-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Benimde 7 temmuzda transferim varBende ayniyim estofem kullanıyorum 3 tane gunde artı ecoprin prednol ve vitamin 7 temmuzda gel climara bantlara baslayacagiz dedi seninle transfer ikizimiyiz acaba
Merhaba insallah hayırlı sonuclar alırız estrofemim böyle yan etkileri mevcut malesefHerkese merhaba, üyelik kaydı oluşturmadan yapılan yorumları tek tek okudum sonra kendi kendime dedim ki ben neden paylaşmıyorum serüvenimi. :)
Mayıs 2022de tüp bebek tedavisi olmaya karar verdim. Haziranın başında adetimin ikinci günü doktorla görüşüp gonal iğne ve tarlusal kullanmaya başladım. Yaklaşık 12 gün sonra opu oldum. Toplamda 27 tane yumurta toplandı bunlardan 15i döllendi. 9 tanesi 5.gün embriyosu oldu sonra bir 3 tanesini de devam ettirdiler onlar da gelişti yani toplamda 12 tane dondurulmuş embriyom oldu. Opudan 5 gün sonra regl oldum, ertesi gün doktora muayeneye gittim bana ilk 4 gün akşam 2 estrofem 1 corasprin, sonraki 4 gün sabah 1 akşam 2 estrofem 1 corasprin , ondan sonraki transfer gününe kadar olan süreçte de sabah akşam 2 estrofem akşam 1 corasprin olacak şekilde ilaç listesi verdi. Doktorum kontrollerde embriyolar gayet güzel dedi ancak rahim kalınlığımla ilgili bilgi vermedi. 2 temmuzdaydı randevum 8 temmuz için transfer tarihi verdi. Yani bu cuma günü transferim olacak allahın izniyle. Çok değişik duygular içerisindeyim. Bu aşamada bir de boğaz ağrısı ve nezle oldum. Halihazırda zaten birsürü ilaç içiyorum diye doğal şeylerle hastalığımı geçirmeye çalıştım bakalım inşallah cumaya kadar toparlarım. Bir de çok uzun yazdım ancak buraya kadar okuyan arkadaşlarım varsa eğer sormak isterim, estrofem benim kol ve bacaklarımda kabarma kaşıntı yaptı içtikten sonra kaşınmaya başlıyorım ve kaşıdığım yerler kızarıp kabarıyor sonra eskisine dönüyor bunu yaşayan var mı aranızda? Doktoruma danıştım kabarıklık geçiyorsa sorun yok sen gene de takip et dedi.
Bende durumlar bu şekilde cumayı bekliyorum 8 temmuz arife günü hayırlarla gelir inşallah :)
Peki dondurulmuş da transfer günü kac olması gerekir acaba bilginiz var mı
Kızlar bu sürede özellikle yiyip içtiğiniz şeyler var mı? Mesela akşam yemek olarak neler yiyorsunuz? Yarın transferim var yarın akşam için ne pişirsem diye düşünüyorum,hiçbişey gelmiyor aklıma
benımde rahim kalınlılıüım pazartesi ölçüldü ve düşük çıktı 6 mmBen de dondurulmuş transfer olacağım, hatta 13 temmuzda ama doktor bana vermedi bu iğneyi, acaba unuttu mu
Protein ağırlıklı ve lifli beslenin. Bol çiğ badem yiyinKızlar bu sürede özellikle yiyip içtiğiniz şeyler var mı? Mesela akşam yemek olarak neler yiyorsunuz? Yarın transferim var yarın akşam için ne pişirsem diye düşünüyorum,hiçbişey gelmiyor aklıma
AA evet bende de kolumda oldu kaşınıyor iz kalıyor gibi oluyor sonra başka yerden tekrar çıkıyor ama estrofermden olduğu hiç aklıma gelmedi cildiyeye gittim bana krem verdi onları da kullanmaya korktum.Herkese merhaba, üyelik kaydı oluşturmadan yapılan yorumları tek tek okudum sonra kendi kendime dedim ki ben neden paylaşmıyorum serüvenimi. :)
