Çook teşekkür ederiz, çok amin Kendi yumurta ve spermimizle olduöncelikle çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. donasyon muydu yoksa kendi yumurta ve sperm mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook teşekkür ederiz, çok amin Kendi yumurta ve spermimizle olduöncelikle çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. donasyon muydu yoksa kendi yumurta ve sperm mi?
Senin haftanda yerleşme kanaması da olabilir. Benim de kahverengi leke oldu aynı hafta, sonrasında hiç sorun yaşamadım. Fitile hala devam ediyorum.Aminn canım az önce fitille beraber kahverengi leke geldi sizdede oldumu acaba biraz korktum açıkçası
Olabilir canım ben panikle doktoru aradım fitili bırak iğneleri sabah akşam yap dediSenin haftanda yerleşme kanaması da olabilir. Benim de kahverengi leke oldu aynı hafta, sonrasında hiç sorun yaşamadım. Fitile hala devam ediyorum.
Kahverengi akıntı bendede oldu 5 gun surdu sonra kesildi ama yinede doktorunuza ulasabilirseniz bilgi verin benim doktorum kırmızıya dönmedigi surece korkmana gerek yok demisti bide ihtiyac dışında hareket etmememi soyledi sizde mümkün oldugunca dinlenin iş vs yapmayınAminn canım az önce fitille beraber kahverengi leke geldi sizdede oldumu acaba biraz korktum açıkçası
Benim doktorum toksoplazma idrar kültürü rubella bide tam kan sayimi istedi onları yaptırdımKızlar dr larınız herhangi bir kan testi felan bişi istediğimi değerlerinize bakmak için benimki istemedi merak ettim bi kan veresim var aslında
Fitil aslinda kanamayı engelliyor diye biliyorum ben birakmadan devam etmistim ama demekki her doktor farklı uyguluyorOlabilir canım ben panikle doktoru aradım fitili bırak iğneleri sabah akşam yap dedi
Çalışıyorum ama kendimi yormuyorum teşekkür ederim canımKahverengi akıntı bendede oldu 5 gun surdu sonra kesildi ama yinede doktorunuza ulasabilirseniz bilgi verin benim doktorum kırmızıya dönmedigi surece korkmana gerek yok demisti bide ihtiyac dışında hareket etmememi soyledi sizde mümkün oldugunca dinlenin iş vs yapmayın
Olabilir benim doktorum lekelenme olunca fitili hemen biraktiriyormusFitil aslinda kanamayı engelliyor diye biliyorum ben birakmadan devam etmistim ama demekki her doktor farklı uyguluyor
Canım kusmaktan öksurmekten korkma ben nerdeyse günde 2 defa kusuyorum bebegi zaten etkilemiyor merak etme ama kendini sıkarsan o zaman daha tehlikeli serbest birak benim 1 haftadir mide bulantilarim cogaldi olsa bana coktan olurdu bide mide bulantisi icin yeşil elma cok iyi geliyor salatalikda deneyebilirsin bende bu arada kusarken elim kolum heryerim uyuşuyorKızlar lekelenmem olduğu için kusmaktan aşırı korkuyorum midem çok bulanıyor
Kusarken çok zorlanan biriyim kasılıcam çok ve kanama alanını büyür ne bileyim işte bişey olur diye aklım çıkıyor Sabahtan beri tetikteyim resmen midem çok fena
Canm normalde öksürmekten faln korkmuyorum tabikideCanım kusmaktan öksurmekten korkma ben nerdeyse günde 2 defa kusuyorum bebegi zaten etkilemiyor merak etme ama kendini sıkarsan o zaman daha tehlikeli serbest birak benim 1 haftadir mide bulantilarim cogaldi olsa bana coktan olurdu bide mide bulantisi icin yeşil elma cok iyi geliyor salatalikda deneyebilirsin bende bu arada kusarken elim kolum heryerim uyuşuyor
Tutmuş canım gözün AydınÇift embriyo
Ama kızlar bir ton ilaç kullanırken çok da kesin bir şey diyemiyorum tuttu veya tutmadı diye
Gündelik hayatıma devam ettim çok kasmadım sadece temizlik yapmıyorumPozitifi gören kızlarımm transferden sonra neler yaptınız ayrıntılı anlatın yahu
Neler yediniz ne kadar yattınız
Gününüz nasıl geçti
Şöyle ayrıntılı ayrıntılı anlatırmıaınız
Bende keseyi Pazartesi görcem hala inanamıyorumAramız da kese için bir gun var oldukça heyecanli
Bende de demir eksikliği vardı önceden gelen, devam ediyormu diye baktırmak istedim doktor da yapılacak dedi ama henüz istemedi. Belki standart bir test vardır onunla birlikte alınacaktır. Zaten kansızlık varsa tüp tüp kan vermek çok iyi olmayabilir:))Kızlar dr larınız herhangi bir kan testi felan bişi istediğimi değerlerinize bakmak için benimki istemedi merak ettim bi kan veresim var aslında
Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bugğn 18.günüm ve 16.günde alttan muayeneyle tek kese görmüştü doktor. Çift embriyo transfer olmuştum, teki tutmuş. Ama bugün ilkkez fitille birlikte koyu sarı/kahve gibi lekelenme geldi iki kez. Normal zamanda gelmiyor, peçeteye falan sildiğimde bişey yok. Fitille geri gelirken gördüm iki kez. Çok endişeliyim. Bana kan sulandırıcıyı bırak, kanaman kormızı gelirse de bi iğne söyledi onu vurdur dedi. Çok endişelendim sizin kaçıncı günümüzdü bu lekelenmenin olduğu gün?aynen ben de çok zor koyuyorum hiç kaymıyor
Tekrar hayırlı olsun bizim bu sefer de olmasaydı biz de Kıbrıs düşünmüştük. Hatta yumurta donasyonu bile düşündüm.Çook teşekkür ederiz, çok amin Kendi yumurta ve spermimizle oldu