Benim yakmıyo şimdilik şişli memorial dr beril yüksel cnmİlaç yakarmış normal desi hemşire , istanbul acıbadem Cem Fıçıcıoğlu doktorum siz ?
2-3. gün gitmek gerekiyor. ben 4. gün gittiğimde sonraki aya bırakmıştı doktorumKızlar ben başlayacağım da reglim tam sökülmedi henüz lekelenme oldu ilk muayene ve ilaç başlama işine reglin kaçıncı günü tam gittiniz 2-3-4 dediler ama 4. Gün geç mi?
Evett bende salı regl oldum çarşamba gittim 6tane dondurulmuşEmbriyolar dan haber varmı
Bende pazar oldum regli cumartesi film çekilcem. İnşallah sona doğru yaklaşıyoruzdur. Cünkü benim bu işlemlere sabrım kalmadı sanki
Evet genelde toplamadan 1hafta sonra olunuyormuş ben 8.gün oldum ve reglin 2.günü kontrole gidiyorsunMerhaba hanımlar
Bende 13 temmuz tedaviye başladım yani 1 hafta oldu iğne ve ilaç kullanıyorum pazartesi kontrole gittim çok güzel dedi doktor yarında konteolüm var bakalım ne zaman toplanacak belli olur herhalde, kendimi çok şiş hissediyorum yumurtalar toplandıktan sonra adet mi oluyoruz?
Aa bu ay transfermi olucaksın sen şimdiEvett bende salı regl oldum çarşamba gittim 6tane dondurulmuş29unda kontrole gidicem kan alıcaklar sonraki 5.gün inşallah transfer olacak ne filmi çekilcek acaba bana öyle bir bilgi verilmedii hangi hastanede tedavi görüyorsunuzz
Ben tedaviye başlamadan önce çekilmiştim, inşallah ağustos başı gibi olucak bi sorun olmazsa, sadece ilaçlar çok yan etki yaptı bende ondan korkuyorum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırıızAa bu ay transfermi olucaksın sen şimdi
Ben rahim filmi çekilcem senin için gerekli görülmemiştir belki benim geçmiş kayıplarımdan kaynaklı bazı şeyleri adım adım ilerliyoruz şişli kolanda tedavi görüyorum ben
Nasıl yan etki yaptı benide acayip şişirdi ya. Bugüm kendime kıyafet alayım dediö hiçbirşey olduramadım göbek sadece acayip şiş. Sizinde böylemi. Nasıl gecicekBen tedaviye başlamadan önce çekilmiştim, inşallah ağustos başı gibi olucak bi sorun olmazsa, sadece ilaçlar çok yan etki yaptı bende ondan korkuyorum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırıız
Evet bende balon gibi oldum, sürekli farklı ilaçlar kullamdığım için dilimde tüylenme oldu çok canım acıyor, ayrıca ilaçlardanmıdır bilmiyorum bunu ama zehirlenme gibi bişey yaşadım dün akşam serumla iğneyle anca kendime geldim, çok fazla karın ağrısı var. Ve duygusallık çok ileri dereceNasıl yan etki yaptı benide acayip şişirdi ya. Bugüm kendime kıyafet alayım dediö hiçbirşey olduramadım göbek sadece acayip şiş. Sizinde böylemi. Nasıl gecicek
Benim tek yumurtam vardı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu :) doğal siklus yaptı bana. Salı günü oldu transferim şimdi sonuçları bekliyorumEvett bende salı regl oldum çarşamba gittim 6tane dondurulmuş29unda kontrole gidicem kan alıcaklar sonraki 5.gün inşallah transfer olacak ne filmi çekilcek acaba bana öyle bir bilgi verilmedii hangi hastanede tedavi görüyorsunuzz
Bana doğal yaptı. Ben hiç ilaç kullanmadım. Salı günü transferim oldu. Transferden sonra vajinal progestron kullanıyorumHayırlısı olsun ne ilaçlr kullanıyorsun canım
Güzel sonuçların olsun inşallah bizi haberdar et ne zaman test gününBana doğal yaptı. Ben hiç ilaç kullanmadım. Salı günü transferim oldu. Transferden sonra vajinal progestron kullanıyorum
Perşembe günüGüzel sonuçların olsun inşallah bizi haberdar et ne zaman test günün
Güzel haberler olsun inşallahPerşembe günü
Merhaba malatyadamj yasiyorsunz ? Hangi merkeze gidiyrsnz probleminz nedir yardimci olabilir misinz tecrubelerinzle ?2 gün sonra yumurtalarım toplanıyorrrçok heyecanlı ve korkuluyum nasıl hissedeceğimi bile tanımlayamıyorum..
merhaba malatyadayız doğu fertil’e gidiyoruz. başlarda çok kararsız kaldık istanbul’a gitmeyi düşünüyorduk ama anneler yalnız yapamazsınız diye ikna etti. biz de en azından süreci burada öğreniriz diye başladıkMerhaba malatyadamj yasiyorsunz ? Hangi merkeze gidiyrsnz probleminz nedir yardimci olabilir misinz tecrubelerinzle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?