2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Merhaba arkadaşlar 15 mart salı günü 5. Gün iki adet embriyo transfer edildi 20 mart da yani 5. Gün kan verdim 29.5 çıktı 6. Gün kan verdim 55 çıktı . Bu şekilde çıkan hiç varmı ?

Merhaba arkadaşlar 15 mart salı günü 5. Gün iki adet embriyo transfer edildi 20 mart da yani 5. Gün kan verdim 29.5 çıktı 6. Gün kan verdim 55 çıktı . Bu şekilde çıkan hiç varmı ?
Canım benim 7. Gün 38 çıktı sonra sonra artmaya devam etti çok şükür seninki gayet iyi daha kan verme gününü bekle

3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün 8.günüm dayanamayıp erken kan verdim beta 8.33 geldi sizce gebelik var mı ?

3.gün embriyosu taze transfer oldu bugün 8.günüm dayanamayıp erken kan verdim beta 8.33 geldi sizce gebelik var mı ?
Maşallah allah tamamına erdirsin inş hayriksiyla hıc idrar testi yaptınızmı acaba ciktimi orda da o şekil mi kan verdiniz acaba

9. Gun 15.80 cikti 11. Gun 30.62 cikti . InsAllah gebelik vardir

Bide artislar 2 gunde bir 2 kat mi artmasi gerekiyo tam bilmiyorum da

Canım nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır.

Canım nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır.
Canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükürrr Dün perinatologum keseyi gördü, yolk kesesinide gördü ama kanama bizim için iyi değil dedi işte dün akşam proluton vuruldm, düne göre kanamam çok azaldı, ama canım cok sıkkın tabi yarın sabah tekrar kan vercm beta için 2 ye katlamış mı diye bakılacak

Olsun her şeye rağmen çok sevindim. Kese ve yolk göründüyse bebek var demek. İnşallah sıkıca tutunur sana. bol bol dinlen. Güzel beslen. Dikkat et kendine.

Canım kan verdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…