İstanbul’a geleceğim sanırmHm baya uzaksın canim istanbuldayım bende. Adanada sanirim bir doktor duymustum ama adini bulup söylicem sana.
Canım İstanbul memorial a gideceğim sanırım lab da çok önemli
Oyle bir imkanin varsa degerlendir canim bencede memorial cok iyi evet sanada vesile olur insallahCanım İstanbul memorial a gideceğim sanırım lab da çok önemli
Hangi doktora gidiyorsun canım ilk deneme mi?Oyle bir imkanin varsa degerlendir canim bencede memorial cok iyi evet sanada vesile olur insallah
Ben memoriale gitmiyorum canim cok istedim ama oraya ilkte istedigim doktra istedigim zaman randevu alamadim sonra suanki doktorumda memorialdwn gecmis farkli hastaneye ona gittim bizi tatmin etti detayciligi yaklasimi ona basladik. İlk denemem benim deHangi doktora gidiyorsun canım ilk deneme mi?
Doktor içine sindiyse kafan rahat olur iyi yapmışsın. İnşallah pozitif olur canımBen memoriale gitmiyorum canim cok istedim ama oraya ilkte istedigim doktra istedigim zaman randevu alamadim sonra suanki doktorumda memorialdwn gecmis farkli hastaneye ona gittim bizi tatmin etti detayciligi yaklasimi ona basladik. İlk denemem benim de
Insallah canimDoktor içine sindiyse kafan rahat olur iyi yapmışsın. İnşallah pozitif olur canım
He anladım yani 2.82 diyebiliriz benim amh. Teşekkür ederim
27 yaşım pkoyum birde onla alakalı olabilirmiAynen ama masallah cok iyi yasiniz kac?
Sisli memorialMerhaba ben de regl olunca başlayacağım ilaçlarımı aldım reglde gideceğim acıbadem maslakta başlayacağız inşallah amh 1,18 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Sizler berede tedavi oluyorsunuz?
Ben de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorumMerhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Hayırlısı olsun inşallah. Ya su gibi akıp giden bir sürec sanki ben cumartesi başladım pazartesi toplamam olucak bile inşallahBen de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorumİnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah. Ya su gibi akıp giden bir sürec sanki ben cumartesi başladım pazartesi toplamam olucak bile inşallahsizinde işiniz rast gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?