• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar selamlar
Ben de varım arabıza bismillah yeni katılıyorm
2022 Tüp bebek anne adayları topiğini açmıştm zamanında o gruptaki herkes 2022 senesinde hamile kalır ümidiyle nitekim öyle de oldu şükür bende 4eylül 5. Gün transferden sonra 4.gündem itibaren idrarda pozitif görmeye başladım dün 7. Gün kan verdim 78 cıktı değerm dilerim saglıklı devam eder 🥰🥰🥰
hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar değerin de hoşgeldin

Arkadaşlar ben su içtikçe midem bulantım artıyor. Tüp bebek sürecinde 3-4 litre su içerdim. Şimdi her bardak mahvediyor :KK43: benzer durumda olan var mı?
ben normalde günde 2,3 bardak suyla dururdum bu sürece girdiğimden beri 2 litrenin altına düşmüyorum ama içmek o kadar zor geliyor ki içine limon sıktım elma koydum deniyorum türlü yöntemler. sadece şu ara minik bardak sulardan aldım onlar daha kolay tüketiliyor

Canım benimde sinek sokması gibi şeyler çıktı bacağımda kolumda ben de acaba ilaçlardan mı diye düşünüyorum cildiye doktoruna görünücem herkes sinek sokmasıdır diyor ama etrafımda bir tek beni mi sokuyorlar 🥹
KıZlar selam. Vücudumda önce kol altlarımda sonra karnıma yayılan kırmızı lekeler başladı kaşıntılı . Acaba ilaç yan etkisi mi başına gelen var mı prograftan şüpheleniyorum yada salata turşusu yemiştim ondan olmuş olabilir mi ? Kurdeşen(ürtiker) de olabilir. Bebeğe zarar verir mi endişeleniyorum ya 😔

ben normalde günde 2,3 bardak suyla dururdum bu sürece girdiğimden beri 2 litrenin altına düşmüyorum ama içmek o kadar zor geliyor ki içine limon sıktım elma koydum deniyorum türlü yöntemler. sadece şu ara minik bardak sulardan aldım onlar daha kolay tüketiliyor
Canım senın transferın ne zaman oldu . Ve kacıncı gun emrbıyosu.
Cunku bende dogumu hesaplayınca 9 mayıs cıkıyor.
Senın kese görülüp kalp duyuldumu bir aynı haftayız senınke galıbaa

Canım senın transferın ne zaman oldu . Ve kacıncı gun emrbıyosu.
Cunku bende dogumu hesaplayınca 9 mayıs cıkıyor.
Senın kese görülüp kalp duyuldumu bir aynı haftayız senınke galıbaa
benim 19 ağustos canım dondurulmuş 5. gün transferi. 2 konmuştu biri benimle şükür :) senin ne zamandı ? kese ve içindeki yolk göründü cumartesi ama doktor kalp için erken 2 hafta sonra gel hem bebeği görelim hem kalbi duyalım dedi.

benim 19 ağustos canım dondurulmuş 5. gün transferi. 2 konmuştu biri benimle şükür :) senin ne zamandı ? kese ve içindeki yolk göründü cumartesi ama doktor kalp için erken 2 hafta sonra gel hem bebeği görelim hem kalbi duyalım dedi.
Benımde 18 agustos 3. Gün embriyosu
Bende cuma gıtmıstım kese göründü . Yolk filan demedi bebek ve kese ıcın erken dedi
Cuma kontrolum var tekrardan kese için inşallah bu defa bende yolk ve bebeği
Bazı arkadaşların hemen hem kesede bebek göründü hemde kalp duyuldu. Bu hepimizde farklı demekki

Benımde 18 agustos 3. Gün embriyosu
Bende cuma gıtmıstım kese göründü . Yolk filan demedi bebek ve kese ıcın erken dedi
Cuma kontrolum var tekrardan kese için inşallah bu defa bende yolk ve bebeği
Bazı arkadaşların hemen hem kesede bebek göründü hemde kalp duyuldu. Bu hepimizde farklı demekki
aynen herkesin farklı. mesela benim doktorum alttan baktığı için şu an kalp için bebeği rahatsız etmeyelim 2 hafta sonra karından bakarız dedi. senin 3. gün olduğu için benden 1 gün önce transfer olsa da doğum 1 gün sonra göstermesi normal. peş peşe gelecek bebişler. merak etme sen de göreceksin. sat neydi senin ?

aynen herkesin farklı. mesela benim doktorum alttan baktığı için şu an kalp için bebeği rahatsız etmeyelim 2 hafta sonra karından bakarız dedi. senin 3. gün olduğu için benden 1 gün önce transfer olsa da doğum 1 gün sonra göstermesi normal. peş peşe gelecek bebişler. merak etme sen de göreceksin. sat neydi senin ?
31 temmuz
Benım riskli gidiyor
Cuma kanama azaldı hafta sonuda hafif kahverengı geldı ama bugun yıne kırmızıya döndü yinee yattim yine kahverengye döndü.
Korkuyorum cuma kontrol var ama düşük yapacagım devam etmıcek diye cok korkuyorum :(

