- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Memorialde sandım kolanda hangi doktorasınıKolanda canım
Fulya gökdağlı sağır. Oda memorialden geçmiş kolanaMemorialde sandım kolanda hangi doktorasını
Cok tesekkurler buldum igneleri :) bugun toplama islemi yapildi. Bakalim bol dua bekliyorum sizdende yasasinlar diyeCanım bulabildinmi iğneyi. Ben bugün ilaçlarımı aldım da şişli idil enzanesinde var oradan aldım cetrotide
Amh düşük o nedenle başlayacaz ama daha adet günümü bekliyoru
Yaaa çok sevindim kaç tane çıktı inşallh hepsi güzel güzel bebeler olsunlarCok tesekkurler buldum igneleri :) bugun toplama islemi yapildi. Bakalim bol dua bekliyorum sizdende yasasinlar diye
2 tane cikti, simdi bakalim yarin aramaya baslicaklar. Ins yasarlar, yinede 2. Toplamaya gidebiliriz dedi doktorum. Dua edin hic gerek kalmasin. Ama kalirsada rabbim boylesini uygun gormus demektir. Lutfen dualariniza benide ekleyinYaaa çok sevindim kaç tane çıktı inşallh hepsi güzel güzel bebeler olsunlar
Nereye gitsem de olmayacak hissi bende de vardı doğrusu ama şunu düşünüyorum nasipse nerde olursam olayım olacak olmayacaksa da en iyi merkezede gitsen olmayacak.O yüzden benim tavsiyem gidip bizzat gorusmen internetten ziyade doktoru tavrını görüp karar ver, ben mesela bir prof a gittim bana çok para odaklı hemen yapalım der gibi geldi ve klinigi profesyonel bulmadım ama başka bir merkez de ki profesyonellik hoşuma gitti oraya karar kıldım, başkasının memnun kaldığı doktor sana çok gıcık gelebiliyor mesela o yüzden seçeneklerini azalt ve git görüş derimCok tesekkur ederim. Hic bir merkeze tam icin isinmiyor yada bu durumu kabullenemedigimden bilmiyorum sanki nereye gitsem olmayacak gibi hissediyorum boyle hissettigimden diyorum acaba devlet hastahanelerine mi yonelsem diye dogru kararin hangisi oldugunu bilememek cok zor ne onerirsiniz bunun icin
Maltepe universitesi umit ozekici, 10 yildir tanirim kendisini, ne gereksiz test ister ne gereksiz ilac yapar. Bi arastirin istersenizDoktor bulmak da zor mesele. Ticarethane olmayan başarılı bir merkez bulsam. Önerileriniz var mı?
Rabbim uğraştırmadan hayırlı şekilde nasip etsin 2side size nasip olsun inşallah canım2 tane cikti, simdi bakalim yarin aramaya baslicaklar. Ins yasarlar, yinede 2. Toplamaya gidebiliriz dedi doktorum. Dua edin hic gerek kalmasin. Ama kalirsada rabbim boylesini uygun gormus demektir. Lutfen dualariniza benide ekleyin
Cok sagolun, telefon bekliyorum :) ogleden sonra aricaklarini soylediler :)Rabbim uğraştırmadan hayırlı şekilde nasip etsin 2side size nasip olsun inşallah canım
Ay hadi güzel haberler gelsin inşallahCok sagolun, telefon bekliyorum :) ogleden sonra aricaklarini soylediler :)
Bende yeni başladım deneyimleyip öneri yapabilirimDoktor bulmak da zor mesele. Ticarethane olmayan başarılı bir merkez bulsam. Önerileriniz var mı?
Tüm süreç kolay geçer inşallah pozitif olur sonuçBende yeni başladım deneyimleyip öneri yapabilirim
İnşallah hepimizin. Siz merkez arayışındamısınız nerede yaşıyorsunuzTüm süreç kolay geçer inşallah pozitif olur sonuç
Hm baya uzaksın canim istanbuldayım bende. Adanada sanirim bir doktor duymustum ama adini bulup söylicem sana.Hatay’dayım. Burada denedim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?