2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Temmuz bayram sonrası tedaviye başlayanlardan biri de benim
Tedaviniz hayırlı olsun güzel güzel sonuçlar alalım inşallah

Hangi doktora gidiyorsun canım ilk deneme mi?
Ben memoriale gitmiyorum canim cok istedim ama oraya ilkte istedigim doktra istedigim zaman randevu alamadim sonra suanki doktorumda memorialdwn gecmis farkli hastaneye ona gittim bizi tatmin etti detayciligi yaklasimi ona basladik. İlk denemem benim de

Doktor içine sindiyse kafan rahat olur iyi yapmışsın. İnşallah pozitif olur canım

Amh dan anlayan varmı kızlar 20.20 çıktı benim nasıl oluyor herkesin 1. - 2. Gibi değerler olunca iki basamaklı benim

Merhaba ben de regl olunca başlayacağım ilaçlarımı aldım reglde gideceğim acıbadem maslakta başlayacağız inşallah amh 1,18 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Sizler berede tedavi oluyorsunuz?

Ben de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorum İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar

Ben de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorum İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar
Hayırlısı olsun inşallah. Ya su gibi akıp giden bir sürec sanki ben cumartesi başladım pazartesi toplamam olucak bile inşallah sizinde işiniz rast gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…