• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Canım ben hiç sanmıyorum bişey olacağını. Benimde ipneyi vurduğum bazı yerler ( sanırım yanlış oluyor) iğneyi çıkarınca bi iki damla değil baya baya ilaç geri çıkıyor merkezi arayıp hemşireye sormuştum bişey olmaz dedi.
iğne komple bitince hemen çekme 5 saniye falan bekle öyle çek o zaman geri gelmiyor bilgin olsun. başta ben de biter bitmez çekiyordum biraz sızıyordu

Arkadaşlar 40 yaşındayım.4 yıl sonra doğum yapmıştım. 6 yaşında oğlum var. 2.çocuk için tüp bebek düşünüyorum. Özel çok pahalı. Devlet hastanesine 2.çocuk için tüp bebek için başvurabilirmiyim. Hayrsa özelde nereye başvurayım. Genel tavsiyeleriniz. Süreç. Özel çok pahalı ve ysş var

iğne komple bitince hemen çekme 5 saniye falan bekle öyle çek o zaman geri gelmiyor bilgin olsun. başta ben de biter bitmez çekiyordum biraz sızıyordu
Canm bekliyorum bekliyorum hatta 5sn daha fazla bekliyorum. Böyle normal bi iki damla değil baya çeşme gibi aktı şok olmuştum🫢 yanlış yere vurunca öle oluyormuş hemşire öle dedi bana

Arkadaşlar 40 yaşındayım.4 yıl sonra doğum yapmıştım. 6 yaşında oğlum var. 2.çocuk için tüp bebek düşünüyorum. Özel çok pahalı. Devlet hastanesine 2.çocuk için tüp bebek için başvurabilirmiyim. Hayrsa özelde nereye başvurayım. Genel tavsiyeleriniz. Süreç. Özel çok pahalı ve ysş var
tam 40 oldu mu gün ay yıl? olmadıysa devlete başvurabilirsiniz. 40 dolduysa eğer sadece özel olabilir nerde yaşadığınızı bilsek belki öneride bulunabiliriz.

Çalışırken burayı takip edemiyorum hanımlar. İnşallah herşey yolundadır hepiniz için. Benim kahverengi lekelenme arttı bugün fazla ayakta kaldığım için galiba. Bu leke olayları ve hassasiyet ne zaman biter sizce? Morelim çok bozuluyor. Bugün derse girmeden lavaboya girdim ve görünce öyle morelim altüst oldu. İnş ilk trimester a has birşeydir bu lekelenmeler :(

Merhaba, halsizlik herkeste oluyor mu? yarım saat yürüsem kalabalığa karışsam kendimi çok kötü hissediyorum. Etraftan geçenlerin parfümü, ter kokusu, sigara dumanı, satıcıların bağırışlarını x10 algılıyorum bütün gücüm gitmiş gibi oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun. Sakin ortamlarda olduğum günler hele istediğim an uzanabiliyorsam hiç hissetmiyorum hamile olduğumu ama kalabalıklar ve ayakta kalma durumu çok fena.

Merhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?

Çalışırken burayı takip edemiyorum hanımlar. İnşallah herşey yolundadır hepiniz için. Benim kahverengi lekelenme arttı bugün fazla ayakta kaldığım için galiba. Bu leke olayları ve hassasiyet ne zaman biter sizce? Morelim çok bozuluyor. Bugün derse girmeden lavaboya girdim ve görünce öyle morelim altüst oldu. İnş ilk trimester a has birşeydir bu lekelenmeler :KK43:
doktorun ne diyor canım? benim hiç olmadı ama ben sizden duyduğum için sordum tabi hemen. kırmızı kan, pıhtı , ya da şiddetli değilse merak etme demişti.

Merhaba, halsizlik herkeste oluyor mu? yarım saat yürüsem kalabalığa karışsam kendimi çok kötü hissediyorum. Etraftan geçenlerin parfümü, ter kokusu, sigara dumanı, satıcıların bağırışlarını x10 algılıyorum bütün gücüm gitmiş gibi oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun. Sakin ortamlarda olduğum günler hele istediğim an uzanabiliyorsam hiç hissetmiyorum hamile olduğumu ama kalabalıklar ve ayakta kalma durumu çok fena.
+1 diyorum aynıyız

olmaz mı bugün öğlen yemekten sonra bir halsizlik bir uyku gözümü zor açık tuttum. ama yatınca uzanınca benden iyisi yok. bir de benim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor

doktorun ne diyor canım? benim hiç olmadı ama ben sizden duyduğum için sordum tabi hemen. kırmızı kan, pıhtı , ya da şiddetli değilse merak etme demişti.
Doktorum kahverengi lekelenmelerde endişe etme dedi...ama ağrıyla birlikte gelince o kanama günü hep gözümde canlanıyor. Onu birkez yaşadımya hep olucak diye korku var içimde.

Doktorum kahverengi lekelenmelerde endişe etme dedi...ama ağrıyla birlikte gelince o kanama günü hep gözümde canlanıyor. Onu birkez yaşadımya hep olucak diye korku var içimde.
hiç korkma demin bir arkadaşa daha dedim. onlar çok sağlam, inatçı bebekler her şeyden önce en iyi yumurtalardan geldiler kaç gün laboratuvar ortamında yaşadılar. bize geri geldiklerinde yine inatla tutundular. öyle kolay kolay gitmezler.

yani hiç belli olmuyor yanlış hatırlamıyorsam fruitella fruitella da düşük başlamıştı ama hala devam eden bir gebeliği var maşallah

Benim kanama sebebim düşük olarak değerlendirmedi doktor. Ama risk var tabi hala. İlginç olam rapor bile vermedi. Ben de buna güvenip çalışmaya devam edicem işte.

Benim kanama sebebim düşük olarak değerlendirmedi doktor. Ama risk var tabi hala. İlginç olam rapor bile vermedi. Ben de buna güvenip çalışmaya devam edicem işte.
yok yok Allah korusun öyle düşük değil. başta hcg değerin düşüktü diye hatırlıyorum onu yazdım. olur mu hiç çok üzüldüm yanlış anlamana. asla düşük falan değil tabi.

Back