2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

teşekkür ederim. döngümün 2. günü estrofeme başladım sabah akşam gece bir tane içtim , 9. günü 6,5 mm olmuş, sabah2 akşama 2 gece 1 olarak estrofeme devam ettim. döngümün 13. günü kalınlık 9 mm olmuş dendi estrofeme aynen devam ediyorum onun yanında progeston sabah akşam 2 fitil olarak kullanıyorum. birde tedradox ve duphaston ve corasprin kullanıyorum. bu cumada transferim var ☺️

Adetin 2.gunu tekrar denemeye başlayacaktık ancak adetim tam bayram tatiline denk geliyor... temmuz da olmayacak sanırım... 😯

Bizde ilk denememizi ailelere söylememiştik iyi olur bizimle sevinirler. Kötü olursa bizimle üzülmesinler diye.. iyi ki de öyle yapmışız... şimdi yeni bir transfere hazırlanıyorum bu seferde soylemicez..
Insallah hayirli haberler verirsiniz 🤗

Aynen en iyisini yapmışsınız 😊öyle yani , farketmez siz yine de merkeze haber verin onlarda nöbetçi mutlaka vardır.

Benim opudan 2 gun once 8mm idi, progesteron da 1 ya da 1den dusuk. Ama progesteron dusuk diyerek opu gunu taze transferi iptal etti doktorum. Baska bir doktora sordugumda zaten 1.2den dusuk olmasi istenir dedi. Senin degerin de iyi o zaman. Bugun hemsireye yazdim bakalim cvp verecekler mi? Hakkinda hayirlisi olsun.
Benim opudan önce 11 falandı. ProgestrroN yumurta toplamada 0.69mus baktım
Benim opudan 2 gun once 8mm idi, progesteron da 1 ya da 1den dusuk. Ama progesteron dusuk diyerek opu gunu taze transferi iptal etti doktorum. Baska bir doktora sordugumda zaten 1.2den dusuk olmasi istenir dedi. Senin degerin de iyi o zaman. Bugun hemsireye yazdim bakalim cvp verecekler mi? Hakkinda hayirlisi olsun.
Konuştum doktorla iyi dedi sonuç için.
Seninde hakkın da hayırlısı olsun canım. Sende durum nedir

Aynen en iyisini yapmışsınız 😊öyle yani , farketmez siz yine de merkeze haber verin onlarda nöbetçi mutlaka vardır.
Canım sana birşey soracağım. Şimdi ayın 7 sinde transfer öncesi son kontrolüm var. 13 temmuz transfer. Ben ayın 7 sinde olan kontrole gidemeyebilirim. Acaba doktorla görüşsem, kendi şehrimdeki doktora gitsem onunla görüşüp ona göre ilaç falan yazsa olur mu? Son kontrolünde ne verdiler, kan testi yapıldı mı

Canım sana birşey soracağım. Şimdi ayın 7 sinde transfer öncesi son kontrolüm var. 13 temmuz transfer. Ben ayın 7 sinde olan kontrole gidemeyebilirim. Acaba doktorla görüşsem, kendi şehrimdeki doktora gitsem onunla görüşüp ona göre ilaç falan yazsa olur mu? Son kontrolünde ne verdiler, kan testi yapıldı mı
Slm cnm ben transfer öncesi son kontrol 27.06 tarihinde olmuştu o günde kan veriyorsun benim transfer tarihi o zaman belli olmuştu sana nasıl erkenden transfer tarihi verdiler ki ? Ben olsam riske atmazdım tedavi gördüğün doktoruna git bence, bana transfer öncesi ilaçlar verdi kalçadan 3 günde bir iğne verdi yaptırdım, bende serum vardı özel karışım yarın 28.06 da yaptırın hemen demişti yaptırmıştık.

Slm cnm ben transfer öncesi son kontrol 27.06 tarihinde olmuştu o günde kan veriyorsun benim transfer tarihi o zaman belli olmuştu sana nasıl erkenden transfer tarihi verdiler ki ? Ben olsam riske atmazdım tedavi gördüğün doktoruna git bence, bana transfer öncesi ilaçlar verdi kalçadan 3 günde bir iğne verdi yaptırdım, bende serum vardı özel karışım yarın 28.06 da yaptırın hemen demişti yaptırmıştık.
Canım 5. Gün embriyosunu genellikle 21. Gün transfer ediyorlar. Doktorum daha adet olup gittiğimde ilk köntrolde bu tarihi tahmini olarak söylemişti. Son kontrolde de rahim kalınlığı iyi olduğu için, ayın 7 si son kontrol, 13 ünde de transfer ederiz dedi.

