı yol dediler
ne iğnesi verdi acaba?Dün başladı canım benimde. Bugün kontrolüm vardı doktora söyledim hemencecik iğneni yaptır dedi
amin Allah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. yapabileceğimiz bir şey var mı?Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Allah razı olsun dualarınız yeter rabbim sizin evlatlariniza sağlık sıhhat versin .amin Allah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. yapabileceğimiz bir şey var mı?ah
Aminnn ALLAH sanada dayanma gücü versin inşallahŞuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Canım benim Allah dayanma gücü versin gönül ferahlığı versin. Sanırım bir evladın vardı Allah ona uzun ömürler versinAllah razı olsun dualarınız yeter rabbim sizin evlatlariniza sağlık sıhhat versin .
Amin canim sağol evet Allah'tan bir evladım var rabbim ona ve tüm evlatlara sağlıklı ömürler versinCanım benim Allah dayanma gücü versin gönül ferahlığı versin. Sanırım bir evladın vardı Allah ona uzun ömürler versin