Ayy öylemi canım ben çok korkuyorum endişeleniyorum ya artmazsa bi dahaki testimde diyeSen geç yaptığın için aslında bence bu sonuçla tekrar gerek yok. Tekrar hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy öylemi canım ben çok korkuyorum endişeleniyorum ya artmazsa bi dahaki testimde diyeSen geç yaptığın için aslında bence bu sonuçla tekrar gerek yok. Tekrar hayırlı olsun
İnşallah canım benimde ilki taze transfer di bu 5gün dondurulmuş transfer oldu rahim dinlendirme yapıldıDondurulmuş transfer bir ay rahim dinlendirme oldu 5.gun embriyosu insallah pozitiftir
Öyleyse pozitiftir inş cnm. Eğer sabredeme kan vermek emin olmak istersen 2 günde bir yaptırıp artışı takip et test gününe kadar. Önemli olan artışın güzel olması ilk etapta.Dondurulmuş transfer bir ay rahim dinlendirme oldu 5.gun embriyosu insallah pozitiftir
Kurdeşen olmuşum gerçekten ürtiker tıp dilinde :/ cildiyeci zyrtec önerdi zararı olmaz hamileye dedi ama var mı kullanan acaba hamilelikteCnm benim başıma gelmedi. Turşuyla alakası olduğunu da hiç sanmıyorum. Benim cildim kurudur zaten kaşınan dökülen bir cildim var. Banyodan çıkınca bebek yağı sürüyorum heryerime. Biraz daha nemli kalıyor. Ama senin durumunu bilemedim belki diğer kızlar biliyorlardır.
Bence bulabilirsen cildiyeye de randevu al.Ulaşamıyorum ki fotoğraf atmak istemiyorum herkes hamile etkilenmesin kimse diye . Kendi doktorum olmayan bi kadın doğumcu bu kadar erken hamilelik döküntüsü olmaz dedi cildiye görsün dedi kendi doktoruma da bakalım yarın ulaşır mıyım
Canım cildiyeye de Kendi doktoruma da ulaşıp gösterdim ürtikermiş malesef alerji ilacı başlıcam zararı olmaz inşallah . Sağolasın .Bence bulabilirsen cildiyeye de randevu al.
Cidden çok üzüldüm, o döküntüler bir de kaşınıyorsa bu sıcakta zorlar seni.
Ama sakin kalmaya çalış, hem stresten daha kötü olmasınlar diye hem de bebiş için.
Kesinlikle pozitif ama bence kan verme bekle düşük çıkacak sonra hep stres ne gerek var için rahat bekle zaten pozitif görünmüş sabırla bekle derimMerhaba 5 Eylül'de transferim oldu dün(5.gun) iki tane kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım rica etsem bakabilir misiniz
Tamam o zaman ya yapicamÖyleyse pozitiftir inş cnm. Eğer sabredeme kan vermek emin olmak istersen 2 günde bir yaptırıp artışı takip et test gününe kadar. Önemli olan artışın güzel olması ilk etapta.
Çok geçmiş olsun Allah’tan yazın en sıcak günlerine denk gelmedi, ama zor bu halde hem bebeği hem kendini düşünmek zorundasın.Canım cildiyeye de Kendi doktoruma da ulaşıp gösterdim ürtikermiş malesef alerji ilacı başlıcam zararı olmaz inşallah . Sağolasın .
Canm öncelikle çok geçmiş olsun peki ilaçlardan olma ihtimali var mı ? Birde çok mu ? Görünüşünü tarif edermisin baya baya alerji gibi mi yoksa sinek ısırığı gibi kalınıncada kan toplama gibimi oluyor. Bende o tarz şeyler var tam anlıyamadıö çok da olmadığı için üstüne düşmedim şuanlıkKurdeşen olmuşum gerçekten ürtiker tıp dilinde :/ cildiyeci zyrtec önerdi zararı olmaz hamileye dedi ama var mı kullanan acaba hamilelikte
Yaaaa teşekkür ederim bencede öyle. Rabb'im hepimiz için hayırlısını nasip etsinKesinlikle pozitif ama bence kan verme bekle düşük çıkacak sonra hep stres ne gerek var için rahat bekle zaten pozitif görünmüş sabırla bekle derim
Arkadaşlar oksapar ve progestan iğneyi bende kullanıyorum günlük. Bunları sağlık ocağında yazdırabilirsiniz bilginiz olsun. Boşa para harcamayın bizde bilmeden çok para harcadık bu şekildehaftada 800 TL ilaç parası gidiyor. zaten oksapar içinde 10 tane var ayda 3 kutu alıyoruz. progestan dex 7 tane mi ne var günde 2 kez olduğum için haftada 2 kutu diğerlerini saymıyorum bile battık valla
Sağol canım özelden attım sanaCanm öncelikle çok geçmiş olsun peki ilaçlardan olma ihtimali var mı ? Birde çok mu ? Görünüşünü tarif edermisin baya baya alerji gibi mi yoksa sinek ısırığı gibi kalınıncada kan toplama gibimi oluyor. Bende o tarz şeyler var tam anlıyamadıö çok da olmadığı için üstüne düşmedim şuanlık
Progestanı karşılamadı esrtodem ve oksaparı ödedi yazdırdım bu defa .Arkadaşlar oksapar ve progestan iğneyi bende kullanıyorum günlük. Bunları sağlık ocağında yazdırabilirsiniz bilginiz olsun. Boşa para harcamayın bizde bilmeden çok para harcadık bu şekilde
Evet 2. Çizgi gayet net.ben olsam şu andan sonra içim çok rahat beklerim günümüYaaaa teşekkür ederim bencede öyle. Rabb'im hepimiz için hayırlısını nasip etsin