- 1 Eylül 2022
- 102
- 106
- 18
- 44
Estorfem kutuları atma eczane yazdirinca parayı geri veriyor progeston fitil progeston iğne proloton iğne oksapar kullaniyorum ben hepsinide yazdiyorum sadece yumurta toplama zamani gonolef iğne pahalıydı onu karsilamiyorOksapar ile estrofem yeni öğrendim ödüyormuş ama ayda kaç kutu öder bilmem mesela 4 yazdırdım 2 estrofem karşıladı SGK.
Yanlış yazmış olabilirim yaparkende zorlandım zaten :) yarın tam 8 hafta olucak inşallah..Bende de inişli çıkışlı duygu durumları oluyor arada. Canım sen 8 haftalık mısın? Hamile günlüğü bilgilerinde 4 haftalık yazıyor da ayını yanlış mı girdin mayıs diye acaba? Ben de 8 haftalığım ama doğum nisan benim
Hayırlı olsunKizlarrr bizde bugun kalp atisini duyduk
Çok guzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim prolutex ile progestan dex ayni benimde ayni dedigin gibi artik 4 hafta diyip dayanıyoruz iste. Ben maddi acidan cok artik bedenen tukendim her ignede nefret ediyorum gunde 3 igne cildirmak uzereyim. Birde transferden cok once gonapeptyl ile basladik hic sabrim kalmadiben progestanı yazdirdim 9 kutu verdi 1 aylık estrofem cok önceden stok yapmistim son 3 kutum kaldi insallah keser benim bitek prolutex iğnem cok pahalı ve sadece 3,5 gunluk içind 7 tane var günde 2 tane vuruyorum 340 tl onu da devlet karsilamiyoro beni bitirdi
Benim 2 Eylül’den beri kesilmedi. Üstelik burda “adet kanaması gibi olmadıkça korkma” yazılmasına rağmen -o kadar üzüntü ve endişe ile okudum ki bunları- benim kanamalarımın çoğu adet kanaması gibi… Ama hiç ama hiç korkmuyorum:) çünkü kanamanın bebeği düşürme riski olduğunu bizzat doktor söyledi bana, ultrasonda yer alan kanama alanı sebebiyle. Hatırladığım kadarıyla sende kanama alanı vs oluşmamıştı. Korkacağın bir şey olsa, risk olsa doktorun zaten riski söylüyor. Bana öyle bir açıkça dedi ki bu riski… Doktor açıkça söylediğinde kendi kendine dert etmeye fırsat kalmıyor zaten :) Ama dedi ki RİSK. Şehir dışına çıkacaktık, çok önceden planladığımız. Her şeyi iptal ettik. Ama artık hiç korkmuyorum. Çünkü doktorun da dediği gibi her gebelik risklerle dolu zaten. Kaygılanarak süreci yönetemeyiz. Çünkü belirsiz bir süreç… ben şöyle düşünüyorum: eğer olumsuz bir şey olacaksa buna korkarak engel olamam. Olumsuz şeyi engelleyebilmek için elimden gelen ilaçları kullanmak ve doktora güvenmek. Sonra da dua etmek. Bunlar haricinde olacaksa olacak. Ama günün sonunda olumsuz bir şey olmayacaksa korkarak kaygıyla stresle ona zarar vereceğüm kesin. Ben böyle düşünüyorum, sana da iyi gelir belki diye yazmak istedim.Dün gece uyandım tuvalete diye ve kanama olmuş yine. İlkinde ağrı olmuştu bunda ağrıda olmadı. Üzüldüm ama panik yapmadım sonra kesildi zaten. Doktora yazdım cevap gelmedi. Şimdi hazırlandım işe gidiyorum. Şimdiki aklım olsaydı kenarda param olmadan böyle işlere girmezdim. İlaçlara para yetiştiremiyoruz. Morelim bozuk suratım asık çalışıyorumyine aldı beni korkular...
Canım tüm bitki çayları diye biliyorum :)Kızlar hamileyken bitki çayları yasak ama ıhlamur da yasak mı biliyor musunuz?
Yalnız değilsinArkadaşlar yarın allah nasip ederse 8. Haftaya giricez ikizlere hamileyimAma inanılmaz bi öfke problemim var çok çabuk sinirleniyorum ateş basıyo hormonlardan sanırım ama çevreme ateş püskürüyorum resmen…git gelli duygularım bazen de çok duygusal oluyorum ağlıyorum falan…Benim gibi olan var mı aranızda?
Kuzum benim hiç endişe etme, çalışırken bu süreci yönetmek de ayrı zor zaten… ben de estrofemi bıraktığımdan beri yanma olmuyor çok şükür:) estrafem ama mahvetmişti amaBugün konuştum doktorumla. Endişe etme ilaçlara devam et bu tarz kanamalar beklenilen şeyler dedi. Cumartesi gidicem aslında bugündü kontrol günüm ama malesef izin istemek de beni geriyor iş yerinden. Keşke doktor bana senin dediğin gibi bir açıklama yapsa içim rahatlıcak ama olur diyor sadecebenim ağrılarım akşamları artıyor gündüz tempoya alıştım sanırım eve gelip dinlenme moduna geçince yorulduğumu anlıyorum. Bir de çok üşüyorum iğneleri vurulduktan sonra sanki sıtma tutuyor gibi. Sonra 2 battaniye ancak ısınıyorum sonrada yanmaya başlıyorum. Siz de var mı böyle olan kızlar?
Merhaba bende estrofem kullanıyorum bu hafta 2. Haftam ilk kez tüp bebek olucam ama bende estrofemi haftalık kademe kademe verdi bi hafta farklı öğün bi hafta farklı öğünKızlar peki estrofemi günde ne kadar içiyorsunuz ve ne kadar süre kullanacakmışsınız?
