• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kizlar estrofem, Progestan 200mg ve oksapar bunlari devlet karsiliyor yazdirmaya çalışın ben sgk anlasmali ozel hastanede yazdırıyorum. Bir tek progestan dex devlet karşılamıyor.
ben progestanı yazdirdim 9 kutu verdi 1 aylık estrofem cok önceden stok yapmistim son 3 kutum kaldi insallah keser benim bitek prolutex iğnem cok pahalı ve sadece 3,5 gunluk içind 7 tane var günde 2 tane vuruyorum 340 tl onu da devlet karsilamiyor 😢 o beni bitirdi

Arkadaşlar yarın allah nasip ederse 8. Haftaya giricez ikizlere hamileyim🙏🏻🧿 Ama inanılmaz bi öfke problemim var çok çabuk sinirleniyorum ateş basıyo hormonlardan sanırım ama çevreme ateş püskürüyorum resmen…git gelli duygularım bazen de çok duygusal oluyorum ağlıyorum falan…Benim gibi olan var mı aranızda?

Arkadaşlar yarın allah nasip ederse 8. Haftaya giricez ikizlere hamileyim🙏🏻🧿 Ama inanılmaz bi öfke problemim var çok çabuk sinirleniyorum ateş basıyo hormonlardan sanırım ama çevreme ateş püskürüyorum resmen…git gelli duygularım bazen de çok duygusal oluyorum ağlıyorum falan…Benim gibi olan var mı aranızda?
canım sence de çok normal değil mi? senin 3 kalbin var tabi ki ekstra çooook duygusal olacaksın :) öfke problemi bende de var. saman alevi gibi gerçi bağırıp çağırıp sonra susuyorum ve genellikle pişmanlık :D

canım sence de çok normal değil mi? senin 3 kalbin var tabi ki ekstra çooook duygusal olacaksın :) öfke problemi bende de var. saman alevi gibi gerçi bağırıp çağırıp sonra susuyorum ve genellikle pişmanlık :KK70:
İşte ben de öyleyim sonra çok pişman oluyorum 🥲

Florya medikal park uygun diyorsunuz ortalama ne kadar, başarılılarmı biliyormusunuz , başka alternatif nereler var ortalama fiyatı normal ve başarılı olanlar

Canım endişe etme kanama durduysa. Muhtemelen artık 8. Haftadayken plasental shift kanaması olabilir bu. En yakın randevun ne zaman? İstersen için rahat etsin diye ultrasona gidebilirsin bence
Bugün konuştum doktorumla. Endişe etme ilaçlara devam et bu tarz kanamalar beklenilen şeyler dedi. Cumartesi gidicem aslında bugündü kontrol günüm ama malesef izin istemek de beni geriyor iş yerinden. Keşke doktor bana senin dediğin gibi bir açıklama yapsa içim rahatlıcak ama olur diyor sadece 🤷‍♀️ benim ağrılarım akşamları artıyor gündüz tempoya alıştım sanırım eve gelip dinlenme moduna geçince yorulduğumu anlıyorum. Bir de çok üşüyorum iğneleri vurulduktan sonra sanki sıtma tutuyor gibi. Sonra 2 battaniye ancak ısınıyorum sonrada yanmaya başlıyorum. Siz de var mı böyle olan kızlar?

haftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
Sağlık ocağı aile hekimi yazıyor bu ilaçları ben yazdiriyorum sgk karşılıyor tabi belli bir miktar ödüyoruz eczacimiza

Geçmiş olsun fruitella fruitella :KK43:

Stres en kötüsü lütfen aklından çıkarma, alabiliyorsan rapor alıp dinlen. Moralini yükseltecek şeylere kanalize olman lazım.

