2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Cok tesekkurler buldum igneleri :) bugun toplama islemi yapildi. Bakalim bol dua bekliyorum sizdende yasasinlar diye
Yaaa çok sevindim kaç tane çıktı inşallh hepsi güzel güzel bebeler olsunlar

Yaaa çok sevindim kaç tane çıktı inşallh hepsi güzel güzel bebeler olsunlar
2 tane cikti, simdi bakalim yarin aramaya baslicaklar. Ins yasarlar, yinede 2. Toplamaya gidebiliriz dedi doktorum. Dua edin hic gerek kalmasin. Ama kalirsada rabbim boylesini uygun gormus demektir. Lutfen dualariniza benide ekleyin

Nereye gitsem de olmayacak hissi bende de vardı doğrusu ama şunu düşünüyorum nasipse nerde olursam olayım olacak olmayacaksa da en iyi merkezede gitsen olmayacak.O yüzden benim tavsiyem gidip bizzat gorusmen internetten ziyade doktoru tavrını görüp karar ver, ben mesela bir prof a gittim bana çok para odaklı hemen yapalım der gibi geldi ve klinigi profesyonel bulmadım ama başka bir merkez de ki profesyonellik hoşuma gitti oraya karar kıldım, başkasının memnun kaldığı doktor sana çok gıcık gelebiliyor mesela o yüzden seçeneklerini azalt ve git görüş derim

Doktor bulmak da zor mesele. Ticarethane olmayan başarılı bir merkez bulsam. Önerileriniz var mı?
Maltepe universitesi umit ozekici, 10 yildir tanirim kendisini, ne gereksiz test ister ne gereksiz ilac yapar. Bi arastirin isterseniz

2 tane cikti, simdi bakalim yarin aramaya baslicaklar. Ins yasarlar, yinede 2. Toplamaya gidebiliriz dedi doktorum. Dua edin hic gerek kalmasin. Ama kalirsada rabbim boylesini uygun gormus demektir. Lutfen dualariniza benide ekleyin
Rabbim uğraştırmadan hayırlı şekilde nasip etsin 2side size nasip olsun inşallah canım

yi günler, elimde acılmadık paket 900luk gonal-F var olur da birinin işine yararsa hediye etmek isterim. Suan buzdolabinda biz otelde kalıyoruz. İstanbul osmanbeyde

bugun kontrolum vardı. Yumurtalar 12 10 mmlerde. Guzel yanit vermisler dedi doktor. Gonalf 300 doz devam edicem birde cetrotide başlayacağım. Cuna kontrol bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…