Canım 5. Gün embriyosunu genellikle 21. Gün transfer ediyorlar. Doktorum daha adet olup gittiğimde ilk köntrolde bu tarihi tahmini olarak söylemişti. Son kontrolde de rahim kalınlığı iyi olduğu için, ayın 7 si son kontrol, 13 ünde de transfer ederiz dedi.
Bizim merkezde 5.gün embriyosu transferi bekleyenlerde vardı ama onlara da aynı şekilde son kontrolden sonra transfer tarihi verdiler. Hayırlısı olsun inş ama kontrolüne git bence başka doktor anlamaz çünkü onlar herşeyi yazıyor sadece rahim kalınlığı değil rahimde kasılma var mı yok mu hepsini görüyorlar 😊

Kullandığım ilaçlar
Ecoprin, prednol, folbiol,
Günde 3 defa 8er saat Aralık ile de estofem
Perşembe 7 Temmuz itibari ile de climara bant a geçeceğim

Bugün transfer yapıldı. 3AB kalitede embriyo. Prograf verdi hocamız. Prograf kullanımından dolayı endişeliyim. Kullanıp yan etkisini gören var mıdır?🥹
Hayırlı olsun Canım 🙏🤲 evet bende kullanıyorum onun hiç bir yan etkisi yok canım merak etme sen 🤗☺️ Bende kullanıyorum görmedim hiç yan etkisini , turuncU bir ilaç vardı o bende çok kötü yapmıştı tansiyon yükseldi istifal etmiştim iş yerinde:KK43:(( sonrasında parol alarak içtim hep transferden sonrasında parolsuz içiyorum vücut alıştı sanırım çok şükür bir şey yok canım 🙏🤲

Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba bende 4 temmuzda transfer oldum

Amin inş. dreamofbutterfly .!.: ile aynı gün transfer olacağız sonrasında inş. Pozitif haberlerle geleceğiz sizlerden de pozitif haberleri duyup burada kutlamamızı yapacağız inş. 🙏🤲 Allah İsteyen tüm herkese versin inş. gönülden bu mücadeleyi veren herkese kucaklarında bebişler diliyorum 🤲🙏 Birde bugün bir dua okudum kopyaladım sizle de paylaşmak istedim.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
Ne kadar güzel dua etmişsiniz. ♥️ Allahim gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eylesin nasip etsin 🤲

Hayırlı olsun canım🥰 🙏🤲 Aramıza hoşgeldin :p İnş. Bu ay hepimize uğurlu gelir pozitifleri kucaklayarak alırız🤗🤗 Test tarihin ne zaman ?

14 Temmuz test tarihim 😍 Senin ne zaman testin?

Yakın günlerde transfer olan ne çok kişiyiz, beraberce bekleyelim bakalım neler olacak. Ben eski başlıkları okuyup, heyecanları görüp sonrasında test sonucu öğrenişlerini, ilk kalp atışı duyuşlarını okuyup mutlu oluyorum. Hatta o ay negatif çıkmış ama imzasında hamilelik olanlar da ayrı umut veriyor 🤩

Ya kızlar ben transfer oldum 2 gün oldu aşırı yorgunluk vücut kırgınlığı var bu normal mi

Çok fazla ve çeşit çeşit ilaç kullanıyoruz, bence ondandır yorgunluk hissi, bir de yatıyorsanız genel olarak yatmak da beni hasta gibi hissettirir genellikle. Siz şimdi keyifli şeyler izleyin, güzel, mutlu müzikler dinleyin. Bakalım kırgınlık hissi devam edecek mi, olmazsa doktorunuza bir sorarsınız.

14 Temmuz test tarihim 😍 Senin ne zaman testin?

Yakın günlerde transfer olan ne çok kişiyiz, beraberce bekleyelim bakalım neler olacak. Ben eski başlıkları okuyup, heyecanları görüp sonrasında test sonucu öğrenişlerini, ilk kalp atışı duyuşlarını okuyup mutlu oluyorum. Hatta o ay negatif çıkmış ama imzasında hamilelik olanlar da ayrı umut veriyor 🤩
Senden 1 gün önce 13 temmuz :p 😍🥰😘 Son güne kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inş. Aynen bende öyle ya çok güzel bir duygudur tahminim 🙏🤲 Allah bize de bu duyguları yaşatsın inş. transfer bitti gösterdiler iki tane minicik beyaz diye o zaman bile duygulandım insan bir garip oluyor hele birde pozitif alıp önce kese sonra kalp atışları duyarsak inş. ne mutlu bize 🙏🤲

X