Gerçekten saçmaymış ne düşünerek yapıyo merak ettimKızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum
Bana tüp bebek merkezleri çok o konuya odaklı gibi geliyor. Gebelik takibi ve doğum onlar için 2. Planda kalıyormuş gibi bir his yaratıyor. Bir de artık normal sürece geçmişken tüp bebek konusundan uzaklaşıp gebelik takibi alanında tavsiye edilen yeni bir doktora geçmek iyi gelebilir. Merkezdeki doktorum iyiydi mesela tüp bebekte, ama gebelik takibi konusunda yaklaşımı konuşması transfer sırasında bile yanlış ve sinir bozucu geldi bana. Normal ve sezeryan kişiye göre değerlendirilmesi gereken birşey. Güvendiğin bir doktor bulup onu normal doğuma şartlamadan, senin fiziksel durumuna göre kendi uzman görüşünü kullanmasına izin vermelisin bence. Benim doktor sezeryan olacak dedi ama tüp bebeğe bağlamadı, ikiz oldukları için.Kızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum
DOĞUM PAKETİNİ ARAŞTIRDIN MI HİÇ CANIM? BEN DE ARAYIŞ İÇİNDEYİM.Kızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum
Benim tüp bebek doktorum da normale izin vermiyor. Çünkü tüp bebek kıymetli bebek ve sezaryen, normal doğuma göre gelişebilecek muhtemel riskler bakımından daha güvenli diye bakıyor.Gerçekten saçmaymış ne düşünerek yapıyo merak ettim
Tüp bebek doktoru ne zamana kadar takip yapıyor? Ne zaman gebelik takibi doktoruna geçebiliyoruz canım?Kızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum
Canım benimde günde 2 yani haftada 2 kutu sadece dex 700küsür. Transferden önce hiç bilmiyordum bn sonrasında da böylr masraf olacağınıBugün 2. Kontrole gittik kızlar. Kalp atışını tekrar duyduk içimiz rahat etsin diye. 8 haftalık olmuş tamKanama alanı var mı diye sordum çok ufak bir alan var dedi. Düşük riski olarak geçiyormuş kanama durumları malesef. Trambofili paneli sonucumda çıkmış pıhtılaşma varmış yani oksapar kullanmaya devam. Ama bu dex e para yetişmiyor rapor da yazılmıyormuş günde 2 haftada 2 kutu
Nasıl bir müdahale etmişlerdi canımKuzum devam ederse gitmeni tavsiye ederim en azından müdahale ederler ama korkma benim 5. Haftamda bildiğin adet kanaması kadar kanamam olmuştu. Biraz az hareket etmeye çalış sadece. Ve kendini kontrol et devamı gelirse Allah korusun İnşallah gelmez doktora git mutlaka
Dünyanın en saçma cümlesi bence ya. Herkesin bebeği kıymetli. Avrupada Amerikada ölmüyosan asla sezeryan yapmıyolar. Bizim 3.aydan sonra normal gebelerden ne farkımız var ki? Ayrıca sezeryanla doğan bebeklerde akciğer sorunu gelişme ihtimali normal doğuma göre çok yüksek oluyormuş. Hiçbir sorun yoksa direk kesip almak nedir ya akıl alır gibi değil.Benim tüp bebek doktorum da normale izin vermiyor. Çünkü tüp bebek kıymetli bebek ve sezaryen, normal doğuma göre gelişebilecek muhtemel riskler bakımından daha güvenli diye bakıyor.
Canım tüp bebek doktoru ne zamana kadar takip yapıyor diye bişey yok ne zamana kadar istersen o zamana kadar yapar tamamen senin kararına bağlıTüp bebek doktoru ne zamana kadar takip yapıyor? Ne zaman gebelik takibi doktoruna geçebiliyoruz canım?
Bu arada benim tüp benek doktorum da izin vermiyor normal doğuma. Sebebi tüp bebekler kıymetli bebek ve normal doğumda sezaryene göre komplikasyon gelişme riski aslında daha yüksek olduğu İçin. Sezaryen daha kontrollü ilerleyen bir süreç olduğu İçin
Valla dinlen dediler geri yolladılr çünkü zaten iğne ve ilaçları kullanıyodum daha fazla bişe veremem dedi doktor haklı olarak. Kanama alanı görüldü hem de kesemin 3 katı büyüklüğündeydi. Dinlendim biraz azaldı sonra yine arttı falan yani riskli dendi dikkat ediyorumNasıl bir müdahale etmişlerdi canım
Evet ben Memorial Ankaradan alıcam gibi notmal doğuö 19, sezeryan olursa 23 binDOĞUM PAKETİNİ ARAŞTIRDIN MI HİÇ CANIM? BEN DE ARAYIŞ İÇİNDEYİM.
