2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece vajinal progesteron kullanıyorum. Perşembe belli olacak sonucum
Galiba benim doktorum da onu yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla femara verdi sadece ama gelişen bi yumurtam yok daha rahim duvarım 9 mm yumurta gelişmesi mi lazım gelişmezse iptal mı oluyor acaba

Arkadaşlar merhaba bende dün başladım ilaçlarımı kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Arkadaşlar merhaba bende dün başladım ilaçlarımı kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Merhaba hayırlı olsun tedavin inşallah çok güzel yumurtaların olur

Merhaba benimde tup bebek tedavimden kalan gonal f 450 mavi kutu 06 2023 tarihli igne var ilgilenenlere telefon verebilirim

Evet ben duymuştum ben bunu doktoruma sordum Allah korusun iki üç kere tutmayan tüp bebekler için yapıyoruz dedi bir de maliyetli bir şeymiş galiba
Evet benim tekrarlayan düşüklerim var. O yüzden doktor doğal bir gebelik istemedi artık direk bu şekilde tüp bebek istedi bizden. Dolar hesabı tabi embriyo başına ödeniyor birde ücret. Maliyetli evet

Evet benim tekrarlayan düşüklerim var. O yüzden doktor doğal bir gebelik istemedi artık direk bu şekilde tüp bebek istedi bizden. Dolar hesabı tabi embriyo başına ödeniyor birde ücret. Maliyetli evet
Ölemi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en kısa zamanda inşallah sizin çok az kalmış darısı başımıza

Kızlar bugün 4 günüm ilaçları kullanalı ve inanılmaz bir ateş basıyor çok terliyorum sizde de aynı aynı mı ?

Kızlar bugün 4 günüm ilaçları kullanalı ve inanılmaz bir ateş basıyor çok terliyorum sizde de aynı aynı mı ?
Evet benimde olmuştu. Hele son günlere doğru yürüyememeye bile başlamıştım kasıklarımdaki dolgunluktan adım attıkca ağrı oluyordu

Evet benimde olmuştu. Hele son günlere doğru yürüyememeye bile başlamıştım kasıklarımdaki dolgunluktan adım attıkca ağrı oluyordu
Ağrım o kadar yok ama ateşim varmış gibi sürekli terliyorum devamlı duşa giriyorum gün içerisin de kaç gün kullandınız acaba benim yarın kontrol inşallah biran önce toplama işlemine geçeriz

Ağrım o kadar yok ama ateşim varmış gibi sürekli terliyorum devamlı duşa giriyorum gün içerisin de kaç gün kullandınız acaba benim yarın kontrol inşallah biran önce toplama işlemine geçeriz
Yapar ilaçlar evet. Ben 8 gün kullandımm 10. Gün toplamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…