Mayıs 2022de tüp bebek tedavisi olmaya karar verdim. Haziranın başında adetimin ikinci günü doktorla görüşüp gonal iğne ve tarlusal kullanmaya başladım. Yaklaşık 12 gün sonra opu oldum. Toplamda 27 tane yumurta toplandı bunlardan 15i döllendi. 9 tanesi 5.gün embriyosu oldu sonra bir 3 tanesini de devam ettirdiler onlar da gelişti yani toplamda 12 tane dondurulmuş embriyom oldu. Opudan 5 gün sonra regl oldum, ertesi gün doktora muayeneye gittim bana ilk 4 gün akşam 2 estrofem 1 corasprin, sonraki 4 gün sabah 1 akşam 2 estrofem 1 corasprin , ondan sonraki transfer gününe kadar olan süreçte de sabah akşam 2 estrofem akşam 1 corasprin olacak şekilde ilaç listesi verdi. Doktorum kontrollerde embriyolar gayet güzel dedi ancak rahim kalınlığımla ilgili bilgi vermedi. 2 temmuzdaydı randevum 8 temmuz için transfer tarihi verdi. Yani bu cuma günü transferim olacak allahın izniyle. Çok değişik duygular içerisindeyim. Bu aşamada bir de boğaz ağrısı ve nezle oldum. Halihazırda zaten birsürü ilaç içiyorum diye doğal şeylerle hastalığımı geçirmeye çalıştım bakalım inşallah cumaya kadar toparlarım. Bir de çok uzun yazdım ancak buraya kadar okuyan arkadaşlarım varsa eğer sormak isterim, estrofem benim kol ve bacaklarımda kabarma kaşıntı yaptı içtikten sonra kaşınmaya başlıyorım ve kaşıdığım yerler kızarıp kabarıyor sonra eskisine dönüyor bunu yaşayan var mı aranızda? Doktoruma danıştım kabarıklık geçiyorsa sorun yok sen gene de takip et dedi.
Bende durumlar bu şekilde cumayı bekliyorum 8 temmuz arife günü hayırlarla gelir inşallah :)
Gayet iyi, bana doktor 8 üzer kalınlık olmalı dedi. Ama hedef en az 9mmKızlar bugün döngümün 15. Günü kalınlık 8.4 nasıl? Bana ince gibi geldi
Benim ya 7.7 ya da 8.7 diydi sanırım, ekrana bakmaktan aklımda kalmadıbenımde rahim kalınlılıüım pazartesi ölçüldü ve düşük çıktı 6 mm
estarofem hap 4 taze ıcıyorum. cuma kontrol ve 13 temmuz transfer olabılır dedı hoca.
sizin nasıldı kalınlık ?
asla geçmiyor, bayramdan dolayı yarın vereceğim kan testini 9.günümAmin inş. pozitifleri bu ay hepimiz görelimbenim daha 3.günüm bugün :) iş yerindeyim zaman da geçmiyor şu bayram tatiline çıksak da inş. rahat rahat dinlenebiliriz
Kacıncı gün embriyosuyduasla geçmiyor, bayramdan dolayı yarın vereceğim kan testini 9.günüm
bugün idrar testi yapsam mı acaba diyorummmm çok kararsızımmm :)
Yapma canım bence bekle az kalmış zaten günün, Senin az kalmış zaten 3 gün daha bekle kesin sonuç pozitifasla geçmiyor, bayramdan dolayı yarın vereceğim kan testini 9.günüm
bugün idrar testi yapsam mı acaba diyorummmm çok kararsızımmm :)
Hayırlı olsun canımMerhaba herkese, ben de bugün itibariyle Temmuz ayı transferlerine katılmış bulunuyorum. Bu yolda olan herkes dilerim hayallerine daha fazla beklemeden kavuşur.
Mart ayında bir taze transfer denememiz negatif sonuçlandı. Bu sefer donmuş ve genetik testli bir embriyo transfer oldu. Şimdi artık umutla beklemedeyim.
Çok geçmiş olsun , Hayırlısı olsun inş. aynı gün transfer olmuşuzÇikolata kisti den dolayı 2 ay lucrin kullandım hiç hastalanmadan 2 temmuzda transferim oldu. Heyecanla bekliyoruz. Rabbim herkese nasip etsin.
ben transfer oldum taze transfer 2 temmuzda buğün 3.günüm beklemedeyim5 yada 6 temmuz da. 1temmuzda kontrolüm var sanırım o zaman net bir tarih söyler
Benim son kontrolde 9mm çıkmıştı sonrasında 02 temmuza transfer tarihi almıştım, transfer gerçekleşti çok şükürbenımde rahim kalınlılıüım pazartesi ölçüldü ve düşük çıktı 6 mm
estarofem hap 4 taze ıcıyorum. cuma kontrol ve 13 temmuz transfer olabılır dedı hoca.
sizin nasıldı kalınlık ?