2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

İnş katlanarak artsın 🙏, keseye de bakıldı normal gününün biraz gerisinden geliyor gibi 6. Hafta dolmuştu doktor 5+2 dedi tüpte böyle birşey olacağını tahmin etmezdim ama oluyormuş demek.
Keseye vajinal muayene ile mi baktı yoksa karından görünüyor mu ?

Merhaba aynı laboratuvar aynı saatte
11.gün 240
13.gün 371 😟 2 katı artmamış 2 gün sonra tekrar ver dedi. Yüzde 55 artmış böyle örnekler arıyorum ama bulamıyorum

Benim bugun kanamam oldu malesef:KK43: once hafif pembeydi simdi ise kahverengine döndü.. doktorum kahverengi olmasi iyi dedi. Suan 3 tane gunde progestan fitil ve sabah aksam prolutex igne karinda oluyorum. Hayirlisi insallah diyorum ama bide bana sorun…:KK43: baya okudum kanamasi olanlar olmus ama insan panik atak yasiyor resmen basina gelince…
Şuan durumunuz nedir,umarım sağlıkla ilerliyordur

Kızlar merhabalar bugün 9.günümdü çift embriyo transferi oldum 5martta. 1 saat önce beta değerim çıktı 54.8 düşük mü acaba??
Dün sabah gebelik testim böyleydi ve yüksek bekliyodum açıkcası😢

Eklentiler

• B88A51B7-5F78-4E0F-99AD-48524D0018C2.jpeg
    B88A51B7-5F78-4E0F-99AD-48524D0018C2.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 163
Kizlar gebeyken vajinal muayeneye izin vermeyin rahim açılıyor düşüğe neden oluyor Allah korusun bekleyin karından da gözükür sadece biraz sabır 🌺
Ben 6. Haftada oldum kese muayenemi ona rağmen vajinal yaptı doktorum bu beklemekten ziyade doktorun tercihi aslında ve sakıncası olmadığını söyledi ne bebek ne de anne için açıkcası ben de olduğunu düşünmüyorum rahim ağzı çok esnek genişlediği şekilde kalmıyor sonuçta söylediğiniz doğruysa 9 ay ilişkiye de girmek tehlikeli 🤷‍♀️ Bizler tüp bebek yaptığımız için belli bir süre ilişki yasağımız var fakat normal bir gebelikte riskli bir durum olmadığı sürece cinsel hayat kısıtlanmıyor. Sizi doktorunuz mu bilgilendirdi bu konuda?

Vajinal usg de kesinlikle rahim ağzına giriş yapılmaz vajina boşluğunda kalır ultrasonun ucu ,

Vajinal usg de kesinlikle rahim ağzına giriş yapılmaz vajina boşluğunda kalır ultrasonun ucu ,
Ben etrafımda gördüğüm kadarıyla kim alttan muayene yaptıysa düşüğe neden oldu bunlardan biri ablamdi ben soyliyim de doğru yada yanlış siz bilirsiniz canım biraz sabredin üstten muayene etsin en azından daha sağlıklı 🌺

Ben etrafımda gördüğüm kadarıyla kim alttan muayene yaptıysa düşüğe neden oldu bunlardan biri ablamdi ben soyliyim de doğru yada yanlış siz bilirsiniz canım biraz sabredin üstten muayene etsin en azından daha sağlıklı 🌺
çok ilgisi yok canım ya pazar günü düşük yaptım daha keseyi bile görmemiştik, düşük başlangıcında karından baktı belli oldu

çok ilgisi yok canım ya pazar günü düşük yaptım daha keseyi bile görmemiştik, düşük başlangıcında karından baktı belli oldu
Ya kısmet meselesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da çok geçmiş olsun canım vardır rabbimin bir bildiği umarım tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın 🤲💚

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın. Bu tekrarlayan düşükler için bir çözüm bulmadı mı doktor? Neyden kaynaklanıyor acaba kan pıhtılaşması filan mı var sende?

Canım düşmemiş yine de yüzde 38 yükselmiş ama bir ümit vardır belki. Cuma tekrar kan ister doktorun o artışa göre bir yorum daha iyi yapılır üzme sıkma canını Allah yardımcın olsun🙏
İnş canm ya sen naptın en son betan noldu artıyor mı takip edemedim hiç canm?

X