• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Önemli olan aslında artışı gözlemlemek cnm. Şimdi diyelimki gittin verdin çok erken olduğu için rakam düşük çıkıcak sonra endişe ediceksin. Sabredebiliyorsan 2 gün daha sabret en azından. Ama yok sabredemiyorum diyorsanda her iki günde bir yaptır artışı takip et. Dondurulmuş transfer miydi? 3. Gün mü 5. Gün mü? Bunlarında etkisi olur alacağın sonuçta.
Dondurulmuş canım 5.gün 🌸
O strese hiç girmek istemiyorum erkenden doktorumu dinlicem canım inş ben de güzel haberi alırım kan testinde 🙈🥰

Çok teşekkür ederim 🌺
Dün lekelenmem oldu yine çok korkuluyum o yüzden. İnşallah Allah ım korusun bebeklerimizi 🥹🥲
Cnm kahverengi lekelenmelerden korkma. Bende de oluyor. Kanama olmadıktan sonra panik yapma. Normal şekilde gebe kalanlarda da bu lekelenmeler oluyor. Progesteron fitil kulllanıyorsun değil mi?

Cnm kahverengi lekelenmelerden korkma. Bende de oluyor. Kanama olmadıktan sonra panik yapma. Normal şekilde gebe kalanlarda da bu lekelenmeler oluyor. Progesteron fitil kulllanıyorsun değil mi?
Merhaba 🌺
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Cuma günü kalp atışını duyduk cumartesi günü lekelenme başladı. 5.haftada da olmuştu. Gerçekten korkuyorum. Başıma ağrılar giryor.
Proluton iğne yaptırdım dün. Zaten progestan fitili tedavimin başından beri günde 3 kez olacak şekilde kullanıyorum.
Teşekkür ederim desteğiniz için 🥲🥹

Ahh pardon normal şekilde hamile kalanlarda da oluyor yazmışsını elim ayağım tutmuyor ne yazıldığını onuncu okuyuşumda anlıyorum kusura bakmayın ne olur

Ahh pardon normal şekilde hamile kalanlarda da oluyor yazmışsını elim ayağım tutmuyor ne yazıldığını onuncu okuyuşumda anlıyorum kusura bakmayın ne olur
Endişeni anlıyorum cnm burda birçok arkadaş kanama yaşadı kalp atışını duymadan önce. Kanama durduktan sonra lekelenmelerimizin olabileceği söylendi. Çok şükür kalp atışını duymuşsun. İğneni de yaptırmışsın. İnş kendini üzmen durumu düzeltmez veya değiştirmezki. Doktorun ne dedi? Adet kanaması gibi kanama olmadıktan sonra panik olmana gerek yok bana göre çünkü ben de yaşıyorum 7. Haftadayım

Endişeni anlıyorum cnm burda birçok arkadaş kanama yaşadı kalp atışını duymadan önce. Kanama durduktan sonra lekelenmelerimizin olabileceği söylendi. Çok şükür kalp atışını duymuşsun. İğneni de yaptırmışsın. İnş kendini üzmen durumu düzeltmez veya değiştirmezki. Doktorun ne dedi? Adet kanaması gibi kanama olmadıktan sonra panik olmana gerek yok bana göre çünkü ben de yaşıyorum 7. Haftadayım
Hemşiremle konuşabildim. O da sağolsun asla açıklama yapmıyor tehlikeli veya sorun olmaz diye. Sadece iğne yaptır bol su iç ve dinlen diyor. Kanama tarzı değil çok şükür. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Seninki de mi kahverengi lekelenme? Doktorun ne diyor mesela bu duruma 🥲

Hemşiremle konuşabildim. O da sağolsun asla açıklama yapmıyor tehlikeli veya sorun olmaz diye. Sadece iğne yaptır bol su iç ve dinlen diyor. Kanama tarzı değil çok şükür. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Seninki de mi kahverengi lekelenme? Doktorun ne diyor mesela bu duruma 🥲
Yarın kontrole git cnm baksın doktor keseye rahime. Burda kanaması olanlara genelde 1 hafta dinlenme verdiler. Ben kanama sonrası 3 gün dinlendim sonra çalışmaya devam ettim. Şuan kahverengi akıntı gibi geliyor günlük pedime evet. Doktorum adet kanaması kadar olmadıktan sonra endişelenmemem gerektiğini söyledi. Kahverengi lekelenme olabilir dedi ve karından vurulduğum progestan dex i 2 ye çıkardı.

