2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Benim bugun kanamam oldu malesef once hafif pembeydi simdi ise kahverengine döndü.. doktorum kahverengi olmasi iyi dedi. Suan 3 tane gunde progestan fitil ve sabah aksam prolutex igne karinda oluyorum. Hayirlisi insallah diyorum ama bide bana sorun… baya okudum kanamasi olanlar olmus ama insan panik atak yasiyor resmen basina gelince…

Merhaba, transfer tarihim 25 şubat
3. gün embriyosu
10. gün 167
12. gün 474

Doktorum değerler çok güzel, 4 gün sonra tekrarlayalım dedi
Bana da keşke deseydi tekrarla 4 gün sonra diye ben de tekrarlayacağım amq sanırım yarın ya fa hafta sonu bi kan vereyim diyorum

5. Gün embriyosu 9. Gün 22 çıktı beta umarım benim de sizin gibi artar benim de doktorum düşük başladı dedi sevinemedim

5. Gün embriyosu 9. Gün 22 çıktı beta umarım benim de sizin gibi artar benim de doktorum düşük başladı dedi sevinemedim
İnş katlanarak artsın , keseye de bakıldı normal gününün biraz gerisinden geliyor gibi 6. Hafta dolmuştu doktor 5+2 dedi tüpte böyle birşey olacağını tahmin etmezdim ama oluyormuş demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…