Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nptiniz tekrar kan bugün mü vereceksiniz inş hayirlsiyla tutunmustur ve değeriniz yükselir allah yardım etsinKizlarrr 3.gun cift embiriyosu. Bugun 9. Gunum test yaptirdim 15.80 cikti . Boyle cikan var mi
AMINNNNN...Bugun kan verecem ayni saatti bekliyorum bakalim.Nptiniz tekrar kan bugün mü vereceksiniz inş hayirlsiyla tutunmustur ve değeriniz yükselir allah yardım etsin
Canım benim 7. Gün 38 çıktı sonra sonra artmaya devam etti çok şükür seninki gayet iyi daha kan verme gününü bekleMerhaba arkadaşlar 15 mart salı günü 5. Gün iki adet embriyo transfer edildi 20 mart da yani 5. Gün kan verdim 29.5 çıktı 6. Gün kan verdim 55 çıktı . Bu şekilde çıkan hiç varmı ?
Hadi inş hayırlı haberlerinizi bekliyoruz rabbim yardım etsinAMINNNNN...Bugun kan verecem ayni saatti bekliyorum bakalim.
Çok teşekkür ederim ben biraz pimpirikliyim dünde vermiştim 94 çıkmıştı artk daha vermicem cumayı beklicemCanım benim 7. Gün 38 çıktı sonra sonra artmaya devam etti çok şükür seninki gayet iyi daha kan verme gününü bekle
Bence var canım hayırlı olsun . Hem üçüncü gün hem çok erken yapmışsın ona rağmen çıkmış .3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün 8.günüm dayanamayıp erken kan verdim beta 8.33 geldi sizce gebelik var mı ?
Maşallah allah tamamına erdirsin inş hayriksiyla hıc idrar testi yaptınızmı acaba ciktimi orda da o şekil mi kan verdiniz acaba3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün 8.günüm dayanamayıp erken kan verdim beta 8.33 geldi sizce gebelik var mı ?
3.gün embriyosu 8.gün 32 idi genelde 20 30 çıkması lazım 8.günü ama inşallah yükselir..3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün 8.günüm dayanamayıp erken kan verdim beta 8.33 geldi sizce gebelik var mı ?
İdrar testini 6. Gün yapmıştım çıkmamıştıMaşallah allah tamamına erdirsin inş hayriksiyla hıc idrar testi yaptınızmı acaba ciktimi orda da o şekil mi kan verdiniz acaba
Yaa hayırlısı inşallah güzel güzel yükselir3.gün embriyosu 8.gün 32 idi genelde 20 30 çıkması lazım 8.günü ama inşallah yükselir..
Canım nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır.Kızlar sabah kanamam başladı. Dün öğlen 13.30da beta 306 çıkmıştı. Sabah kanamam olumca doktorum kan ver hemen dedi kan verdim bu sabah saat 9da 406 çıktı. Doktoraum saat 15:00te gel ultrason la bakalım dedi ama bu değerle bişey gözükmez ki değik mi? Sizce ne yaşıyorum artışıma da çok iyi dedi doktr
Canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürrr Dün perinatologum keseyi gördü, yolk kesesinide gördü ama kanama bizim için iyi değil dedi işte dün akşam proluton vuruldm, düne göre kanamam çok azaldı, ama canım cok sıkkın tabi yarın sabah tekrar kan vercm beta için 2 ye katlamış mı diye bakılacakCanım nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır.
Olsun her şeye rağmen çok sevindim. Kese ve yolk göründüyse bebek var demek. İnşallah sıkıca tutunur sana. bol bol dinlen. Güzel beslen. Dikkat et kendine.Canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürrr Dün perinatologum keseyi gördü, yolk kesesinide gördü ama kanama bizim için iyi değil dedi işte dün akşam proluton vuruldm, düne göre kanamam çok azaldı, ama canım cok sıkkın tabi yarın sabah tekrar kan vercm beta için 2 ye katlamış mı diye bakılacak
Canım kan verdınmıCanım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürrr Dün perinatologum keseyi gördü, yolk kesesinide gördü ama kanama bizim için iyi değil dedi işte dün akşam proluton vuruldm, düne göre kanamam çok azaldı, ama canım cok sıkkın tabi yarın sabah tekrar kan vercm beta için 2 ye katlamış mı diye bakılacak