• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Sakin ol canım burda çoğu arkadaşımız yaşadı bunu. Kimdi hatırlamıyorum yürürken birden bacaklarından aşağı kan inmişti. Ama kimsenin düşüğü olmadı şükür. Hepimizin şiddeti farklı olsada o tarz korkuları oldu. Geçen hafta sabah tuvalete bi gittim çamaşırım pembe kahve olmuş korkudan sabahın körü eşime çığlık çığlığa bağırdım. Doktoruma foto attım hatta. Kendisi ses kaydı göndermiş korkma bunlar olacak diye
Evet canm farkındaydım neredeyse hepimizde oldu bu 2 gundur basladı zatn ama bu aksam kı cok korkunctu
Aama ılk kez bebegı gordum ya kabusla gttıgım yoldan sevıncle dondum.
Evet canm burada bak dedıgın gbı hepımızın kanaması var ama dusuk de olmuyor
Bu kanama neden oluyor kendı kendıme dusunuyorum neden yanı
Dusuk rıskı dıyorlar bunu duymak bu ıhtımalle beklemek cok zor ama gececek ıns hepımız atlatıcaz🥹🙏🏼

Evet canm farkındaydım neredeyse hepimizde oldu bu 2 gundur basladı zatn ama bu aksam kı cok korkunctu
Aama ılk kez bebegı gordum ya kabusla gttıgım yoldan sevıncle dondum.
Evet canm burada bak dedıgın gbı hepımızın kanaması var ama dusuk de olmuyor
Bu kanama neden oluyor kendı kendıme dusunuyorum neden yanı
Dusuk rıskı dıyorlar bunu duymak bu ıhtımalle beklemek cok zor ama gececek ıns hepımız atlatıcaz🥹🙏🏼
İlk aylar hele sık olan bir şey sonuçta yapay yolla bir gebelik elde ettik. Vücut bebeği kolay kabul etmiyor mücadele ediyor bence bu sebeple oluyor. Ama alışacak 12 haftadan sonra beden kendini tamamen hamile görüyormuş

İlk aylar hele sık olan bir şey sonuçta yapay yolla bir gebelik elde ettik. Vücut bebeği kolay kabul etmiyor mücadele ediyor bence bu sebeple oluyor. Ama alışacak 12 haftadan sonra beden kendini tamamen hamile görüyormuş
Ah canım inşallah ya🥹 bu kanama alanı zamanla kendi kendine kapanıyor o zamn dimi
Sendede var mıydı kanaması olanlarda kanama alanı var yani dimi
Doğuma kadar bu kanama alanı kalıyormu acaba ya

Ah canım inşallah ya🥹 bu kanama alanı zamanla kendi kendine kapanıyor o zamn dimi
Sendede var mıydı kanaması olanlarda kanama alanı var yani dimi
Doğuma kadar bu kanama alanı kalıyormu acaba ya
Sanmam kalmıyordur o stresle yaşanır mı canım 😬 bende kahve pembe sıvı geldi doktor çağırmadı bakmak için bilmiyorum kanama alanı var mı ama hazırlıklıyım. Buradaki arkadaşlarla kendi kendimizin doktoru olduk. Burası olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor arada ama baktım çoğu arkadaşta var rahatladım

Sanmam kalmıyordur o stresle yaşanır mı canım 😬 bende kahve pembe sıvı geldi doktor çağırmadı bakmak için bilmiyorum kanama alanı var mı ama hazırlıklıyım. Buradaki arkadaşlarla kendi kendimizin doktoru olduk. Burası olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor arada ama baktım çoğu arkadaşta var rahatladım
Aynen canm gerçekten iyili var burası bende bu akşam o halde bile girip buraya yazdım hemen. Benimde Cumartesi ilk kahve gelmişti, gittim kanama alanı faln yok demişdi kadın dogumcu Ama bugünkü kıpkırmızıydı o bni çok korkuttu işte acile devlette gittim bugün onlar kanama alanını gördüm Cumartesi günkü dr görememişti bnce o zmnda vardı

Aynen canm gerçekten iyili var burası bende bu akşam o halde bile girip buraya yazdım hemen. Benimde Cumartesi ilk kahve gelmişti, gittim kanama alanı faln yok demişdi kadın dogumcu Ama bugünkü kıpkırmızıydı o bni çok korkuttu işte acile devlette gittim bugün onlar kanama alanını gördüm Cumartesi günkü dr görememişti bnce o zmnda vardı
Olabilir bilemeyiz ne derlerse inanıyoruz 😊 umarım bir daha yaşamazsın canım

Çok sağol canım gittim geldim. Sende de olmuşmuydu bişey yaptılar mı acilde bana bişey yapmadılar da, sen kanamam varken coraspın ve oksapar kullanıyormuydun? Onlarda kanmayı coğaltıyor bnce ya
İştebenim ilk 6 haftalıkken oldu gittiğimde proluton vurdurdum sonra ertesi güne gelsin dedi kalp atışını duyduk 10 gün rapor verdi kesildi enox coraspirin kesildi ozaman sonra rapor bitince işe başladığımda tekrar oldu bu sefer kanama alanı var küçük dedi 10 gün bidaha rapor verdi bugün 9.30 randevum var çok heyecanlıyım kaşık agrım yok göğsüm çok agrımıyor böyle kendim iyidir diyip duruyorum öyle kuzum 🤲🏻

İştebenim ilk 6 haftalıkken oldu gittiğimde proluton vurdurdum sonra ertesi güne gelsin dedi kalp atışını duyduk 10 gün rapor verdi kesildi enox coraspirin kesildi ozaman sonra rapor bitince işe başladığımda tekrar oldu bu sefer kanama alanı var küçük dedi 10 gün bidaha rapor verdi bugün 9.30 randevum var çok heyecanlıyım kaşık agrım yok göğsüm çok agrımıyor böyle kendim iyidir diyip duruyorum öyle kuzum 🤲🏻
İnşallah güzel haberler alırsın canım bize de haber ver🙏🐥

Hamileyken hasta olmak ne zormuş kızlar ya hiç ilaç içemiyorsun bi de üstüne bağışıklık baskılayıcı kullanıyorsun vücut nasıl savaşacak enfeksiyonla bilmiyorum ne zaman iyileşicez :/

Back