Aynı şeyi düşünmüştüm okurken, aile o güne zor da gelse kolay da gelse sonuçta 9 aylık olmuş dünyaya gelmek üzere olan bir insan yavrusundan bahsediyoruz değerlisi değersizi mi var.. Bunu bir doktordan duymak daha da garip. Herkesin kendi ihtiyacına göre olması gerek ikisinin de artıları eksileri var karşılaştırmak iyi değil aslında. Ama daha önce ameliyat geçirdiğim için kesilmekten çok korkmuyorum, normal doğum daha çok korkutuyordu beni. Zaten öyle bir ihtimal de yokmuş.Dünyanın en saçma cümlesi bence ya. Herkesin bebeği kıymetli. Avrupada Amerikada ölmüyosan asla sezeryan yapmıyolar. Bizim 3.aydan sonra normal gebelerden ne farkımız var ki? Ayrıca sezeryanla doğan bebeklerde akciğer sorunu gelişme ihtimali normal doğuma göre çok yüksek oluyormuş. Hiçbir sorun yoksa direk kesip almak nedir ya akıl alır gibi değil.
Neden öyle bi ihtimalin yokmuş canım daha öncr ameliyat geçirdiğin için mi?Aynı şeyi düşünmüştüm okurken, aile o güne zor da gelse kolay da gelse sonuçta 9 aylık olmuş dünyaya gelmek üzere olan bir insan yavrusundan bahsediyoruz değerlisi değersizi mi var.. Bunu bir doktordan duymak daha da garip. Herkesin kendi ihtiyacına göre olması gerek ikisinin de artıları eksileri var karşılaştırmak iyi değil aslında. Ama daha önce ameliyat geçirdiğim için kesilmekten çok korkmuyorum, normal doğum daha çok korkutuyordu beni. Zaten öyle bir ihtimal de yokmuş.
Selam estrofemi kaçıncı hafta bıraktınız?Kuzum benim hiç endişe etme, çalışırken bu süreci yönetmek de ayrı zor zaten… ben de estrofemi bıraktığımdan beri yanma olmuyor çok şükür:) estrafem ama mahvetmişti ama
Linki kaybetmeyelim diye alintiladimYasak :) hatta transfer sonrası min. 12. Haftaya kadar yasak.
Her aşamada neden sakıncalı olduğunu detaylıca yazmışlar
Buradan okuyabilirsin.
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki - Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki; Tüp bebek tedavisi, anne ve baba adaylarının her konuyu detaylı bir şekilde düşünüp araştırdığı son derece özel birbahceci.com
Bu konuda benim bilgim yok. Sizin bahsettiğiniz 8-5 mesaide mı 1 saat az çalışılıyor?Bu arada bilgi sahibisinizdir zaten diye düşünüyorum ama gebeyken hergün 1 saat az çalışılıyor iş kanununa göre. Günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışılıyor. Ben mesela her gün 1 saat erken çıkıyorum, daha az yoruluyorum ve trafik çekmiyorum
Ben de bu durumdayım 2 embriyo transfer edildi tek kese görünüyor.Sağol canım , Benim 2 embriyo transfer edildi ama bitanesi tutundu şuan 7+1 aslinda benide 7+4 te cagirmisti ama esim isinde izin alamayinca biz erken gittik darisi senin basina insallahkalp atışını duyunca insanin icine oyle bi sicaklik dusuyoki anlatamam
Doğum paketi almadım ama özel sağlık sigortam var içinde dogum da var. Yine de doğum paketi almalı mıyım bilmiyorum. Alsak ne zaman almalıyız?Kızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum
Kızlar mesajları kaybetmeyeyim diye toplu alintiladim hepimize sağlıklı gunlerEvet ben Memorial Ankaradan alıcam gibi notmal doğuö 19, sezeryan olursa 23 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?