• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar dr larınız herhangi bir kan testi felan bişi istediğimi değerlerinize bakmak için benimki istemedi merak ettim bi kan veresim var aslında

Aminn canım az önce fitille beraber kahverengi leke geldi sizdede oldumu acaba biraz korktum açıkçası
Kahverengi akıntı bendede oldu 5 gun surdu sonra kesildi ama yinede doktorunuza ulasabilirseniz bilgi verin benim doktorum kırmızıya dönmedigi surece korkmana gerek yok demisti bide ihtiyac dışında hareket etmememi soyledi sizde mümkün oldugunca dinlenin iş vs yapmayın

Kızlar dr larınız herhangi bir kan testi felan bişi istediğimi değerlerinize bakmak için benimki istemedi merak ettim bi kan veresim var aslında
Benim doktorum toksoplazma idrar kültürü rubella bide tam kan sayimi istedi onları yaptırdım

Kahverengi akıntı bendede oldu 5 gun surdu sonra kesildi ama yinede doktorunuza ulasabilirseniz bilgi verin benim doktorum kırmızıya dönmedigi surece korkmana gerek yok demisti bide ihtiyac dışında hareket etmememi soyledi sizde mümkün oldugunca dinlenin iş vs yapmayın
Çalışıyorum ama kendimi yormuyorum teşekkür ederim canım

Kızlar lekelenmem olduğu için kusmaktan aşırı korkuyorum midem çok bulanıyor
Kusarken çok zorlanan biriyim kasılıcam çok ve kanama alanını büyür ne bileyim işte bişey olur diye aklım çıkıyor 😓Sabahtan beri tetikteyim resmen midem çok fena 😤
Canım kusmaktan öksurmekten korkma ben nerdeyse günde 2 defa kusuyorum bebegi zaten etkilemiyor merak etme ama kendini sıkarsan o zaman daha tehlikeli serbest birak benim 1 haftadir mide bulantilarim cogaldi olsa bana coktan olurdu bide mide bulantisi icin yeşil elma cok iyi geliyor salatalikda deneyebilirsin bende bu arada kusarken elim kolum heryerim uyuşuyor

Canım kusmaktan öksurmekten korkma ben nerdeyse günde 2 defa kusuyorum bebegi zaten etkilemiyor merak etme ama kendini sıkarsan o zaman daha tehlikeli serbest birak benim 1 haftadir mide bulantilarim cogaldi olsa bana coktan olurdu bide mide bulantisi icin yeşil elma cok iyi geliyor salatalikda deneyebilirsin bende bu arada kusarken elim kolum heryerim uyuşuyor
Canm normalde öksürmekten faln korkmuyorum tabikide
Hatta transferin 2. Gün hap yutarken boğazımda kaldı su toparlıyamadım bi anda zıpladım suyu püskürttüm, genzime kaçtı nasıl öksürüyorum fenaa birde sırtıma faln vuruyorlar o derece yani🥲 onu yaşadığım için öksürmekten falan korkmuyorum. Sadece şuan kanamam lekelenmem var
Kanama alanı var dendi ya
Bende çok zor kusan biriyim aşırı kasılcam va vs o esnada kanama alanı genişler vs diye korkum var😖

Pozitifi gören kızlarımm transferden sonra neler yaptınız ayrıntılı anlatın yahu
Neler yediniz ne kadar yattınız
Gününüz nasıl geçti
Şöyle ayrıntılı ayrıntılı anlatırmıaınız🐥
Gündelik hayatıma devam ettim çok kasmadım sadece temizlik yapmıyorum

Bende de demir eksikliği vardı önceden gelen, devam ediyormu diye baktırmak istedim doktor da yapılacak dedi ama henüz istemedi. Belki standart bir test vardır onunla birlikte alınacaktır. Zaten kansızlık varsa tüp tüp kan vermek çok iyi olmayabilir:))

Bulantılarınız atak şeklinde gelip geçiyor mu? Benim saatlerce hafif seyirde devam ediyor günün belli aralıklarında. Yaşam kalitesini baya etkiliyor uzun süreli olması.

aynen ben de çok zor koyuyorum hiç kaymıyor
Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bugğn 18.günüm ve 16.günde alttan muayeneyle tek kese görmüştü doktor. Çift embriyo transfer olmuştum, teki tutmuş. Ama bugün ilkkez fitille birlikte koyu sarı/kahve gibi lekelenme geldi iki kez. Normal zamanda gelmiyor, peçeteye falan sildiğimde bişey yok. Fitille geri gelirken gördüm iki kez. Çok endişeliyim. Bana kan sulandırıcıyı bırak, kanaman kormızı gelirse de bi iğne söyledi onu vurdur dedi. Çok endişelendim sizin kaçıncı günümüzdü bu lekelenmenin olduğu gün?

Back