- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 31
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.501
Canım beslenmene dikkat et protein yeşillik dengeli beslenmeye çalış bol su iç dinlenmeye çalış günde bir iki sarımsak ezip ye ben böyle iki güne atlattım gribi bebeğe de bulaşmadıKızlar günaydın bebeğimin sanırım azıcık geniz akıntısı var. Hapşırıyorum duruyor ateşi yok ama bende geceden beri grip olacakmışım gibi. Çok korkuyorum kzım hasta olacal diye be yapmalıyım
Ek gıda için çocuktan çok annenin de hazır olması lazım dedi doktor çünkü çoğu zaman boğazına kaçıyormuş verilen şeyler, panik yapıp bebeği korkutmamak lazımmış öyle olunca çocuk kötü bişey yaptım diye yemekten çekiniyomuşEşim verelim diyor ben verdirmiyorum daha erken diyorum doktora sorup öyle veririz diye oyalıyorumbakalım doktor ne dicek dediğiniz gibiyse belki başlatır bize
Ben çok pinpirikliyim hiç hazır olamıcam galibaEk gıda için çocuktan çok annenin de hazır olması lazım dedi doktor çünkü çoğu zaman boğazına kaçıyormuş verilen şeyler, panik yapıp bebeği korkutmamak lazımmış öyle olunca çocuk kötü bişey yaptım diye yemekten çekiniyomuş
Sen de hazırsan doktor da onaylarsa başlatın ben sabırsızlıkla bekliyorum bakalım en çok neyi sevecekler
Evet emzirmek çok rahat ya her zaman hazır sıcak gıdaBen çok pinpirikliyim hiç hazır olamıcam galibadaha 4 5 günlüktü biberon vermiştim sağdığım süt ziyan olmasın diye yutkunamadı gibi oldu korktum o gün bugündür daha biberon vermedim ek gıda da nasıl olcak bilmiyorum inşallah panik yapmam . Bana emzirmek daha kolay geliyor ek gıdada nasıl olacak bakalım
Bende korkuyorum meme reddinden Ben artık sağmıyorum işe başlayınca biberon konusunda sıkıntı yaşamam inşallahEvet emzirmek çok rahat ya her zaman hazır sıcak gıdabenim de meme reddi yapar diye ödüm patlıyor biberon veremiyorum bu yüzden 2-3saatten çok ayrılamadım yanından sağdığım sütlerden de yoğurt ya da çorba yapacağım ek gıda döneminde
Hıı sorma ne keyif uyutana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldiİyi pazarlarrrr.
Nerdesiniz annelerrr?
Hepiniz pazar keyfi yapiyor demi?
Kocalarınız dizinizin dibinde, çay demlenmiş.
Ohhh keyf
Vanilin atıyorlarmış içine öyle güzel oluyormuş tadı biraz mantıklı mı bilmiyorumHakli cocuk evet. Belki has pirinç unu alıp içine karıştırıp veririrm gunde 2 kez. Düşünmüyor değilim.
Kokusuna dayanamazsın bir de içtiğini düşün işte
Seninki erkek ya ne giydirsen onde dolablrSleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyoo durumuna simir oluyorum
Ne biliyim önceden olmuyodu hertarafa şişiyodu şimdi ön şişiyo resmen boş bezi atıyomuş gibi geliyoSeninki erkek ya ne giydirsen onde dolablrbi ara sleepy bio natural tecrübe ettim onda da taştıydı ama bilmiyorum ya tekrar bi sans versem mi napsam bi paket falan belki
Yok bize yapmadı , sen aşıyı vurdur eve gel bi çay kaşığı calpol ver nolur nolmaz çıkmazzz4.ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar, çarşamba günü olcaz
Bu 4ay vurdu bizi feci8 de uyuyan çocuk hala uyumadı uğraş durbu ne biçim 4.ay yavv hiç sevmedim
Biz cuma günü olduk bişey olmadı.hemsirede olmaz demisti4.ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar, çarşamba günü olcaz
Öyleymiş evet alerji sayfasında yazıyordu. Doktorlar öneriyormusVanilin atıyorlarmış içine öyle güzel oluyormuş tadı biraz mantıklı mı bilmiyorum
Hemde ne vurmakBu 4ay vurdu bizi feci
Açıkçası ven genelde 90 cc yapiyorumama yine 400 ü 5 günde içmiş yine iyi içebiliyo cidden .
Biz de cuma olcaz ben tedirginim ikinci ay aşısında cok ateşlenmistik. Calpolu kesin verecegim.4.ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar, çarşamba günü olcaz
Hmm bizim de bazen az işemiş gibi oluyo ama geri kapatmak da istemiyorum içim el vermiyoNe biliyim önceden olmuyodu hertarafa şişiyodu şimdi ön şişiyo resmen boş bezi atıyomuş gibi geliyo
Bnde bnde. Bnmki 7 de uyandı uyumadı. Babası arabaya bindirdi gezdik uyumadı. İçini boşalttı, sonra emdi biraz durdu gezerken sonra yine başladı. En son arabaya bindik haydi eve dedik. Eve yaklaşırken uyudu. Bnde eşime devam et sür dedim biraz daha arabayla gezdik. Eve geldik pusetinden hiç çıkarmadım uyudu öyle yarım saat. Sonra uyandı tabi kızılca kıyamet koptu.8 de uyuyan çocuk hala uyumadı uğraş durbu ne biçim 4.ay yavv hiç sevmedim