-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.541
MaşallahBir bebek hiç mi sırt üstü yatmak istemez ya.. Bn sırt üstü yatırıyorım o yüz üstü dönüyor. Bezini bile değişmek zülm oldu.. Eki Görüntüle 3160902 ayaklar hep böyle toto da havada
Heee benimki acıkınca cıldırıyo ozman veriyorum anlıyorumValla kimse ellemiyo galiba bi ben kaldiriyom o za-manbenim kiz gunduz uyumadigi icin gece uykusu uzadığı Zamanlar kaldırıyorum bayağı da acıkmış oluyo
Sırt dikeni olmasın ?Bir bebek hiç mi sırt üstü yatmak istemez ya.. Bn sırt üstü yatırıyorım o yüz üstü dönüyor. Bezini bile değişmek zülm oldu.. Eki Görüntüle 3160902 ayaklar hep böyle toto da havada
Dikkat etmedim hiç elime batmadı banyo da iken. Nasıl anlaşılıyor aceba üSırt dikeni olmasın ?
İçime göçüklüğümü diyosun. Sıvazlayınca acılıyo, öyleyse bizimki 2 ayllıkken oldu, öyle hala. Sıvazlıyorum acılıyo bormal dediler banaKızlarrr konusuldumu bılmıyorm ama bugün bizim oğlan sünnet oldu ama pipi yok oldu bişi kalmadı pipiden düğme gibi kaldıdoktor zamanla düzelir diyor ama nettede hiç iyi şeyler okumadım siz ferahların içimi
Bazen bizim de öyle görünüyor canım doktor sıkıntı olduğunu söylemedi hiçKızlarrr konusuldumu bılmıyorm ama bugün bizim oğlan sünnet oldu ama pipi yok oldu bişi kalmadı pipiden düğme gibi kaldıdoktor zamanla düzelir diyor ama nettede hiç iyi şeyler okumadım siz ferahların içimi
Ne zmn düzelir dediler sizeİçime göçüklüğümü diyosun. Sıvazlayınca acılıyo, öyleyse bizimki 2 ayllıkken oldu, öyle hala. Sıvazlıyorum acılıyo bormal dediler bana
Bizimkide zayıfladıkca düzelir dedi ama ergenliğe kadar sürer yazan olmus nette içim sıkıldıBazen bizim de öyle görünüyor canım doktor sıkıntı olduğunu söylemedi hiç
Ben problem olduğunu düşünmüyorum canım stres yapma bence sende hatta bazen mosmor görünüyor geçen hafta sünnet sonrası kontrol vardı 1 ayı geçti bizim olalı doktor gayet güzel iyileşmiş dedi morluğu ben sormadan o söylesi dedi ağladığında üşüdüğünde falan mosmor görünür endişe etmeyin normal bi durum dedi büyüdükçe geçicek dediBizimkide zayıfladıkca düzelir dedi ama ergenliğe kadar sürer yazan olmus nette içim sıkıldı
Bizimki arada mirildaniyo uyumaya devam ediyo kaldırmasam yatacak sankiHeee benimki acıkınca cıldırıyo ozman veriyorum anlıyorumyoksa ellemiyorum gerçi yani 3-4 saatte bi acıkıyo zaten
Banyoda iken avuç için altı ile bastırarak birazcık ovala zaten varsa çıkar hemen 5-6 banyo sonra da dökülüyor zaten hepsiDikkat etmedim hiç elime batmadı banyo da iken. Nasıl anlaşılıyor aceba ü
Ahhh kıyamam yaaa ama uyandırmasan devam edicek uyumayaBizimki arada mirildaniyo uyumaya devam ediyo kaldırmasam yatacak sankiuyandirdim simdi mesela agladi hemwn yapisti memeye
Hiç öyle bişi demediler ama çevrem büyüdükçe düzelir dedi küçükken olur dedi. Ama sıvazlayıp orda biriken beyazlıklae oluyo onu temizle enfeksiyon olmaasınNe zmn düzelir dediler size
Morluguna değildi ortadan yok oldu ya bi tuhaf geldi zamanla düzelicek illaki inşallah ama insan bilgi kirliliğine aldanıp moral bozuyor bazenBen problem olduğunu düşünmüyorum canım stres yapma bence sende hatta bazen mosmor görünüyor geçen hafta sünnet sonrası kontrol vardı 1 ayı geçti bizim olalı doktor gayet güzel iyileşmiş dedi morluğu ben sormadan o söylesi dedi ağladığında üşüdüğünde falan mosmor görünür endişe etmeyin normal bi durum dedi büyüdükçe geçicek dedi
Bu ay bebekler az aliyor gibi sanki kimi duyduysam 400 gr civarinda almiş bebegi. Cok mu hareketli senin bebiş4. Ay açımızı olduk. Bir haftadır gece uykusu 3 4 kere böşünüyordu. Gittik 200 Gr almıştı 10 gün önce. Şimdi vermiş gözüküyor. Canım sıkıldı. Takip edelim bol emzir dediler.