2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benmde bugün kahverengi akıntım başladı
Düşük tehlikesi sayılıyormuş
Evde ıstırahat et bol su ıc ilaçlarını ihmal etme dendı

Canım kıymetli bebek derken tek değerli onların ki değil tabikide herkezin kıymetli
Orada ki kıymetliden kasıt
Zor bulundu zor ulaşıldı
“Hadi bu ay bebek yapalım
Hadi 2. Zamanı geldi yapalım” gibi kolay ulaşamadık ya biz hani o manada değerli bu bir mucizeolmuşken riske atılmasın anlamında deniyor..
He evet bnde sezaryen istemiyorum. Ama bunlarda gerçekler..
Tüp bebek resmen bir organ nakli
Maddi manevi çok zor elde edilmiş bir bebek
mucizeler bu sebeple kıymetli deniyor bir haydi bebiş yapalım diye iki dk yapamadık bunları 70 bini geçti tedavim. Ve hala 1 haftalık ilaçlara 900₺ para ödüyoruz
Maddi manevi kıymetliler elbetde
Riske atmak istemiyorlar, allah korusun birşey olursa bu mucize belki birdaha bulunamaz. Tabiki gebeliğin başında sezaryen denemez ama en ufak riske sezaryan tercik ediliyor genelde böyle KIYMETLİ oldukları için

Bana da 2 koymuştu doktor ben hep tek istiyordum biri benimle kalmış. Haftaya bugün duyacağız inşallah

Bu hafta bende de oldu pembemsi kahvesi gibiydi doktoruma resim çekip attım. Bunlar sorun değil bebek kendine yer açtıkça ilk haftalar normal dedi. Pıhtılı gelirse ya da kırmızı kan gelirse acile koş dedi

Kalp atışı duyulduktan sonra bıraktım estrafemi. Sanırım 5+1’im

Arkadaşlar merhaba
Tüp bebek ile hamile kaldım. 7+0 da bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür o muayenede doktorum bi kanama alanı görmedi. Fakat aniden bir yoğun sancı ve mide bulantısı ile arkasından gelen yoğun kanama ile doktora gittiğimde (7+5de) iki yerde kanama alanım olduğunu söyledi doktorum. Riskli dedi tabi ki düşük riskim varmış. Yaşayan var mı acaba? Şu an yatağımdan sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Proluton iğne yaptırıyorum. Ve ayrıca çok korkuyorum. O gece yaşadıklarım travma etkisi yarattı sanırım. Yine olacak diye rüyalarıma flan giriyor

Şuan senle aynı şeyi yaşıyorum. Cuma doktora gittik kalp atışını dinledik bebek 8+1 ölçüldü. Daha önce kanama alanım vardı o gitmiş dedi ama bu sabah tuvalete kalkınca kanama başladı. Kırmızı renkli ama az oluyor. Ben de şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Acile filan gitsem eminim hiçbi sonuç elde edemeyeceğim kadın doğum doktoru bulamayacağım. Evde proluton depot var ben de onu yapsam mı diye düşünüyorum

Yani doktorumun söylediğine göre proluton ve progestan fitlden başka tedavi yöntemi yokmuş. Yami bana mesela her hafta proluton yaptır dedi sizi yanlış yönlendirmek istemem ama doktorunuza ulaşamıyor musunuz telefonla?

Bana da 2 koymuştu doktor ben hep tek istiyordum biri benimle kalmış. Haftaya bugün duyacağız inşallah
Hadi hayırlısıyla duy bebisinin kalbini canım cok güzel bisey gercekten o zaman insanin icine öyl bi sicaklik geliyor ki anlatamam

Kızlar dün ilk kez kahverengi akıntım geldi öyle bi iki damla değil baya baya geldi
Bnde dr gittim muane oldum kesede bi sorun yoktu son muaneye göre büyümüş faln dedi
Neyse bana evde yatmamı soyledı
Dusuk rıskı oluyormus bu
Bol su ıc dedı
Yanı herseyı kullanıyorsun zatn yapılabılecek bısey yok dendı
Kahvengı akıntı bıtmıstı tabı bn dınden berı yatıyorum. Ama sımdı wc de peceteye sıldıgımde kırkırmızı kan geldı
İyice panikledim şuan
Ve burada gördüğüm gibi bir cogunuzdada oluyor bu durum
Yahu neden ki ya

Aynen canım bu sabah bende de oldu. Kadın doğumcuya gittik ultrasonda baktı küçük bi kanama alanı oluşmuş o akıyormuş. Bebek gayet iyiydi kalp atışları da iyiydi şükür. Bana da rapor verdi bol su ve istirahat dedi korkma sen de

Canm aslında dün sakindim ama şimdi bu defa kımkırmızı gelince biraz panik oldum
Sanki umudum gitti gibi
Bnm daha bebek kalp atışıda gözükmüyor daha küçük
Keşke görsem belki rahatlardım
Bana kese de sorun yok dedi en son gelmene göre büyümüş dedi
Kanama alanı faln yokmuş
Acaba göremedimi
Yoksa neden böyle oluyor ki
Yatıyorum wc dısında kalkmıyorum
Rabbım korusun ya ayırmasın inşallah hepimizin yavrusu sımsıkı tutunsun

Benim de kanamam oldu kırmızı ve kocaman pıhtı düşürdüm kesin düştü çocuk dedim proluton iğne yaptık ilk kanama başladığında kanama durmadı devam etti pıhtı da düşünce direk kadın doğum acile gittik herşeyin normal olduğunu duyunca ferahladik kendi tüp bebek Dr um üç gün oksapari kesti coraspin de tamamen bıraktırdı
Akıntı kahverengileserek bitti çok şükür
Bir hafta snr tüp bebek merkezine gittim muayeneye herhangi bir sorun görülmedi böyle kanamaların normal olduğunu söyledi
Kanama olduğunda ultrasonda görene kadar umudunuzu yitirmeyin

Kızlar 1 ekimde kalp atısını duymaya gidecez nasipse dün gece aşşırı şekilde bel ağrım oldu aynı zamanda karın agrımda oldu gaz sancısı gibi böyle bişey yaşayan var mı???

Dün ilk kez kahverengi gelmişti aslında daha sakindim ama bugün kırmızı görünce bi tuhaf olmaya başladım. Bu arada şuan gelmiyor. Öğleden önce wc deyken biraz geldi ve kesildi. Bu arada bn transfer öncesi porogestan dex e başladığımda prolutona da başladım 3 günde bir vurduruyorum. Yanş bu kanama olayından öncede ben bayadır vuruluyorum. Kan pıhtılaşmam olduğu için galiba bana kan sulandırıcıyı kes denmedi :/
Şuan yatıyorum bol su ıcıyorum vc ve yemek yemek dısında pek kalkmıyorum.
Ama neden oluyor anlam veremıyorum
Dun kahverengı gelınce kadın doguma gıtmıstım kanama alanı fln yoktu kesede
Acaba dıyorum goremıyor mu olabılır mı?
Yanı neredeyse coguluzda bu kanama var nedenedı ney kı
Kese buyudugu ıcın olama mı
Kafam cok karıstı
Napmalıyım bılmıyorum

Oluyor cnm oluyor çözümüde yok gibi. 12. Haftaya kadar böyle gidicez gibi görününüyor.

Fakat benim şuan başka bir problemim daha var. Şiddetli baş ağrısı ve boğaz ağrısı kulaklarım kaşınıyor. Halsizlik gözlerimi açamıyorum. Mesajı bile zoraki yazıyorum. Covid mi oldum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…