- 5 Temmuz 2022
- 49
- 92
- 33
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
aynı gün transfer olmuşuzBenim son kontrolde 9mm çıkmıştı sonrasında 02 temmuza transfer tarihi almıştım, transfer gerçekleşti çok şükürDarısı başına inş.
Sağol kuzum bana da iyi dedi progestron 1.02 çıktı o nasılGayet iyi, bana doktor 8 üzer kalınlık olmalı dedi. Ama hedef en az 9mm
Benim opudan 2 gun once 8mm idi, progesteron da 1 ya da 1den dusuk. Ama progesteron dusuk diyerek opu gunu taze transferi iptal etti doktorum. Baska bir doktora sordugumda zaten 1.2den dusuk olmasi istenir dedi. Senin degerin de iyi o zaman. Bugun hemsireye yazdim bakalim cvp verecekler mi? Hakkinda hayirlisi olsun.Sağol kuzum bana da iyi dedi progestron 1.02 çıktı o nasıl
5. gün 2 tane trasnfer edildiKacıncı gün embriyosuydu
ay evet yapmayayım yarın haber veririm sizin kaçıncı gününüz :)Yapma canım bence bekle az kalmış zaten günün, Senin az kalmış zaten 3 gün daha bekle kesin sonuç pozitifalırsın İnş. Benimde öyle sanki zaman durdu neyse ki çalışıyorum da işle meşgul olmaktan zaman biraz daha hızlı geçiyor :))
Tamam canım inş. hem Pozitif ve sonrasın da kalp atışını da duyarsın inş.ay evet yapmayayım yarın haber veririm sizin kaçıncı gününüz :)
bende işteyim çalışıyorum ama sürekli ekran başındayım birşeyler araştırma isteğim dürtüyoo beni.
inş pozitiftir, hepimizin kiiii
pozitif daha önce iki kere aldım ama devam etmedi şimdi kalp atışını duyana kadar hamileyim demem herhalde
Hayırlı olsun canımaynı gün transfer olmuşuz
ben bursadayım canım sen:)Tamam canım inş. hem Pozitif ve sonrasın da kalp atışını da duyarsın inş.maşallah Aynen bende öyle kasıklarımda ağrı oluyor inş. tutunuyorlardır diye dua ediyorum hep, bana çift embriyo transfer edildi Bizde o yüzden aileler tedavi sürecinde olduğumuzu dahi söylemedik ne zaman kalp atışı duyarız o zaman söyleyeceğiz diye kararlaştık eşimle Bende sürekli internetten araştırıyorum kaçıncı gün tutunma gerçekleşir vs. diye genelde her yerde 7.gün okuyorum benim bugün 4.günüm 02 temmuzda transfer oldum Kimseye söylemedik ailelerde ama sanal ortam burada maşallah sitedeki herkes biliyor Burada insan daha rahat oluyor her şeyi anlatabiliyor canım :) Hangi ildesin ?