O an yaşanırken çok gerilsemde zamanla normalleştirmeye çalışıyorum durumu. Teşekkürler cnm bana iyi motivasyon oldu yazdıklarınBenim 2 Eylül’den beri kesilmedi. Üstelik burda “adet kanaması gibi olmadıkça korkma” yazılmasına rağmen -o kadar üzüntü ve endişe ile okudum ki bunları- benim kanamalarımın çoğu adet kanaması gibi… Ama hiç ama hiç korkmuyorum:) çünkü kanamanın bebeği düşürme riski olduğunu bizzat doktor söyledi bana, ultrasonda yer alan kanama alanı sebebiyle. Hatırladığım kadarıyla sende kanama alanı vs oluşmamıştı. Korkacağın bir şey olsa, risk olsa doktorun zaten riski söylüyor. Bana öyle bir açıkça dedi ki bu riski… Doktor açıkça söylediğinde kendi kendine dert etmeye fırsat kalmıyor zaten :) Ama dedi ki RİSK. Şehir dışına çıkacaktık, çok önceden planladığımız. Her şeyi iptal ettik. Ama artık hiç korkmuyorum. Çünkü doktorun da dediği gibi her gebelik risklerle dolu zaten. Kaygılanarak süreci yönetemeyiz. Çünkü belirsiz bir süreç… ben şöyle düşünüyorum: eğer olumsuz bir şey olacaksa buna korkarak engel olamam. Olumsuz şeyi engelleyebilmek için elimden gelen ilaçları kullanmak ve doktora güvenmek. Sonra da dua etmek. Bunlar haricinde olacaksa olacak. Ama günün sonunda olumsuz bir şey olmayacaksa korkarak kaygıyla stresle ona zarar vereceğüm kesin. Ben böyle düşünüyorum, sana da iyi gelir belki diye yazmak istedim.
Doğru hep hayalini kurmuştum hakkaten ama stresi bitmiyor işte öyle mi olcak böyle mi olcak…aslında genel olarak iyiyim kendime de haksızlık etmiyim ama öfkelendim mi çok değişik oluyo kendime şaşırıyorum:)Yalnız değilsinBen de benzer bir mesaj yazıp sormuştum ve bir arkadaş söyle demişti çok etkilemiştim. “Kocana parladın tamam git hadi gönlünü al, bu zamanlar hayalini kurduğunuz zamanlar değil miydi, tadını çıkar “ her parlayışımdan sonra toparlanırken bu aklıma geliyor :) sonra geri parlıyorum ama olsun
progeston dex kesinlikle ödemedi ama . ve estrofem için de 2 kutu karşıladı 4 kutu yazdırmıştım. valla artık buna da şükür diyorum eskiden hiç bilmiyordum yazıldığınıEstorfem kutuları atma eczane yazdirinca parayı geri veriyor progeston fitil progeston iğne proloton iğne oksapar kullaniyorum ben hepsinide yazdiyorum sadece yumurta toplama zamani gonolef iğne pahalıydı onu karsilamiyor
Bize hemşiremiz söyledi sağolsunprogeston dex kesinlikle ödemedi ama . ve estrofem için de 2 kutu karşıladı 4 kutu yazdırmıştım. valla artık buna da şükür diyorum eskiden hiç bilmiyordum yazıldığını
Yasak :) hatta transfer sonrası min. 12. Haftaya kadar yasak.Estrofem kullanırken tüp bebek tedavisi gördüğüm Dr ilişki yasak dedi amaç bebek olması değilmi anlamdm ne mantık aynı zamanda bulunduğum ildeki Dr ma sordum oda takip ediyor o yasak yok dedi sizler ne düşünüyorsunuz
korkudan zaten kardeş gibiyiz transferden beriYasak :) hatta transfer sonrası min. 12. Haftaya kadar yasak.
Her aşamada neden sakıncalı olduğunu detaylıca yazmışlar
Buradan okuyabilirsin.
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki - Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Tedavisinde Cinsel İlişki; Tüp bebek tedavisi, anne ve baba adaylarının her konuyu detaylı bir şekilde düşünüp araştırdığı son derece özel birbahceci.com
Bu arada bilgi sahibisinizdir zaten diye düşünüyorum ama gebeyken hergün 1 saat az çalışılıyor iş kanununa göre. Günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışılıyor. Ben mesela her gün 1 saat erken çıkıyorum, daha az yoruluyorum ve trafik çekmiyorumKuzum benim hiç endişe etme, çalışırken bu süreci yönetmek de ayrı zor zaten… ben de estrofemi bıraktığımdan beri yanma olmuyor çok şükür:) estrafem ama mahvetmişti ama
peki bunun için kalbinin atması mı gerekiyor sanki öyle okumuştum burda resmen hamile olduğunu öyle kabul ediyormuş devletBu arada bilgi sahibisinizdir zaten diye düşünüyorum ama gebeyken hergün 1 saat az çalışılıyor iş kanununa göre. Günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışılıyor. Ben mesela her gün 1 saat erken çıkıyorum, daha az yoruluyorum ve trafik çekmiyorum
Hastaneden gebelik raporunu alabildiğin sürece onu işyerine beyan edebiliyorsun. Ben 6+4'te aldım raporu. Kalp atışını görmüştük.1 haftadır az çalışıyorumpeki bunun için kalbinin atması mı gerekiyor sanki öyle okumuştum burda resmen hamile olduğunu öyle kabul ediyormuş devlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?