Maddi manevi hepimiz çok yoruluyoruz ama bu stresi doğmamış yavrularımıza yansıtmamamız lazım. Kolay değil tabii biliyorum. Ama yaparsın yaparız. 💪

Derin nefes al güzel düşün dua et ve inan herşey çok güzel olacak.
Cnm sağol güzel tavsiyelerin için. Özel okulda çalışıyorum. Derslerime kim giricek ne olucak diye dert edinmemek adına kendimi yormamaya çalışıyorum. İlk seferki kanama daki kadar panik olmadım. Bu sefer daha sakindim. Yerleşmedir büyüme belirtisidir diye güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bakalım.

Ben geçen gün kalp atışı için gittiğimde kanama olabilir hiç korkma dedi 3 aya kadar normal yerleşme kanaması dedi…tabi kanamanın yoğunluğuyla ilgili bişey demedi..Benim hiç kanamam olmadı ama bazı hamileliklerde oluyor o yüzden korkma lütfen inşallah en yakın zaman da kesilir senin de için rahat eder artık..
İnş öyledir. Ne güzel açıklamış doktorun. Bunları duymak beni de rahatlattı🙏

kesinlikle o kadar haklısın ki haftada 1000 TL gidiyor biri bitiyor alıyorum hop öbürü bitiyor.Allah razı olsun burdan bir arkadaş kendisinin kullanmadığı bir kaç kutu ilacı bana gönderdi henüz elime ulaşmadı ama olsun beni 1-2 hafta rahatlatacak. acaba böyle bir konu mu açsak burda? kullanmadığınız ilaçları paylaşalım gibisinden. çünkü insanlar bu ilaçları alıyor ve doktor artık kullanma dediğinde elinde kalıyor.
İlaç gönderme işleri nasıl olur onu bilemiyorum ama kesinlikle bu işin bu kadar masraflı olacağını bilse insanlar iki kere düşünür. Halimize şükür kredi kartıyla da olsa halledebiliyoruz. Benim de elimde estrofem vardı 1 kutu aldığım eczane tanıdıktı geri iade ettim.

Kuzum seni anlayabiliyorum benimde hala devam ediyor kesilir gibi ama gece bölüyorsa sabah hep bi leke artık alıştım rapor aldım ben kanama alanı oluşmuş içini ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacaz 🤲🏻
İnşş zaten aklıma sen geliyorsun bu kanama durumları olunca güç buluyorum o da iyi çok şükür diye. Şu riskli günleri bir atlatsak🙏

Bende de inişli çıkışlı duygu durumları oluyor arada. Canım sen 8 haftalık mısın? Hamile günlüğü bilgilerinde 4 haftalık yazıyor da ayını yanlış mı girdin mayıs diye acaba? Ben de 8 haftalığım ama doğum nisan benim

Florya medikal park uygun diyorsunuz ortalama ne kadar, başarılılarmı biliyormusunuz , başka alternatif nereler var ortalama fiyatı normal ve başarılı olanlar
Hediye hoca bölümün başında ben de sayesinde şu an hamileyim. Başarı oran kime sorsan yüksek diyor gerçek verileri göremediğimiz için tek kriter orda gördüğüm pozitif sonuçlar. Diğer fiyatlar ortalama 15-18 arası diye biliyorum

Sağlık ocağı aile hekimi yazıyor bu ilaçları ben yazdiriyorum sgk karşılıyor tabi belli bir miktar ödüyoruz eczacimiza
Oksapar ile estrofem yeni öğrendim ödüyormuş ama ayda kaç kutu öder bilmem mesela 4 yazdırdım 2 estrofem karşıladı SGK.

Bnde hem açıkmamış hemde daha çok uyumak istiyorum kalkmak istemiyorum🥲 son günlerde özellikle gözlerim açılmadan zoraki yemek yiyorum😊 keşke saati değişsee bari😛 bilmiyorum galiba bende 10haftaya kadar. İlaçlara devam 10nuncu haftaya kadar demişti dr iğnelerle birlikte estrofemide dedi ona emin değil sorucam tekrardan
O ilk yazdıklarından ben de istiyorum 😅😅
8de evden çıkıyorum mecburen kahvaltı yapıyorum

Back