Yarın kontrole git cnm baksın doktor keseye rahime. Burda kanaması olanlara genelde 1 hafta dinlenme verdiler. Ben kanama sonrası 3 gün dinlendim sonra çalışmaya devam ettim. Şuan kahverengi akıntı gibi geliyor günlük pedime evet. Doktorum adet kanaması kadar olmadıktan sonra endişelenmemem gerektiğini söyledi. Kahverengi lekelenme olabilir dedi ve karından vurulduğum progestan dex i 2 ye çıkardı.
Anladım canım inşallah senin de bi an önce kesilir lekelenmen. Yani aslında cuma günü baktı bişey söylemedi cumartesi yani bir gün sonra lekelenme oldu ama yine de Ben eğer devam ederse yarın arayıp gitmeyi düşünüyorum inşallah bi sorunumuz yoktur 🙏 tekrardan çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için 🧿🌺

Merhaba 5 Eylül'de transferim oldu dün(5.gun) iki tane kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım rica etsem bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG20220911093608.jpg
    IMG20220911093608.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20220910230803.jpg
    IMG20220910230803.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20220910130730.jpg
    IMG20220910130730.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 61
KıZlar selam. Vücudumda önce kol altlarımda sonra karnıma yayılan kırmızı lekeler başladı kaşıntılı . Acaba ilaç yan etkisi mi başına gelen var mı prograftan şüpheleniyorum yada salata turşusu yemiştim ondan olmuş olabilir mi ? Kurdeşen(ürtiker) de olabilir. Bebeğe zarar verir mi endişeleniyorum ya 😔

Son düzenleme:
Merhaba 5 Eylül'de transferim oldu dün(5.gun) iki tane kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım rica etsem bakabilir misiniz
Merhaba, taze değil de dondurulmuş transferse bence sonuç pozitif görünüyor. Tazelerde iğne etkisi olduğu için öyle söyledim. Silik çizgi var yani 6. Gün de benim de erken gebelik testim böyle çıkmıştı.

KıZlar selam. Vücudumda önce kol altlarımda sonra karnıma yayılan kırmızı lekeler başladı kaşıntılı . Acaba ilaç yan etkisi mi başına gelen var mı prograftan şüpheleniyorum yada salata turşusu yemiştim ondan olmuş olabilir mi ? Kurdeşen(ürtiker) de olabilir. Bebeğe zarar verir mi endişeleniyorum ya 😔
Cnm benim başıma gelmedi. Turşuyla alakası olduğunu da hiç sanmıyorum. Benim cildim kurudur zaten kaşınan dökülen bir cildim var. Banyodan çıkınca bebek yağı sürüyorum heryerime. Biraz daha nemli kalıyor. Ama senin durumunu bilemedim belki diğer kızlar biliyorlardır.

Ben de dayanamayıp 6. günde erken gebelik testi 8. günde ucuz kaset test yapmıştım akşamına da kan vermiştim :)) ilk testte cizgi o kadar silikti ki eşimi inandırmakta zorlandım. :) merkeze kan sonucumu gönderdiğimde sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerinin önemli olduğunu söylediler. Ama için için mutlu olmaktan vazgeçmedim.

Bence senin de testlerin pozitif. İkinci çizgi fotoğrafta bile gözüküyor. 🥳

O zamannnnn Hoşgeldinizzzz...

Hamilelikte bazı cilt hastalıkları çoşabiliyor ürtiker de dahil. Öte yandan prograf bağışıklığı baskılamak için sırf bu sebeple bile olmuş olabilir. Yan etki de olabilir bunu en iyi doktorun bilir. İhmal etmeyin gidin.

Geçmiş olsun çok

Hamilelikte bazı cilt hastalıkları çoşabiliyor ürtiker de dahil. Öte yandan prograf bağışıklığı baskılamak için sırf bu sebeple bile olmuş olabilir. Yan etki de olabilir bunu en iyi doktorun bilir. İhmal etmeyin gidin.

Geçmiş olsun çok
Ulaşamıyorum ki :( fotoğraf atmak istemiyorum herkes hamile etkilenmesin kimse diye . Kendi doktorum olmayan bi kadın doğumcu bu kadar erken hamilelik döküntüsü olmaz dedi cildiye görsün dedi kendi doktoruma da bakalım yarın ulaşır mıyım :(

Cnm benim başıma gelmedi. Turşuyla alakası olduğunu da hiç sanmıyorum. Benim cildim kurudur zaten kaşınan dökülen bir cildim var. Banyodan çıkınca bebek yağı sürüyorum heryerime. Biraz daha nemli kalıyor. Ama senin durumunu bilemedim belki diğer kızlar biliyorlardır.
Çok fena durumdayım yanık gibi sardı kıpkırmızı :(

Ben de dayanamayıp 6. günde erken gebelik testi 8. günde ucuz kaset test yapmıştım akşamına da kan vermiştim :)) ilk testte cizgi o kadar silikti ki eşimi inandırmakta zorlandım. :) merkeze kan sonucumu gönderdiğimde sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerinin önemli olduğunu söylediler. Ama için için mutlu olmaktan vazgeçmedim.

Bence senin de testlerin pozitif. İkinci çizgi fotoğrafta bile gözüküyor. 🥳

O zamannnnn Hoşgeldinizzzz...
Çok teşekkür ederim moral desteğiniz için inşallah öyledir sizce bende yarin kan testi yaptirsam mi☺️

Back