2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Valla al benden de o kadar. Şu topic altında kanama yaşamayan nerdeyse kalmadı. Ama sebebini bilemiyoruz

Benim de dünden beri acayip boğazım ağrıyor burnum tıkanıyor. Ne yapsam bilemiyorum mesela ıhlamur yasak mı bize? Sıcak suya bal limon katıp içiyorum ben iyi geliyor. Allahtan bu hafta raporluyum da dinlenerek geçiricem. Diğer türlü sabah erken kalkıp işe nasıl gidicem diye kara kara düşünüyordum Bi taraftan bağışıklık baskılayıcı da kullanıyorum dinlenmeden geçmez bu meret

Senin de vardı dimi kanaman canm ne yaptın dr ne dedi sürekli yatıyormusun yani ne sıklıkla devam ediyor
Sebebi ney ki yahu neden oluyor

Canım inşallah allahın izniyle covit değilsindir ya belkide üşüttün geceleri soğuk oluyor cam açık faln mı yattın üstten açık bilr olsa soğuk oluyor bn İstanbul da oturuyorum yani burada geceleri şuam böyle. Çok geçmiş olsun soguk algınlıgı ıcın bırsey de kullanamıyoruz dmı ? Dr sordun mu ? Ya birde sana pıhtılaşma sonucu atarmısın hangı genlerde var yazmıstım gormedım

Aman kızlaaar ıhlamur ıcmeyın bıtkı cayı ve ıhlamur yasak

Sıradan bir baş ağrısı değil gibi şuan hissettiğim ama daha önce covid geçirmedim bilemedim de. Çalıştığım için okuldan kapmış olma ihtimalimde var veya onlara bulaştırma ihtimalimde. Eğer akşama kadar devam ederse gidip test vericem. Panelin sonucunu ben atarım sana özelden kendimi biraz daha iyi hissedince olur mu

Nane limon yaptırdım eşime. Zararsız gibi geldi inş öyledir. Normalde ıhlamurun sakıncası yok diye biliyordum ama emin olamadığım için içmedim.

Canm çok geçmiş olsın ya üzüldüm böyle kötü olmama
Bn covit oldum mart gibi
Yani covitin o gündemi azaldıktan sonra o nefes darlıgı ılaclar donemı bıttıkden sonra oldum
Sadece sıddetlı bas agrısı ve cok sıddetlı kemık eklem agrıları oldu , oksuruk nefes darlığı vs olmadı hıc

Boğaz ağrısına nişasta su şeker pisir ılık ılık ye

Acile gittik ateşim 37,1 çıktı test verdik. Sonuç çıkmadı henüz. Parol plus yazdı doktor gebe olduğumu söyleyince bir de ibucold. Endişe ederek içtim ama şimdi en azından gözümü açabilir hale geldim. Biraz rahatlattı beni. Doktoruma da ilaçların resmini attım bakalım görüp yazarsa ona göre kullanmaya devam edicem.

Canım parolun gebeliğe zararı yok onu biliyorum ama diğerini bilmiyorum içeriğini oku orada gebelikde kullanımla ilgili bir ibare olacaktır. İnşallah dr mesajını en hızlı şekilde görür çok geçmiş olsun

İbucold a olmaz dedi doktor şimdi. Parol plus a sıkıntı yok dedi. Ben 1 tane içmiş bulundum tabi ama yapacak birşey yok daha kullanma dedi.

İbucold a olmaz dedi doktor şimdi. Parol plus a sıkıntı yok dedi. Ben 1 tane içmiş bulundum tabi ama yapacak birşey yok daha kullanma dedi.
Zaten şuan gebe olmasan bile covit olanlara sadece parol veriliyor. Bizde covitin o etkisi azaldığı zamanda olduğumız için sadece paraol verildi. Ve öyle atlatdık
He parol etki ediyormu no bence e ufak ağrıyı bile almıyor
Zatn aoğuk algınlıgı dınlenmekle gecıyor
Biraürüde ilaç alsan yine 4 gün bi grip devam ediyor en az. Meyve ye bol su iç peymez ye kuruyemiş ye bağışıklığını güçlendirmeye bak canım
Allahın izniyle negatif çıkıcaksın

Çok geçmiş olsun canım. Pozitif de çıksa hiç korkma benim arkadaşlarımdan da gebeyken geçiren oldu hiçbişey olmadı. Ama belki doktorun kan sulandırıcı iğneye corasprin filan da ekler. Bu hastalıklar kan akımını yavaşlatıyormuş. Ama tabi ki inşallah negatifsindir ve basit bir soğuk algınlığıdır

12 Eylül de 5. Gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum dünden beri kasıklarda iğne batması gibi ağrı oluyor sol göğüste hassasiyet başladı birde aksi gibi nezle oldum bu Çarşamba kan testi vereceğim heycanla bekliyorum benim gibi bekleyenler umarım Allah bizler için en hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarimiz olsun İnsAllah

Cnm hayırlısı olsun. Buradaki herkes pozitifi gördü seni de aramıza bekleriz inşallah

Cnm çok sağol. Parol 2 saat etki etti ancak. Şuan eski halime döndüm tıkandım. Burnumda akmaya başladı. Bu havada soğuk algınlığı mı olur yahu neyse inş covid değildir.

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…