Arkadaşlar ben su içtikçe midem bulantım artıyor. Tüp bebek sürecinde 3-4 litre su içerdim. Şimdi her bardak mahvediyor :KK43: benzer durumda olan var mı?
Benim de su içtikce mide bulanti artıyor ilaçları içerken susuz içmek istiyorum resmen sudan tiksindim kokuyo gibi 🫢😔

31 temmuz
Benım riskli gidiyor
Cuma kanama azaldı hafta sonuda hafif kahverengı geldı ama bugun yıne kırmızıya döndü yinee yattim yine kahverengye döndü.
Korkuyorum cuma kontrol var ama düşük yapacagım devam etmıcek diye cok korkuyorum :KK43:
Canım moralini yuksek tut stres yapma yat dinlen kalkmamaya çalı mümkün olduğunca olumsuz düşünceleri at kafandan kitap oku bebeğinle konus dua et Rabbim sana bagisla bebisini 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

31 temmuz
Benım riskli gidiyor
Korkuyorum cuma kontrol var ama düşük yapacagım devam etmıcek diye cok korkuyorum :KK43:
kötü düşünme lütfen. çok dayanıklı bir bebek o.. zayıf olsaydı şimdiye düşerdi. ama dirayetli ve inatçı :) ama sanırım sen yatarak geçireceksin bu hamileliği . doktorun ne diyor peki ?

Kızlar misafirlikteyim progestan dex çantamda kırılmış kafası kopmuş ampulün yanında başka yoktu kafası dağılmamış diye çektim vurdum ama eksik oldu biraz 1 ml den 0.75 felan oldu sanırım eşim bisi olmaz dedi ama bisi olur mu ya moralim bozuldu 😫

Kızlar misafirlikteyim progestan dex çantamda kırılmış kafası kopmuş ampulün yanında başka yoktu kafası dağılmamış diye çektim vurdum ama eksik oldu biraz 1 ml den 0.75 felan oldu sanırım eşim bisi olmaz dedi ama bisi olur mu ya moralim bozuldu 😫
Canım ben hiç sanmıyorum bişey olacağını. Benimde ipneyi vurduğum bazı yerler ( sanırım yanlış oluyor) iğneyi çıkarınca bi iki damla değil baya baya ilaç geri çıkıyor merkezi arayıp hemşireye sormuştum bişey olmaz dedi.

Canım ben hiç sanmıyorum bişey olacağını. Benimde ipneyi vurduğum bazı yerler ( sanırım yanlış oluyor) iğneyi çıkarınca bi iki damla değil baya baya ilaç geri çıkıyor merkezi arayıp hemşireye sormuştum bişey olmaz dedi.
Yaa o bazen bende dr oluyor ama 1 2 damla inşallah bisi olmazz🥰

Yaa o bazen bende dr oluyor ama 1 2 damla inşallah bisi olmazz🥰
Bnde bi iki damlaya alışkınım ama bu çoktu canm baya çeşme gibi akıyor. Yanlış yere vurunca oluyormuş şok oldum hemen aradım bişey olmaz dediler.
Aslında şöyle düşünelim bu iğneleri kanaması olan düşük riski olan gebelere veriyorlar düşme riskinr karşı. Peki tüp bebek de bize niye veriyorlar daha kanama yokken hatta belkide öyle bi ihtimal bile yokken, o ihtimali yok etmek için.. kıymetli bebek olduğu için.
Nasıl kan pıhtılaşması olmayana bile tüp bebekte kan sulandırıcı veriyorlar..
Ya varsa bebişe bişey olmasın diye
Daha olmadan alınan önlemler..
Yani vurmayınca bile bişey olacak değil (tabiki vuralım🥲) ama öle yani kızlar yaniki dikkat edelim ama mantık bence bu
Yani bir kere vurmayınca bebiş gidecek değil
Tamamen benim fikrim 🐥

Bnde bi iki damlaya alışkınım ama bu çoktu canm baya çeşme gibi akıyor. Yanlış yere vurunca oluyormuş şok oldum hemen aradım bişey olmaz dediler.
Aslında şöyle düşünelim bu iğneleri kanaması olan düşük riski olan gebelere veriyorlar düşme riskinr karşı. Peki tüm bebek bize niye veriyorlar daha knama be belkide öyle bi ihtimal bile yokken daha olmadan o ihtimali yok etmek için kıymetli bebek olduğu için.
Nasıl kan pıhtılaşması olmayana bile tüp bebekte kan sulandırıcı veriyorlar
Ya varsa bebişe bişey olmasın diye
Daha olmadan alınan önlemler..
Yani vurmayınca bile bişey olacak değil (tabiki vuralım🥲) ama öle yani kızlar yaniki dikkat edelim ama mantık bence bu
Yani bir kere vurmayınca bebiş gidecek değil
Tamamen benim fikrim 🐥
Yaaa Allah razi olsun içimi rahatlattın valla çok teşekkür ederimmm🥰

Hiçbir şey olmaz. bazen dibinde kalıyor benim de şırınga çekmiyor. her gün olan bir şey değil ya stres yapma.

Back