2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bal kabağı mı? Su da Haşlayıp mı verdiniz yoksa buhar damı.

Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyo o durumuna simir oluyorum
Erkek bebek problemleri

Huggies diye bir marka vardı mavi bebekken çok çok memnundum. Kaka bariyeri, erkekler için ön bölgesi daha geniş kızlar için ayrı falan bir kaç çeşit bezi var. Arkadaşım aynı şeyden şikayet ediyordu oğlu vardı Huggies le rahat ettim demişti. O zaman onun anlayamıyodum tabi. Gerçekten öyleymiş ön taraf şişiyo arka boş ve alttan çıtçıtlı ın yanları bazen ıslanıyor. Ama prima da da oldu benim aynı şey o yüzden saldım yani sık değiştiriyorum

Napcaz böyle bilmem diş konusunda cuma gunu asida ASM deki doktor yok şu an oyle bişey erken dedi bilemiyorum. Salya ve elin ağızda olması doğal olanı bu aylarda artık dedi. Çocuk doktoruna da soracağım yarın.

Deli gibi ağzında eller
Ama zamanı varmıs doktor söylemişti.
Yani 2 ayı bulur bence

İnşallah bizde de yapmaz bende eve gelince calpol vereyim bari 2. Ay aşılarında ateş yapmıştı baya huysuzlanmıştı çocuğum bu 4. Ay gerçekten çok yorucu geçiyor bizimde dün gece çok kötüydü beşiğine koyduğum an başlıyor ağlamaya hamakta uyudu dün gece sürekli uyandı çok şükür bu akşam beşiğinde uyuyor.

Ben doktora sormuştum elleri sürekli ağızında salya akıyor çok diye diş tomurcukları oluşuyor o yüzden dedi, havuç pırasa soğan sapı verebilirsin dedi ama ben vermedim kopar damağına yapışır falan Allah korusun, diş kaşıyıcısını, oyuncaklarını sürekli ağzına sokuyor bende müdahale etmiyorum

Damağa yapışınca boğuluyor sanıyorsun zaten

Bazen benimkide yapıyo 60cc yapıyorum doymuyo gibi gidip yapıyorum yenisi içmiyo değişikler

Gece uykuları uzadığı zamanlar uyandiriyorum ben de,zaten gündüz hiç uyumuyo o ayri
Bende uzadığı zamanlar uyandırıyorum içim rahat etmiyor, en geç 10 da gece uykusuna geçiyor 9 da falan emdiyse saat 2 oluyor hala uyanmazsa bende uyandırıyorum, bizim de gündüz uykularımız kısa oluyor genelde en fazla 45 dk

Bn doktora da gittin doktor sadece ezbere konuştu şu ayda şu olacak diye. Her çocuk özeldir gelişimi farklı dır ama bunu göz önünde bulundurmadı.

Gündüz uyumadıkları için gece uyuyorlar çok şükür o da olmasa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…