İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınıızBenim tek yumurtam vardı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu :) doğal siklus yaptı bana. Salı günü oldu transferim şimdi sonuçları bekliyorum
Doğal siklus nasıl oluyor ilaç kullanıyormusunuzBenim tek yumurtam vardı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu :) doğal siklus yaptı bana. Salı günü oldu transferim şimdi sonuçları bekliyorum
Transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece vajinal progesteron kullanıyorum. Perşembe belli olacak sonucumDoğal siklus nasıl oluyor ilaç kullanıyormusunuz
Galiba benim doktorum da onu yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla femara verdi sadece ama gelişen bi yumurtam yok daha rahim duvarım 9 mm yumurta gelişmesi mi lazım gelişmezse iptal mı oluyor acabaTransfer öncesi hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece vajinal progesteron kullanıyorum. Perşembe belli olacak sonucum
Merhaba hayırlı olsun tedavin inşallah çok güzel yumurtaların olurArkadaşlar merhaba bende dün başladım ilaçlarımı kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Hayırlı olsun canım amin inşallah hepimizArkadaşlar merhaba bende dün başladım ilaçlarımı kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
İnşallah hepimizin sizin süreç nasıl gidiyorMerhaba hayırlı olsun tedavin inşallah çok güzel yumurtaların olur
Benim toplamam oldu 7 embriyo dondurduk. 3ünü pgtye yolladık onların sonucunu bekliyoruzİnşallah hepimizin sizin süreç nasıl gidiyor
Ay maşallah çok güzelBenim toplamam oldu 7 embriyo dondurduk. 3ünü pgtye yolladık onların sonucunu bekliyoruz
Embriyodan biyopsi alıp inceleniyor bir hastalığı vs varmı diyeAy maşallah çok güzelpgt ne demek acaba ilk defa duydum
Merhaba benimde tup bebek tedavimden kalan gonal f 450 mavi kutu 06 2023 tarihli igne var ilgilenenlere telefon verebilirimBana tarlusal + femara + gonalf verildi femarayı 5 gün kullandım sonra bıraktık bugünde ovitrelle 1 iğne + 2 iğne gonapepyl verdiler üçünü birden vuruldum çatlatma iğnesiymiş ama yandı çok normalmiş
Evet ben duymuştum ben bunu doktoruma sordum Allah korusun iki üç kere tutmayan tüp bebekler için yapıyoruz dedi bir de maliyetli bir şeymiş galibaEmbriyodan biyopsi alıp inceleniyor bir hastalığı vs varmı diye
Evet benim tekrarlayan düşüklerim var. O yüzden doktor doğal bir gebelik istemedi artık direk bu şekilde tüp bebek istedi bizden. Dolar hesabı tabi embriyo başına ödeniyor birde ücret. Maliyetli evetEvet ben duymuştum ben bunu doktoruma sordum Allah korusun iki üç kere tutmayan tüp bebekler için yapıyoruz dedi bir de maliyetli bir şeymiş galiba
Ölemi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en kısa zamanda inşallahEvet benim tekrarlayan düşüklerim var. O yüzden doktor doğal bir gebelik istemedi artık direk bu şekilde tüp bebek istedi bizden. Dolar hesabı tabi embriyo başına ödeniyor birde ücret. Maliyetli evet
İnşallh sağolun aminÖlemi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en kısa zamanda inşallahsizin çok az kalmış darısı başımıza
Evet benimde olmuştu. Hele son günlere doğru yürüyememeye bile başlamıştım kasıklarımdaki dolgunluktan adım attıkca ağrı oluyorduKızlar bugün 4 günüm ilaçları kullanalı ve inanılmaz bir ateş basıyor çok terliyorum sizde de aynı aynı mı ?
Ağrım o kadar yok ama ateşim varmış gibi sürekli terliyorum devamlı duşa giriyorum gün içerisin de kaç gün kullandınız acaba benim yarın kontrol inşallah biran önce toplama işlemine geçerizEvet benimde olmuştu. Hele son günlere doğru yürüyememeye bile başlamıştım kasıklarımdaki dolgunluktan adım attıkca ağrı oluyordu
Yapar ilaçlar evet. Ben 8 gün kullandımm 10. Gün toplamam olduAğrım o kadar yok ama ateşim varmış gibi sürekli terliyorum devamlı duşa giriyorum gün içerisin de kaç gün kullandınız acaba benim yarın kontrol inşallah biran önce toplama işlemine geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?