• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yasak :) hatta transfer sonrası min. 12. Haftaya kadar yasak.

Her aşamada neden sakıncalı olduğunu detaylıca yazmışlar

Buradan okuyabilirsin.👇
Ben daha transfer olmadım yumrtamda yok zaten rezalet 😆😆

Hastaneden gebelik raporunu alabildiğin sürece onu işyerine beyan edebiliyorsun. Ben 6+4'te aldım raporu. Kalp atışını görmüştük.1 haftadır az çalışıyorum
haftaya cumartesi benim kontrolüm ben de alayım o zaman rapor. oh ne güzel bilgiler alıyorum burdan hepinizden Allah razı olsun ben daha bugün 6+4 oldum

Canim prolutex ile progestan dex ayni benimde ayni dedigin gibi artik 4 hafta diyip dayanıyoruz iste. Ben maddi acidan cok artik bedenen tukendim her ignede nefret ediyorum gunde 3 igne cildirmak uzereyim. Birde transferden cok once gonapeptyl ile basladik hic sabrim kalmadi
Bugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dedi 🙏🏼🙏🏼 yani 6 kutu daha alicam mecbur

Kiz biz transfer hazirligina basladik o gun bugündür adam sarilmaya korkuyor bisey olcak diye 😂😂 kardeşten öte olduk resmen
vallahi doğru dedin kardeş kardeş bile sarılmaz olduk. eskiden illa bi sarılıp dolanıp öyle yatardım şimdi uykuda yanlışlıkla elini atsa hemen uyanıyorum aman elini çek karnıma gelir elin ağır diyorum :DDD inşallah böyle uzaklaşmayız birbirimizden

Bugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dedi 🙏🏼🙏🏼 yani 6 kutu daha alicam mecbur
yaaaa ne güzel haber tebrik ederim canım yaaa kısmetse ben de haftaya duyacağım 7+5 de çağırdı beni. senin tek mi çift miydi?

vallahi doğru dedin kardeş kardeş bile sarılmaz olduk. eskiden illa bi sarılıp dolanıp öyle yatardım şimdi uykuda yanlışlıkla elini atsa hemen uyanıyorum aman elini çek karnıma gelir elin ağır diyorum :KK70:DD inşallah böyle uzaklaşmayız birbirimizden
Valla biz neler çekiyoruz bu süreçte onlara bisey yok bikere fıtı fıtı yaptilar bekliyolar oyle bu kadar eziyetede uzaklasacaksa kendi bilir artık 😂😂

yaaaa ne güzel haber tebrik ederim canım yaaa kısmetse ben de haftaya duyacağım 7+5 de çağırdı beni. senin tek mi çift miydi?
Sağol canım , Benim 2 embriyo transfer edildi ama bitanesi tutundu şuan 7+1 aslinda benide 7+4 te cagirmisti ama esim isinde izin alamayinca biz erken gittik darisi senin basina insallah 🥰♥️ kalp atışını duyunca insanin icine oyle bi sicaklik dusuyoki anlatamam 🥰

Bu arada bilgi sahibisinizdir zaten diye düşünüyorum ama gebeyken hergün 1 saat az çalışılıyor iş kanununa göre. Günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışılıyor. Ben mesela her gün 1 saat erken çıkıyorum, daha az yoruluyorum ve trafik çekmiyorum
Yarım gün daha isabetli olurmuş, hiç uzaktan göründüğü gibi değilmiş baya zor geldi bana bugün mide bulantılarını ve açlık krizlerini yönetmek. Umarım kolaylaşır bebekler büyüdükçe.

Mlk anns ve evdekikadın dan ses yok kötü bişe olmadı İnşallah😔🤲🏼 Haberiniz var mı fruitella fruitella S Senibeklerkenben Y yasemin hafsaaa ve diğer arkadaşlarım?
Ben iyiyim cnm teşekkür ederim. Takipteyim ama aktif olarak yazamıyorum sadece. Dün bende kontroldeydim miniğimi gördüm elleri ayakları oluşmuş kalbini de gördüm pıt pıt atıyordu. Elinin ayağının kıpırdadığını gördüm ya bu paha biçilemezdi. 2 hafta sonra tekrar gidicem

Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir de sildikçe peceteye gelen kahverengi bisiler oldu korktum ama napayım fitil atarken mi zarar verdim acaba diye düşündüm ama emin değilim bi dr a mi gözüksem acaba

Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir de sildikçe peceteye gelen kahverengi bisiler oldu korktum ama napayım fitil atarken mi zarar verdim acaba diye düşündüm ama emin değilim bi dr a mi gözüksem acaba
Cnm günaydın, kahverengi lekelenmeden korkma. Bak aramızda kanama yaşayanlar bile var. Tabiki imkanın varsa doktoruna sor ama olabileceğini söyleyecektir.

Kızlar doğum paketi aldınız mı siz? Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuzla mı yapacaksınız? Ben kesinlikle yapmak istemiyorum çünkü kendileri tüp bebek hastalarını full sezeryan doğurtuyormuş. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya 12.haftadan sonra ilaçlar bırakıldığında biz de tıpkı normal gebeler gibiyiz. Normal doğum şansı en baştan hiç tanımamak ne demektir çok sinir oldum

Ben iyiyim cnm teşekkür ederim. Takipteyim ama aktif olarak yazamıyorum sadece. Dün bende kontroldeydim miniğimi gördüm elleri ayakları oluşmuş kalbini de gördüm pıt pıt atıyordu. Elinin ayağının kıpırdadığını gördüm ya bu paha biçilemezdi. 2 hafta sonra tekrar gidicem
Yaaa canım benim hayırlı olsun❤️ Allah sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin senin de hepimizin de 🤲🏼

Kuzum devam ederse gitmeni tavsiye ederim en azından müdahale ederler ama korkma benim 5. Haftamda bildiğin adet kanaması kadar kanamam olmuştu. Biraz az hareket etmeye çalış sadece. Ve kendini kontrol et devamı gelirse Allah korusun İnşallah gelmez doktora git mutlaka

Back