Ben de çiğnemeden yutuyorum elim ayağım titriyo yemek yerken önümden alıcaklarmış gibi yiyorumBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily @tikitak G golden rose @gguulllluu @Tutu96 @Melegim elif @busebarci @Deniz_kar E Evdekikadin Y yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
İğneler ıcın hastaneye gıtmıstım ben de ama cok sukur bır sorun olmadı yavas gıdersınız problem olmazYa ne kadar gğzel yazmışsın çok teşekkür ederim geneliniz 2,3 gün dinlenmiş sonra dışarı çıkmış
Şimdi benm trasferden hemen sonraki gün kalçadan iğnem var
Hastaneye gitmesem eve çi çağırsam acaba birini
Galiba öyle oluyo sabahları yaşamaya başladım çünküBulanti 6 haftalikta başlıyor galiba
Ben 6. Gun ogrenmıstım :))6. Gün çok da erken değil sanırım ama 8. Gün salgılanmaya başlar dedi doktor. Sanırım kimyasal gebelik olacak.
Yalnız olmadığımı bilmek güzelBen de çiğnemeden yutuyorum elim ayağım titriyo yemek yerken önümden alıcaklarmış gibi yiyorum
Bugundaha belirgin demi? 2 3 gün sonra iyice belirgin hale gelir gözün aydınGünaydın kizlar benimde 3 gundur sonuclarim böyle yarin tahlil günüm ama bugün lekelenmem var tedirgin oldum isin aslıvar mi aranizda lekelenme yaşayan bu süreçte? Umarim sağlıklı bor sekilde ilerler hepimizinki
Buarada 3.gun embrıyosu ve bugun 9.gunum
Tesekkur ederimBugundaha belirgin demi? 2 3 gün sonra iyice belirgin hale gelir gözün aydın
Cnm öncelikle pozitifin hayırlı olsunGünaydın kizlar benimde 3 gundur sonuclarim böyle yarin tahlil günüm ama bugün lekelenmem var tedirgin oldum isin aslıvar mi aranizda lekelenme yaşayan bu süreçte? Umarim sağlıklı bor sekilde ilerler hepimizinki
Buarada 3.gun embrıyosu ve bugun 9.gunum
Gözün aydınKizlar 8 eylüle randevu aldım
Teşekkür ederim doktorum testi bugun ver dedi simdi hastaneye geçiyorum... hayırlısıCnm öncelikle pozitifin hayırlı olsunkan vermeyi beklemeden ulaşabiliyorsan doktoruna sor istersen için rahat etsin. Lekelenme yaşayıp hem olumlu olan hem olumsuz olanları burda okudum gördüm. Umarım herşey yolundadır
Dualarım seninle canım inşallah endişe etmeni gerek kalmayacakTeşekkür ederim doktorum testi bugun ver dedi simdi hastaneye geçiyorum... hayırlısı
Sen içini ferah tutTesekkur ederimEvet daha belirgin ama lekelenmem kafami karıştırdı. Yani yerlesme kanamasi daha erken olur sanırım .. umarim kotu bişey cikmaz
Darısı ben ve benim gibi heyecanla bekleyenlerin başına inşallahÇok şükür bende pozitif haberini aldim dünbenimde uyku duzenim bozuldu resmen
Dualarım seninle canım inşallah endişe etmeni gerek kalmayacakhaber verirsin yine bize son durumu
Teşekkür ederimSen içini ferah tut
İnşallah cnmGözün aydıngüzel haberlerini birlikte alalım inş
Bekliyoruz canim guzel habelreTeşekkür ederimhaber veririm tabi
Genelimizde Östrojen hormonu demekki uykusuzluk yapiyorCok teşekkür ederim darisi bekleyenlerin basina inşallah
Normalde gece hic uyanmazdim ama simdi mutlaka gece uyanıyorum ve bazen sabaha kadar uyuyamadigim oluyor uykum gelmiyor sanirim hormon degisimlerinden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?