- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.321
iğne kullanmıyorum dupaston sabah akşam ve progestan fitil akşamları o kadar14. Haftada neden kanama olmuş inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.igne ilaç ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğne kullanmıyorum dupaston sabah akşam ve progestan fitil akşamları o kadar14. Haftada neden kanama olmuş inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.igne ilaç ne kullanıyorsunuz
çok geçmiş olsun inşallah 1 aya kalmadan mutlu haberi alırsınız öğretmen misiniz acaba? doktorum bana da rapor verdi 1 hafta dinlen dedi ama sınıfım ne olacak diye evham yapıyorumbebeğin eşi rahim ağzına yakın tutunmuş, ondan olmuş 20. haftaya kadar yukarı çıkıyormuş bakalım 1 ay heyet aldık 1 aya düzeleceğini düşünüyor doktorum
merhabaTeşekkürler cevapladığın için
Bende rahim filmi çekildim, benimde temiz çıktı
Bide genetik testleri ve bağısıklık ile alakalı olan testleri yaptırdım
Onlarda da bi problem çıkmadı şükür
Benimde senin gibi doğal siklusta olcakmıs transferim, ilaç kullanmıcam dedi doktorum
Öylede çok fazla pozitif sonuç alıyoruz dedi
Embriyoglue da olcak bu transferde =)
Sürecimiz benziyormuş baya
Umarım sonuda senin gibi olurda bende pozitifi görürüm bu kez
evet öğretmenim, bende sınıfımı çok dert ettim veliler bayadır bekliyor beni geldi gelecek diye ama bebeklerimden daha önemli değil bence sınıfı hiç dert etmeyin gerekirse raporunuzu uzatın, bol bol dinleninçok geçmiş olsun inşallah 1 aya kalmadan mutlu haberi alırsınız öğretmen misiniz acaba? doktorum bana da rapor verdi 1 hafta dinlen dedi ama sınıfım ne olacak diye evham yapıyorum
anca mı sıfırlanıyor acaba bilemedim ki, sen 2 gün sonra bida test verip düşüşü ya da yükselişi takip et benceKızlar düşük sonrası benim beta 1 ay sonra 546 çıktı doktor hamilesin dedi testi tekrarladım sabah 476 çıktı bu ne demek bilen var mı
çok teşekkür ederim yoldaş oldunuzevet öğretmenim, bende sınıfımı çok dert ettim veliler bayadır bekliyor beni geldi gelecek diye ama bebeklerimden daha önemli değil bence sınıfı hiç dert etmeyin gerekirse raporunuzu uzatın, bol bol dinlenin
Mesajı şimdi gördümmerhaba
ben de ilaç kullanmadan dondurulmuş embriyo tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. umarım sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız
ben sadece folik asit kullanıyodumMesajı şimdi gördüm
İnsallahh
Biraz süreçten bahseder misin acaba nasıl ilerledi
Ben reglin üçüncü günü yani dün kontrole gittim
Bi sıkıntı yok baslayabiliriz dedi doktorum
Haftaya pazartesi kontrol verdi
Yumurta gelişimini takip edicekmişiz
Bu arada sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum
transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuzben sadece folik asit kullanıyodum
2-3 günde bir muayeneye çağırıyodu başka hiçbişey yapmadı. doğal yolla bu sefer denicez dedi.E2 değerime baktı. transferi yaptı.transferden sonra başladım diğer ilaçlara ben.
coraspin-enox iğne-duphaston-progestan fitiltransfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz
bi de folik asite devamcoraspin-enox iğne-duphaston-progestan fitil
teşekkür ederimmm şifa olsuncoraspin-enox iğne-duphaston-progestan fitil
Merhaba bağışıklıkla alakalı Hangı testlerı yaptırdınız acabaTeşekkürler cevapladığın için
Bende rahim filmi çekildim, benimde temiz çıktı
Bide genetik testleri ve bağısıklık ile alakalı olan testleri yaptırdım
Onlarda da bi problem çıkmadı şükür
Benimde senin gibi doğal siklusta olcakmıs transferim, ilaç kullanmıcam dedi doktorum
Öylede çok fazla pozitif sonuç alıyoruz dedi
Embriyoglue da olcak bu transferde =)
Sürecimiz benziyormuş baya
Umarım sonuda senin gibi olurda bende pozitifi görürüm bu kez
10.hafta da ben bırakmıştım ilaçları. sonrasında demir ve vitamine başladımHerkese merhaba ilaçları tamamen kaçıncı haftada bıraktınız acaba. Ben günde 2 tane progestan dex iğne 2 tane progestan fitil ve 1 tane oksapar alıyorum bunları kullanıp 12. Hafta tamamen hepsini bırakan var mı?
Merhabalar, ben dahiliyeye gittimMerhaba bağışıklıkla alakalı Hangı testlerı yaptırdınız acaba
Bende ımmunoljıye gıdılıyo dıye bılıyodum o zaman ben dırek romatolojıye randevu alayım benımde 2 tup bebek kımyasal o yüzden gıtmek ıstıyorımMerhabalar, ben dahiliyeye gittim
Orası romatolojiye yönlendirdi
Negatif tüp denemem olduğunu söyleyince bir sürü test yazdı, inan tek tek bilemicem şimdi
Ama benim dediğim gibi diince yapar o gereken testleri
Git git kuzuBende ımmunoljıye gıdılıyo dıye bılıyodum o zaman ben dırek romatolojıye randevu alayım benımde 2 tup bebek kımyasal o yüzden gıtmek ıstıyorım
Genetıge baktırdık onda sıkıntı yok kuzu romatolojıye alayım dırek alınıyo teşekkür ederımGit git kuzu
Ben önce tıbbı genetiğe aldım randevu
Orda kromozom analizi falan bişeylere baktı
Zaten negatif deneme diince onlar belli testleri istiyor
Sonra dahiliyeye gidip romatolojiye yönlendirmesini istedim
Bazı hastanelerde direkt romatolojiye de alınıyormus randevu