-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.521
Bal kabağı mı? Su da Haşlayıp mı verdiniz yoksa buhar damı.Öyleymiş evet alerji sayfasında yazıyordu. Doktorlar öneriyormus
Ama düşünmüyorum açıkçası. Bu akşam kabaklı pirinç unu verdım bıraz yedi.
Hiip pirinçli alacağım
Gunde 2 kez versem yeter .
Çok az içiyor yahu 60 cc içti az önce devam sütü
Erkek bebek problemleriSleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyoo durumuna simir oluyorum
Napcaz böyle bilmemBnde bnde. Bnmki 7 de uyandı uyumadı. Babası arabaya bindirdi gezdik uyumadı. İçini boşalttı, sonra emdi biraz durdu gezerken sonra yine başladı. En son arabaya bindik haydi eve dedik. Eve yaklaşırken uyudu. Bnde eşime devam et sür dedim biraz daha arabayla gezdik. Eve geldik pusetinden hiç çıkarmadım uyudu öyle yarım saat. Sonra uyandı tabi kızılca kıyamet koptu.
Ya sanırım dişş kaşınıyor eli ağzında ağlıyor devamlı. Onunda etkisi var uyumanasında.
Evet bal kabağı. Suda haşladım.Bal kabağı mı? Su da Haşlayıp mı verdiniz yoksa buhar damı.
Deli gibi ağzında ellerNapcaz böyle bilmemdiş konusunda cuma gunu asida ASM deki doktor yok şu an oyle bişey erken dedi bilemiyorum. Salya ve elin ağızda olması doğal olanı bu aylarda artık dedi. Çocuk doktoruna da soracağım yarın.
Ben doktora sormuştum elleri sürekli ağızında salya akıyor çok diye diş tomurcukları oluşuyor o yüzden dedi, havuç pırasa soğan sapı verebilirsin dedi ama ben vermedim kopar damağına yapışır falan Allah korusun, diş kaşıyıcısını, oyuncaklarını sürekli ağzına sokuyor bende müdahale etmiyorumNapcaz böyle bilmemdiş konusunda cuma gunu asida ASM deki doktor yok şu an oyle bişey erken dedi bilemiyorum. Salya ve elin ağızda olması doğal olanı bu aylarda artık dedi. Çocuk doktoruna da soracağım yarın.
Damağa yapışınca boğuluyor sanıyorsun zatenBen doktora sormuştum elleri sürekli ağızında salya akıyor çok diye diş tomurcukları oluşuyor o yüzden dedi, havuç pırasa soğan sapı verebilirsin dedi ama ben vermedim kopar damağına yapışır falan Allah korusun, diş kaşıyıcısını, oyuncaklarını sürekli ağzına sokuyor bende müdahale etmiyorum
ay Allah korusun, emerken bile bazen yutkunamıyor gibi oluyor aklım çıkıyor en iyisi diş kaşıyıcıları oyuncaklarıDamağa yapışınca boğuluyor sanıyorsun zaten
Aynen en güzeli diş kasıyııclar.ay Allah korusun, emerken bile bazen yutkunamıyor gibi oluyor aklım çıkıyor en iyisi diş kaşıyıcıları oyuncakları
Bazen benimkide yapıyo 60cc yapıyorum doymuyo gibi gidip yapıyorum yenisi içmiyo değişiklerAçıkçası ven genelde 90 cc yapiyorum
Bazen içiyor
Bazen içiyor 30 cc döküyorum.
Bazen 120 cc deniyorum içmiyor döküyorum
Mesela 60 cc yaptim içti akşam
Sonra doymadı ağladı, 1 dk bile sürmedi geri dönmem. İçmedi döktüm.
Uyandiriyorum ben 4 saat deliksiz uyuduğunda, valla saldırıyo memeyeGözüne bakıyorum ben uyusun diye
Uyandırma olayı 40 günlükten sonra bebişe kaldı , yat uyu
Gece uykuları uzadığı zamanlar uyandiriyorum ben de,zaten gündüz hiç uyumuyo o ayriNe zaman uyanırsa o zaman emziriyorum, benim oğlan hep aynı saatlerde uyanıyor genelde
Valla kimse ellemiyo galiba bi ben kaldiriyom o za-manPaşa gönlü nezaman isterseee ellemem
Bizimkinin gece uykusu uzuyo ve bu son ayda 400 gr almış o yüzden 4 saati geçirmeden uyandiriyorumBana geçen ay 5saatte bir emzir uyuyosa kaldır demişti doktor bu ay sormayı unuttum
Bende uzadığı zamanlar uyandırıyorum içim rahat etmiyor, en geç 10 da gece uykusuna geçiyor 9 da falan emdiyse saat 2 oluyor hala uyanmazsa bende uyandırıyorum, bizim de gündüz uykularımız kısa oluyor genelde en fazla 45 dkGece uykuları uzadığı zamanlar uyandiriyorum ben de,zaten gündüz hiç uyumuyo o ayri
Bn doktora da gittin doktor sadece ezbere konuştu şu ayda şu olacak diye. Her çocuk özeldir gelişimi farklı dır ama bunu göz önünde bulundurmadı.Napcaz böyle bilmemdiş konusunda cuma gunu asida ASM deki doktor yok şu an oyle bişey erken dedi bilemiyorum. Salya ve elin ağızda olması doğal olanı bu aylarda artık dedi. Çocuk doktoruna da soracağım yarın.
Gündüz uyumadıkları için gece uyuyorlar çok şükür o da olmasa yandıkBende uzadığı zamanlar uyandırıyorum içim rahat etmiyor, en geç 10 da gece uykusuna geçiyor 9 da falan emdiyse saat 2 oluyor hala uyanmazsa bende uyandırıyorum, bizim de gündüz uykularımız kısa oluyor genelde en fazla 45 dk
Aynen canım çok şükür geçen gece sürekli huysuzlandı sabahı zor ettim gündü kendimde değildimGündüz uyumadıkları için gece uyuyorlar çok şükür o da olmasa yandık
Off düşünemiyorum bile gece uyumasa zombi gibi gezerim herhaldeAynen canım çok şükür geçen gece sürekli huysuzlandı sabahı zor ettim gündü kendimde değildimçok zor gece uyumayan bebek