Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar benim de 17şubat transfer tarihim.
9.gün 767
11.gün 1455 çıktı
16.gün keselerimi gördüm ikiz gebelik
İnşallah sağlıkla devam ederler.
Kalp iki hafta içinde duyulurmuş kalp duymadan hamileyim diyemiyorum hala.
Gayet iyi artışınız benceBenim son test sonucum 507,21 cikti.. yani su sekilde ilerledi;
9. Gun: 14.1
11. Gun :36.6
13. Gun:106.7
17. Gun: 507.21
Nasil sizce??
Bana da keşke deseydi tekrarla 4 gün sonra diye ben de tekrarlayacağım amq sanırım yarın ya fa hafta sonu bi kan vereyim diyorumMerhaba, transfer tarihim 25 şubat
3. gün embriyosu
10. gün 167
12. gün 474
Doktorum değerler çok güzel, 4 gün sonra tekrarlayalım dedi
Bende dayanamayıp test verdim cnm 18. Gün 3374 çıktı İÇİm rahatladı .Bana da keşke deseydi tekrarla 4 gün sonra diye ben de tekrarlayacağım amq sanırım yarın ya fa hafta sonu bi kan vereyim diyorum
Ne zaman transfer oldunuzMerhaba, herkese hayırlı olsunBana Şubatta 3 günlük embriyo transferi yapıldı. 12. Günde beta hcg 130 çıktı, 14. Günde 217 çıktı. Sonra keseyi de gördük. Haftaya inşallah kalp atışını da duyarız
Transferim 5 şubatta yapıldıNe zaman transfer oldunuz
Benim de yarın 18.günüm verip rahatlayayımBende dayanamayıp test verdim cnm 18. Gün 3374 çıktı İÇİm rahatladı .
Bende yarın randevu aldım inşallah keseyi görürüz 19 şubattı transferimTransferim 5 şubatta yapıldı
Hayırlısıyla görün inşallahBende yarın randevu aldım inşallah keseyi görürüz 19 şubattı transferim
Aynen bem de sevindim içim rahat edecek diye, kimbilir kese için ne zaman verecekler randevuyuBana da keşke deseydi tekrarla 4 gün sonra diye ben de tekrarlayacağım amq sanırım yarın ya fa hafta sonu bi kan vereyim diyorum
Herkesin erken senin de öyle olur benim daha 10 günüm varAynen bem de sevindim içim rahat edecek diye, kimbilir kese için ne zaman verecekler randevuyu
Sana yetişirim belkiHerkesin erken senin de öyle olur benim daha 10 günüm var
HahaSana yetişirim belki
18.gun derken yani transferden sonra mi 18. Gün canimBenim de yarın 18.günüm verip rahatlayayım
Evet canım 21 Şubat transfer tarihim18.gun derken yani transferden sonra mi 18. Gün canim
5. Gün embriyosu 9. Gün 22 çıktı beta umarım benim de sizin gibi artarSelam,
5. Gün embriyosu
7. Gün 5
9. Gün 25
11. Gün 88
14. Gün 325 çok düşük başladı kimyasaldan şüphelendi hemşire ama güzel arttı, değerin önemi yok artış katsayısı mühim olan, karamsarlığa düşenler görür de rahatlar biraz yazıyorum
İnş katlanarak artsın5. Gün embriyosu 9. Gün 22 çıktı beta umarım benim de sizin gibi artarbenim de doktorum düşük başladı dedi sevinemedim