2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İğneler ıcın hastaneye gıtmıstım ben de ama cok sukur bır sorun olmadı yavas gıdersınız problem olmaz

Günaydın kizlar benimde 3 gundur sonuclarim böyle yarin tahlil günüm ama bugün lekelenmem var tedirgin oldum isin aslı var mi aranizda lekelenme yaşayan bu süreçte? Umarim sağlıklı bor sekilde ilerler hepimizinki
Buarada 3.gun embrıyosu ve bugun 9.gunum

Eklentiler

• 20220825_084057.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 75
  • 20220825_084040.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 73
Bugundaha belirgin demi? 2 3 gün sonra iyice belirgin hale gelir gözün aydın

Bugundaha belirgin demi? 2 3 gün sonra iyice belirgin hale gelir gözün aydın
Tesekkur ederim Evet daha belirgin ama lekelenmem kafami karıştırdı. Yani yerlesme kanamasi daha erken olur sanırım .. umarim kotu bişey cikmaz

Cnm öncelikle pozitifin hayırlı olsun kan vermeyi beklemeden ulaşabiliyorsan doktoruna sor istersen için rahat etsin. Lekelenme yaşayıp hem olumlu olan hem olumsuz olanları burda okudum gördüm. Umarım herşey yolundadır

Teşekkür ederim doktorum testi bugun ver dedi simdi hastaneye geçiyorum... hayırlısı

Cok teşekkür ederim darisi bekleyenlerin basina inşallah
Normalde gece hic uyanmazdim ama simdi mutlaka gece uyanıyorum ve bazen sabaha kadar uyuyamadigim oluyor uykum gelmiyor sanirim hormon degisimlerinden oluyor
Genelimizde Östrojen hormonu demekki uykusuzluk yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…