2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

selam kızlar temmuzda transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı
iki gün önce son embriyolarım transfer edildi 🙈 dualarınıza talibim 🙏♥️

ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mıydı aramızda?
merhaba

benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz

merhaba

benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz
Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorum

Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorum
çok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.
2.embriyo tutunmadığı için vücuttan atılma gibi bi durum olmuyo.1 i tutundu o şekilde devm etti. transferden sonra 7.gün öğrendim pozitifi. sizin kaçıncı gününnüz

çok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.
2.embriyo tutunmadığı için vücuttan atılma gibi bi durum olmuyo.1 i tutundu o şekilde devm etti. transferden sonra 7.gün öğrendim pozitifi. sizin kaçıncı gününnüz
kan tahlilinde öğrendiniz değil mi 🙈 galiba ben de 1 hafta anca sabredeceğim 🤣

Kızlar doktoruma sordum normal doğum mu sezeryan mı diye tüp bebek . O dedi normal doğum da yapabilrsin dedi. Yani tüp bebek diye illa sezeryan olmuyomuş . Tabi o an ki duruma bağlı
Normal doğumun komplikasyonlarından korktuğum için ben son görüşmemizde direk sezeryan yapıcaz haberiniz olsun diye söyledim doktoruma. Normal doğum bana çok riskli geliyor ve o riski alamıyorum malesef 😕

X