- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
Olsun her şeye rağmen çok sevindim. Kese ve yolk göründüyse bebek var demek. İnşallah sıkıca tutunur sana.bol bol dinlen. Güzel beslen. Dikkat et kendine.
Canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürrrDün perinatologum keseyi gördü, yolk kesesinide gördü ama kanama bizim için iyi değil dedi işte dün akşam proluton vuruldm, düne göre kanamam çok azaldı, ama canım cok sıkkın tabi yarın sabah tekrar kan vercm beta için 2 ye katlamış mı diye bakılacak
breezerose kızlar sonucum 829 çıktıııı ama hala kanamam devam ediyoo 2 gün önce 406ydı
Canım cok ıyı katlamış masallah doktor ne dedı Rabbım sana bağışlasın ınsAllah dualarımdasınbreezerose kızlar sonucum 829 çıktıııı ama hala kanamam devam ediyoo 2 gün önce 406ydı
11.30da perinatologa gdcm kuzumCanım cok ıyı katlamış masallah doktor ne dedı Rabbım sana bağışlasın ınsAllah dualarımdasın
Mustafa başbuğa mı gıtcen kuzu yıne11.30da perinatologa gdcm kuzum
Aynen kuzumm haber verrim yoldyz şimdiMustafa başbuğa mı gıtcen kuzu yıne
Canım gittim çok umutlu konuşmadı. Kese 1mm büyümüş. Normalde 1günde 1 mm büyürmüş benim ki 2 günde 1mm olmuş yine de haftaya çarşamba günü tekrar gel bakalım dediMustafa başbuğa mı gıtcen kuzu yıne
Hayırlısı olsun canım ınsAllah Rabbım mucızesını göstersın sıze bağışlasın ınsAllah dua etmekten başka elden gelen bısey yokCanım gittim çok umutlu konuşmadı. Kese 1mm büyümüş. Normalde 1günde 1 mm büyürmüş benim ki 2 günde 1mm olmuş yine de haftaya çarşamba günü tekrar gel bakalım dedigokkusaginadusenbukalemun
Hayırlısı olsun canım. İnşallah çarşamba günü yüzünü güldürecek bir sonuç alırsın.Canım gittim çok umutlu konuşmadı. Kese 1mm büyümüş. Normalde 1günde 1 mm büyürmüş benim ki 2 günde 1mm olmuş yine de haftaya çarşamba günü tekrar gel bakalım dedigokkusaginadusenbukalemun
ikiz tutmuş muhtemelen muayene oldunuz mu?2 adet 3. Gün embriyosu .
7. Gün 31
9. Gün 131
12. Gün 458 :)
Yok daha muayane olmadım 4 Nisan'da hem kese hem kalp atışı için gidicem inşallah ikizdirikiz tutmuş muhtemelen muayene oldunuz mu?
Bence iyi inşallah iki katı artarak devam ederArkadaslar 13 gun bugun 108.45 cikti nasil
Bence güzel yükselmis 3.ye de baktır garanti olsun hayırlı haberler inşallahMerhaba arkadaşlar. 5. Gün embriyosu
9. Gün 182
11. Gün 521
Nasıl sizce?
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.
Teşekkürler, hepimiz için hayırlı haberler inşallahBence güzel yükselmis 3.ye de baktır garanti olsun hayırlı haberler inşallah
AminTeşekkürler, hepimiz için hayırlı haberler inşallah
Hiç endişelenme bende aynısnı yaşadım .Olacak inşallah gönlünü ferah tutbreezerose kızlar sonucum 829 çıktıııı ama hala kanamam devam ediyoo 2 gün önce 406ydı