Keseye vajinal muayene ile mi baktı yoksa karından görünüyor mu ?İnş katlanarak artsın, keseye de bakıldı normal gününün biraz gerisinden geliyor gibi 6. Hafta dolmuştu doktor 5+2 dedi tüpte böyle birşey olacağını tahmin etmezdim ama oluyormuş demek.
Vajinal baktıKeseye vajinal muayene ile mi baktı yoksa karından görünüyor mu ?
Kizlar gebeyken vajinal muayeneye izin vermeyin rahim açılıyor düşüğe neden oluyor Allah korusun bekleyin karından da gözükür sadece biraz sabırVajinal baktı
Şuan durumunuz nedir,umarım sağlıkla ilerliyordurBenim bugun kanamam oldu malesefonce hafif pembeydi simdi ise kahverengine döndü.. doktorum kahverengi olmasi iyi dedi. Suan 3 tane gunde progestan fitil ve sabah aksam prolutex igne karinda oluyorum. Hayirlisi insallah diyorum ama bide bana sorun… baya okudum kanamasi olanlar olmus ama insan panik atak yasiyor resmen basina gelince…
Malesef degerim dengesiz gitti. Dis gebelik oldu. Suan igen oldum bekliyorumŞuan durumunuz nedir,umarım sağlıkla ilerliyordur
Çok üzüldüm, rabbim en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsinMalesef degerim dengesiz gitti. Dis gebelik oldu. Suan igen oldum bekliyorum
Benim 9. Gün 25 ti sorun yok önemli olan artışKızlar merhabalar bugün 9.günümdü çift embriyo transferi oldum 5martta. 1 saat önce beta değerim çıktı 54.8 düşük mü acaba??
Dün sabah gebelik testim böyleydi ve yüksek bekliyodum açıkcası
Ben 6. Haftada oldum kese muayenemi ona rağmen vajinal yaptı doktorum bu beklemekten ziyade doktorun tercihi aslında ve sakıncası olmadığını söyledi ne bebek ne de anne için açıkcası ben de olduğunu düşünmüyorum rahim ağzı çok esnek genişlediği şekilde kalmıyor sonuçta söylediğiniz doğruysa 9 ay ilişkiye de girmek tehlikeliKizlar gebeyken vajinal muayeneye izin vermeyin rahim açılıyor düşüğe neden oluyor Allah korusun bekleyin karından da gözükür sadece biraz sabır
Allahım yardımcınız olsun. Çok üzüldümMalesef degerim dengesiz gitti. Dis gebelik oldu. Suan igen oldum bekliyorum
Ben etrafımda gördüğüm kadarıyla kim alttan muayene yaptıysa düşüğe neden oldu bunlardan biri ablamdi ben soyliyim de doğru yada yanlış siz bilirsiniz canım biraz sabredin üstten muayene etsin en azından daha sağlıklıVajinal usg de kesinlikle rahim ağzına giriş yapılmaz vajina boşluğunda kalır ultrasonun ucu ,
çok ilgisi yok canım ya pazar günü düşük yaptım daha keseyi bile görmemiştik, düşük başlangıcında karından baktı belli olduBen etrafımda gördüğüm kadarıyla kim alttan muayene yaptıysa düşüğe neden oldu bunlardan biri ablamdi ben soyliyim de doğru yada yanlış siz bilirsiniz canım biraz sabredin üstten muayene etsin en azından daha sağlıklı
Değerleriniz iyi görünüyordu geçmiş olsun dış gebelik tanısı nasıl kondu? Ağrını belirtiniz var mıydı?Benim son test sonucum 507,21 cikti.. yani su sekilde ilerledi;
9. Gun: 14.1
11. Gun :36.6
13. Gun:106.7
17. Gun: 507.21
Nasil sizce??
Ya kısmet meselesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da çok geçmiş olsun canım vardır rabbimin bir bildiği umarım tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınçok ilgisi yok canım ya pazar günü düşük yaptım daha keseyi bile görmemiştik, düşük başlangıcında karından baktı belli oldu
Canım düşmemiş yine de yüzde 38 yükselmiş ama bir ümit vardır belki. Cuma tekrar kan ister doktorun o artışa göre bir yorum daha iyi yapılır üzme sıkma canını Allah yardımcın olsunKızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktıneden öyle çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın. Bu tekrarlayan düşükler için bir çözüm bulmadı mı doktor? Neyden kaynaklanıyor acaba kan pıhtılaşması filan mı var sende?çok ilgisi yok canım ya pazar günü düşük yaptım daha keseyi bile görmemiştik, düşük başlangıcında karından baktı belli oldu
İnş canm ya sen naptın en son betan noldu artıyor mı takip edemedim hiç canm?Canım düşmemiş yine de yüzde 38 yükselmiş ama bir ümit vardır belki. Cuma tekrar kan ister doktorun o artışa göre bir yorum daha iyi yapılır üzme sıkma canını Allah yardımcın olsun