Ben daha transfer olmadım yumrtamda yok zaten rezaletYasak :) hatta transfer sonrası min. 12. Haftaya kadar yasak.
Her aşamada neden sakıncalı olduğunu detaylıca yazmışlar
Buradan okuyabilirsin.
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki - Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki; Tüp bebek tedavisi, anne ve baba adaylarının her konuyu detaylı bir şekilde düşünüp araştırdığı son derece özel birbahceci.com
haftaya cumartesi benim kontrolüm ben de alayım o zaman rapor. oh ne güzel bilgiler alıyorum burdan hepinizden Allah razı olsun ben daha bugün 6+4 oldumHastaneden gebelik raporunu alabildiğin sürece onu işyerine beyan edebiliyorsun. Ben 6+4'te aldım raporu. Kalp atışını görmüştük.1 haftadır az çalışıyorum
Kiz biz transfer hazirligina basladik o gun bugündür adam sarilmaya korkuyor bisey olcak diyekorkudan zaten kardeş gibiyiz transferden beri
Bugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dediCanim prolutex ile progestan dex ayni benimde ayni dedigin gibi artik 4 hafta diyip dayanıyoruz iste. Ben maddi acidan cok artik bedenen tukendim her ignede nefret ediyorum gunde 3 igne cildirmak uzereyim. Birde transferden cok once gonapeptyl ile basladik hic sabrim kalmadi
O an yaşanırken çok gerilsemde zamanla normalleştirmeye çalışıyorum durumu. Teşekkürler cnm bana iyi motivasyon oldu yazdıkların
vallahi doğru dedin kardeş kardeş bile sarılmaz olduk. eskiden illa bi sarılıp dolanıp öyle yatardım şimdi uykuda yanlışlıkla elini atsa hemen uyanıyorum aman elini çek karnıma gelir elin ağır diyorumKiz biz transfer hazirligina basladik o gun bugündür adam sarilmaya korkuyor bisey olcak diyekardeşten öte olduk resmen
yaaaa ne güzel haber tebrik ederim canım yaaa kısmetse ben de haftaya duyacağım 7+5 de çağırdı beni. senin tek mi çift miydi?Bugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dediyani 6 kutu daha alicam mecbur
hesapları donduruldu ya onların telefon no paylaşma durumu vs denMlk anns ve evdekikadın dan ses yok kötü bişe olmadı İnşallahHaberiniz var mı fruitella S Senibeklerkenben Y yasemin hafsaaa ve diğer arkadaşlarım?
İnşallah kuzumİnşş zaten aklıma sen geliyorsun bu kanama durumları olunca güç buluyorum o da iyi çok şükür diye. Şu riskli günleri bir atlatsak
Valla biz neler çekiyoruz bu süreçte onlara bisey yok bikere fıtı fıtı yaptilar bekliyolar oyle bu kadar eziyetede uzaklasacaksa kendi bilir artıkvallahi doğru dedin kardeş kardeş bile sarılmaz olduk. eskiden illa bi sarılıp dolanıp öyle yatardım şimdi uykuda yanlışlıkla elini atsa hemen uyanıyorum aman elini çek karnıma gelir elin ağır diyorumDD inşallah böyle uzaklaşmayız birbirimizden
Sağol canım , Benim 2 embriyo transfer edildi ama bitanesi tutundu şuan 7+1 aslinda benide 7+4 te cagirmisti ama esim isinde izin alamayinca biz erken gittik darisi senin basina insallahyaaaa ne güzel haber tebrik ederim canım yaaa kısmetse ben de haftaya duyacağım 7+5 de çağırdı beni. senin tek mi çift miydi?
Yarım gün daha isabetli olurmuş, hiç uzaktan göründüğü gibi değilmiş baya zor geldi bana bugün mide bulantılarını ve açlık krizlerini yönetmek. Umarım kolaylaşır bebekler büyüdükçe.Bu arada bilgi sahibisinizdir zaten diye düşünüyorum ama gebeyken hergün 1 saat az çalışılıyor iş kanununa göre. Günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışılıyor. Ben mesela her gün 1 saat erken çıkıyorum, daha az yoruluyorum ve trafik çekmiyorum
Ben iyiyim cnm teşekkür ederim. Takipteyim ama aktif olarak yazamıyorum sadece. Dün bende kontroldeydim miniğimi gördüm elleri ayakları oluşmuş kalbini de gördüm pıt pıt atıyordu. Elinin ayağının kıpırdadığını gördüm ya bu paha biçilemezdi. 2 hafta sonra tekrar gidicemMlk anns ve evdekikadın dan ses yok kötü bişe olmadı İnşallahHaberiniz var mı fruitella S Senibeklerkenben Y yasemin hafsaaa ve diğer arkadaşlarım?
Cnm günaydın, kahverengi lekelenmeden korkma. Bak aramızda kanama yaşayanlar bile var. Tabiki imkanın varsa doktoruna sor ama olabileceğini söyleyecektir.Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir de sildikçe peceteye gelen kahverengi bisiler oldu korktum ama napayım fitil atarken mi zarar verdim acaba diye düşündüm ama emin değilim bi dr a mi gözüksem acaba
Yaaa canım benim hayırlı olsunBen iyiyim cnm teşekkür ederim. Takipteyim ama aktif olarak yazamıyorum sadece. Dün bende kontroldeydim miniğimi gördüm elleri ayakları oluşmuş kalbini de gördüm pıt pıt atıyordu. Elinin ayağının kıpırdadığını gördüm ya bu paha biçilemezdi. 2 hafta sonra tekrar gidicem
Ay bişe olmasın daahesapları donduruldu ya onların telefon no paylaşma durumu vs den
Kuzum devam ederse gitmeni tavsiye ederim en azından müdahale ederler ama korkma benim 5. Haftamda bildiğin adet kanaması kadar kanamam olmuştu. Biraz az hareket etmeye çalış sadece. Ve kendini kontrol et devamı gelirse Allah korusun İnşallah gelmez doktora git mutlakaKızlar günaydın bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir de sildikçe peceteye gelen kahverengi bisiler oldu korktum ama napayım fitil atarken mi zarar verdim acaba diye düşündüm ama emin değilim bi dr a mi gözüksem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?