2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

yok yok daha değişmez içini rahat tut onlar seninle artarak devam etsin inşallah değerin bugün ki sonucunu merakla bekliyorum

KIZLAAARR SELAAAMM
DÜN AKŞAMKİ SONUCUM 386 ÇIKTI. 12 EYLÜLE KESE GUNU VERDILER
NASIL GECECEKK OZAMANA KADARR
İNŞALLAAHH DOLUDUR KESE INSALLAH
ŞİMDİ NASIL İLERLİCEK SÜREEÇ
Yaaa çok güzel çok sevindim hiç onları düşünüpte kendini kasma cnm hayırlısıyla dolu olacak tabi. Tadını çıkar

Yaaa çok güzel çok sevindim hiç onları düşünüpte kendini kasma cnm hayırlısıyla dolu olacak tabi. Tadını çıkar
AYY BİLİYORSUNUZ TAM 1 SENEDİR BU ANI BEKLİYORUM.
TESTIMIN HEP POZİTİF CIKACAĞI GÜNLERİ GOZUMDE CANLANDIRDIM HAYAL ETTİM AMA İNANIN AĞLAYAMADIM KİTLENDİK EŞİMLE...
ŞUAN HAMILEYIM VE BEN NELER OLUYOR FARKINDA DEILIM. YANI NASIL BIR DUYGU KI BU... İŞTE BEKLEDIGIN GUN HAMILESINN DIYORUM AMA YOKK YANI INANAMIYOSUN...
ARADA BATMALAR OLUYOR KARNIMAA KORKU SARIYOR..
BEN VE EŞİM DEDİKKİ BİZ KESİN KALP ATIŞINI DUYUNCA ACICAZ MUSLUKLARIII..
Kİİİ BENN BURDA SIZIN HABERLERINIZI OKURKEN SEVINCTEN AGLIYORDUM.İŞ KENDIME GELINCE COK ILGINC BİŞİ OLDU BİZE
ALLAHIM İNŞALLAH SAĞLIKLI BIR SEKILDE GELISMESINI VE O GUNLERIDE GORMEMIZI NASİP EDER

BEN KAÇ HAFTALIĞIMM YAHUUU :)
HADİ HESAPLAYALIM TRANSFER 18 AGUST 3.GÜN EMBR.
VE HANGİ PROGRAMI KULLANIM TAKİP İÇİN

Bugün transferle birlikte kaçıncı günün.
Benim doktorum kalp atışlarını duymadan keseleri ölçerek gün söylemeyeyim hep yanlış cikiyo dedi.ilk defa dün söyledi kaç haftalık olduğumuzu ama aşağı yukarı hesap etmiştim tuttuda zaten .transfer olduğun günün ertesi 2 haftalık oluyo .tabi 3. Günde 5. Günde nasıl degisiyo onu pek bilmiyorum

gözün aydın canım tekrardan. tam 4 haftalıksın sanırım 28 günlük
HAPY MOM kullanıyorum ben program

O batmalar oluyo cnm ara ara.. Adet ağrısı gibi de oluyo. İnternette hesapladım 4+2 gün lüksün cnm. Doğumun olacağı tarih de 9 Mayıs gösteriyor.

Insan inanamiyor haklisin ben de oyle olmustimama lutfen olumsuz dusunceleri at kafandan bebegin sana tutundu hizla buyuyecek sevin ve tadini cikar..banu ciftinin programini indirdim ben

transfer tarihine 15 gün ekle canım

yaaa maşallaahh inşallah bende o gunlerı görürüm
12 eylule kadar nasıl sabredıcem kı ben söyleyın banaaaaa.
hergun kan testı yaptırmak ıstıyorum orada oldugunu bılmek ıcın.
ve benım halen sol kasıgıma agrı gırıyor dakıkada bır alt karın agrım var bunlar normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…