2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın. Bu tekrarlayan düşükler için bir çözüm bulmadı mı doktor? Neyden kaynaklanıyor acaba kan pıhtılaşması filan mı var sende?
pıhtılaşma çıkmıştı diğer düşükte, ilaç ve iğne kullanyordum, şimdi parçadan gelecek patloji sonucunu bekliyoruz.ve kalan embriyoları çözüp genetiğine bakacak doktor. ozaman belli olur sanırım

İnş canm ya sen naptın en son betan noldu artıyor mı takip edemedim hiç canm?
Artıyo şükür ama 2 katı değil benim de. İlki yüzde 55 ikincisi yüzde 70 arttı doktor iyi dedi salı günü keseye bakıcaz inşallah. Hakkımızda hayırlısı canımcım

Artıyo şükür ama 2 katı değil benim de. İlki yüzde 55 ikincisi yüzde 70 arttı doktor iyi dedi salı günü keseye bakıcaz inşallah. Hakkımızda hayırlısı canımcım
Ay inşllah canım benimkide %45 gibi arttı ilki 2.ye yarın bakcz inş artmıştr. Kandilin günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz hepimizin Olmayanlara da en yakın zamanda nasip etsin Rabbim inşallah

Değerleriniz iyi görünüyordu geçmiş olsun dış gebelik tanısı nasıl kondu? Ağrını belirtiniz var mıydı?
Evet o yüzden bizde sasirdik açıkçası.. Degerlerim hep 2’ye katlandi keseyi gormeye gidene kadar. Fakat muayeneden 2 gun once kahverengi kanamam baslamisti. Cok degil ama yinede vardi. Hatta kahverengi olmasi iyi deniyordu. Kirmizi olursa kötü diye okumustum hemde doktorum soylemisti. Fakat kese gozukmedi ve o gun beta baktirinca 1500 olmasi gerekirken 800 lerde cikti. Yani en son ikiye katlandiktan sonra artmamis dogru durust. Hemen o gun igne yaptirdim. Yarin da 4. Gunum umarim duser Bu arada agrim, sızım vs olmadi hiç. Kanama hala devam ediyor ne çok fazla ne çok az ama yine kahverengi. Benim 4. Kaybim bu arada ama ilk defa dış gebelik yasadim. Diger gebeliklerimden farki asiri derecede gaz sancisi yasamamdi.

Malesef degerim dengesiz gitti. Dis gebelik oldu. Suan igen oldum bekliyorum
Merhaba, bende ayni durumdayim sizin gibi. Pazartesi igne oldum. Sizin kacti beta hcg degeriniz? Yarin kan testi vericem ben umarim ikimizinkide dusmus olarak cikar

Kızlar merhaba bende dün pozitif sonucumu aldım allahıma binlerce şükür bu yolda isteyen bekleyen herkesin gönlüne göre olsun beta değerim 1027 çift embriyo transfer edilmişti 10 gün sonra kese için gidicem bu süreçte neler yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilrmi

Ne yaptın canım verdin mi bugün kan?

3.gün embriyosu 8.gün 32 10.gün 108 (bunlar akşam sekizde yapıldı) 14.gün 395 16.gün 995 (bunlar sabah 11 de yapıldı). Aynı merkezde aynı saatte yapılmalı.

2 gün önce 75.4 tü bugün 77.5 kimyasal gebelik dedi doktorum çok üzgünüm çok hiç embriyomda kalmamıştııı napcm bilmiyorm
Üzgünüm canım Benim de ilki öyle olmuştu üzülme demek saçma olur ben de yıkılmıştım ama kendini kısa sürede toparlayıp tekrardan başlamaktan başka çare yok. Benim de dondurulacak yoktu. Gerçi yine yok bakalım benim sonum ne olacak.. Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Benim son test sonucum 507,21 cikti.. yani su sekilde ilerledi;
9. Gun: 14.1
11. Gun :36.6
13. Gun:106.7
17. Gun: 507.21
Nasil sizce??
Merhaba benımde bugun 9.günüm sabah 1 damla kan geldı. Kostur kostur hastaneyw gıttım kan degerım 18 cıktı progesteron da 17
Moralım bozuldı. Sızlerde boyle gorunce umutlanıyorum. 1 tane kımyasal yasayınca korkuyorum. Yükselır mı bılmıyorum. Su an ıcın kanamam da yok.

Ya canım hiç korkma o 1 damla kan yerleşiyor olduğunu gösteriyodur belki de. 9.gün için 18 olabilir tabii hiç dert etme bebişini üzme yükselir Allahın izniyle 2 gün sonra yine kan verince sonucunu paylaş canım. Hadi rastgele

Aynı şeyi yaşadım değerler ikiye katlanıyordu rahim kalınlığım azdı progesteron düşük olduğu için kokruyordum birden değerler çok düşük ilerlemeye başladı. İğne oldum bekliyorum ben de

Kızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu

Canım benımde kımyasal oldu malesef. İdrarda pozıtıfı gördüm. 7 ve 9. Gün.
9. Gün bır anda kasıgıma bır agrı gırdı sonrasında kanama oldu. Acıl kan verdım degerım 18 di. Bebegı. Bırakıyormuş mehersem. Bugun de test takrarı yaptık 4 e düşmüş. Kımyasal oldu malesef. Ilacları bıraktım. Adetı beklıyorım
Tam anlamıyla bılmıyorum ama dış gebelık olmasın senın ya
İnşallah dua edelım. Doktorun ne dedı görüştüb mü

Canım o da şuan şaşkın. Bana salı gününe 0’lanır hasta olursun demişti. Ama bende hiç kanama ya da şiddetli ağrı falanda olmadı. 2 embriyonun biri tutmuş olabilir diye bi düşüncesi var takip edelim dedi bilmiyorum ki nolcak Hayırlısı inş bol dua edeceğim belki mucize olur

Kizlarrr 3.gun cift embiriyosu. Bugun 9. Gunum test yaptirdim 15.80 cikti . Boyle cikan var mi

Kızlar sabah kanamam başladı. Dün öğlen 13.30da beta 306 çıkmıştı. Sabah kanamam olumca doktorum kan ver hemen dedi kan verdim bu sabah saat 9da 406 çıktı. Doktoraum saat 15:00te gel ultrason la bakalım dedi ama bu değerle bişey gözükmez ki değik mi? Sizce ne yaşıyorum artışıma da çok iyi dedi doktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…