Ben de İstanbul'dayım, Ailem Yalova'da ablam kız kardeşim gidiyorlar şimdi, her bayram bizde gidiyorduk yanlarına, Gitsek şimdi denize giremeyeceğim ben yüzmeyi çok seviyorum bilirler şüphelenecekler :) O yüzden gözden ırak daha iyi ne yapalım :) 9 gün tatil var gelmiyor musun diyorlarben bursadayım canım sen:)
ya bizde öyle düşündük eşimle kaybetme korkusuyla, ama bayram da köyde kayınvalidem de olacağız. ee şimdi bi su şişesini bile kaldırıp getiremeyeceğim dikkat çekecek gibi, şey derim dedim adetim gecikti dikkat ediyorum belli olmaz şimdi felan diye. daha önceden doğal yoldan düşük yaptım sanıyorlar. tuttuğunu tedaviyi hiç söylemedik 4 yıllık evliyim yeni yeni çocuk istiyoruz diye biliyorlar :)
teşekkür ederim. döngümün 2. günü estrofeme başladım sabah akşam gece bir tane içtim , 9. günü 6,5 mm olmuş, sabah2 akşama 2 gece 1 olarak estrofeme devam ettim. döngümün 13. günü kalınlık 9 mm olmuş dendi estrofeme aynen devam ediyorum onun yanında progeston sabah akşam 2 fitil olarak kullanıyorum. birde tedradox ve duphaston ve corasprin kullanıyorum. bu cumada transferim varGözünüz Aydın sizin adınıza mutlu oldum darısı başıma inşallah sonki kontrolünüzde 6,5 tan kaç gün içinde 9 oldu birde şişe zahmet hangi ilaçları kullandınız kaç günde 6,5 oldu ve kaç günde 9 az çıktı
Benim tek embriyo yaşım 31 2 tane koymadılar bel agrım var kaşık ara ara oluyor ama belirti diye yormuyorum ilaçlardandıe diye düşünüyorumHayırlı olsun canımİnş. Pozitifleri görürüz birlikte canım, iki embriyo mu senin de ? Maşallah nasıl gidiyor senin ? Var mı kasık ve bel ağrın ?
bayram müjdesi olsunlar inş canımBen de İstanbul'dayım, Ailem Yalova'da ablam kız kardeşim gidiyorlar şimdi, her bayram bizde gidiyorduk yanlarına, Gitsek şimdi denize giremeyeceğim ben yüzmeyi çok seviyorum bilirler şüphelenecekler :) O yüzden gözden ırak daha iyi ne yapalım :) 9 gün tatil var gelmiyor musun diyorlaryok dedim tiroid tedavisi görüyorum doktor çağırdı ayın 13 ünde randevum var dedim ne yapalım pembe yalanlar bende 10 yıllık evliyim bizde yeni istedik olsun artık sıra bize geldi diye
Bizde ilk denememizi ailelere söylememiştik iyi olur bizimle sevinirler. Kötü olursa bizimle üzülmesinler diye.. iyi ki de öyle yapmışız... şimdi yeni bir transfere hazırlanıyorum bu seferde soylemicez..Tamam canım inş. hem Pozitif ve sonrasın da kalp atışını da duyarsın inş.maşallah Aynen bende öyle kasıklarımda ağrı oluyor inş. tutunuyorlardır diye dua ediyorum hep, bana çift embriyo transfer edildi Bizde o yüzden aileler tedavi sürecinde olduğumuzu dahi söylemedik ne zaman kalp atışı duyarız o zaman söyleyeceğiz diye kararlaştık eşimle Bende sürekli internetten araştırıyorum kaçıncı gün tutunma gerçekleşir vs. diye genelde her yerde 7.gün okuyorum benim bugün 4.günüm 02 temmuzda transfer oldum Kimseye söylemedik ailelerde ama sanal ortam burada maşallah sitedeki herkes biliyor Burada insan daha rahat oluyor her şeyi anlatabiliyor canım :) Hangi ildesin ?
inşallah tek embriyo benim bel agrım var kasık ara araHayırlı olsun canımİnş. Pozitifleri görürüz birlikte canım, iki embriyo mu senin de ? Maşallah nasıl gidiyor senin ? Var mı kasık ve bel ağrın ?
Benim pcos var 28 tane toplandı 29 haziranda transfer oldum bugün 6.günüm merakla test gününü bekliyorum Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bende de pcos var taze mi oldunuz dondurulmuş muBenim pcos var 28 tane toplandı 29 haziranda transfer oldum bugün 6.günüm merakla test gününü bekliyorum Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Dondurulmuş oldum fazla yumurta toplandığı için değerlerin normale dönmesini bekledikBende de pcos var taze mi oldunuz dondurulmuş mu
Hayırlısı olsun canımBenim tek embriyo yaşım 31 2 tane koymadılar bel agrım var kaşık ara ara oluyor ama belirti diye yormuyorum ilaçlardandıe diye düşünüyorum