• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Geçmiş olsun çabucak hafifler umarım. Evde dinlenmek iyi gelir belki🙏 Çok şaşırıyorum herkesin çok rahat olmasına. Bir sıcak bir soğuk havalardayız bağışıklıklar düşük oluyor bu mevsim, en azından son bahar geçene kadar maske kuralı geri gelse kışa kadar covid yayılması önlenir aslında. Hamilelik belirtilerinin arasına hastalık girmesin diye sokakta düşmanlardan kaçan süper mario gibi öksüren ve sigara içen insanlardan kaçıyorum.

Geçmiş olsun çabucak hafifler umarım. Evde dinlenmek iyi gelir belki🙏 Çok şaşırıyorum herkesin çok rahat olmasına. Bir sıcak bir soğuk havalardayız bağışıklıklar düşük oluyor bu mevsim, en azından son bahar geçene kadar maske kuralı geri gelse kışa kadar covid yayılması önlenir aslında. Hamilelik belirtilerinin arasına hastalık girmesin diye sokakta düşmanlardan kaçan süper mario gibi öksüren ve sigara içen insanlardan kaçıyorum.
Malesef covid testimi yapan kişinin bile maskesi yoktu :KK43: hastanelerde kimse takmıyor. Artık sadece kendini korumak isteyen insanları taktığı birşey oldu. Sağlık çalışanları bile takmazken dışarıdaki insana taktıramassın.

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi en azından 1 hafta evdesin güzelce dinlen istirahat et

Geçmiş olsun cnm umarım daha da ilerlemeden hızlı bi şekilde atlatırsın

Ay canım çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen bi an önce iyileş 😘

çok zor duruyor ama kesin sonuç için söylenen günde yapmak en doğrusu. gruptan biri 9. gün kaset test yapmıştı negatifti 10. gün kanda görünmüştü
Tesekur ederim bende kaset test yaptım bugün doktor kontrolümüz var kan testi vericez ilk denemenin sonucunu ogrenicez inşallah güzel sonuç alırım ☺️

çok geçmiş olsun 😔 baya salgin var gercekten her tarafta umarım kolaylikla bir an önce atlatirsiniz 🙏🏼

Kızlar 1 ekimde kalp atısını duymaya gidecez nasipse dün gece aşşırı şekilde bel ağrım oldu aynı zamanda karın agrımda oldu gaz sancısı gibi böyle bişey yaşayan var mı???
Hayırl olsun canım evet ara ara bel agrisi kasik agrisi adet olacak gibi gaz sancisi çekebilirsin bunlar cok normal hic korkma 🙏🏼

Tesekur ederim bende kaset test yaptım bugün doktor kontrolümüz var kan testi vericez ilk denemenin sonucunu ogrenicez inşallah güzel sonuç alırım ☺️
inşallah ama olmazsa da sakın yıkılma. burdaki çoğu arkadaşım 2. 3. 4. denemede pozitif gördük. ilkinde zaten düşük oran oluyor

:( bir kez daha geçmiş olsun fruitella fruitella

Malesef covid testimi yapan kişinin bile maskesi yoktu :KK43: hastanelerde kimse takmıyor. Artık sadece kendini korumak isteyen insanları taktığı birşey oldu. Sağlık çalışanları bile takmazken dışarıdaki insana taktıramassın.
Geçmiş olsun cnm vardır bunda da bir hayr dinlenmen gerekiyordu kanaman için bu da sebep oldu belki de çalışmak zorunda kalmadın
Tez zamanda şifa bulursun inşallah 💐

Ben de günde altı tane kullanıyordum uzun suredir bu hafta günde üçe düştü üç hafta devam
Bende bu durumlar olmadı başka ilaçla etkilesiyor olabilir mi acaba sizinki
Bende bu hafta 3 e indi bidahaki hafta 2 sonra bitircek baska ilac kullanmiyorum bitek folikasit iciyorum bide prolutex ignem var ama ayni anda almiyorum zaten oncede yapmazdı son zamanlarda mide bulantisi cogaldi hormonlardan da olabilir yukseldikçe etki ediyor olabilir

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi en azından 1 hafta evdesin güzelce dinlen istirahat et

kızlar hepinize geçmiş olsun kanama olanlar, covid soğuk algınlığı yaşayanlar hepinize acil şifa diliyorum işyerinde tek tek yazamadım kusura bakmayın. dualarım sizlerle..

Geçmiş olsun cnm umarım daha da ilerlemeden hızlı bi şekilde atlatırsın

Ay canım çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen bi an önce iyileş 😘

çok geçmiş olsun 😔 baya salgin var gercekten her tarafta umarım kolaylikla bir an önce atlatirsiniz 🙏🏼

:KK43: bir kez daha geçmiş olsun fruitella fruitella

Geçmiş olsun cnm vardır bunda da bir hayr dinlenmen gerekiyordu kanaman için bu da sebep oldu belki de çalışmak zorunda kalmadın
Tez zamanda şifa bulursun inşallah 💐
Teşekkür ederim hepinize🙏 umarım sizden uzak olsun. Dinlenmem açısından belkide iyi oldu Efolis Efolis P pinarimpinar ın da dediği gibi.

Back