2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gunaydın her ay bı kılonun uzerınde alan bebegım bu ay 300 gr almıs cok garıp
Doktor sıdefer kan damlası verdı bızımkı kesınlıkle yutmuyor gerı cıkarıyo ve aglıyo tadını hıc begenmedı

Kizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu?

Benimki de az aldı bu ay ama doktor normal dedi demiri ben ikiye böldüm gün içinde yarım yarım veriyorum az olunca daha kolay yutuyor

Bence ek gida için gayet iyi bi dönem bu vakte kadar iyi hak ettin durumu diye dusunuyorum. Hele ilk zamanlar baya iyi idare ettin durumu. Bizler de tek cocukla uyku sorunuyla boğuşuyoruz. En azndan ben oyleyim

Bnm bebeğiminde öyle hala cıvık kakası var,, bezinden taşıyor bazen. D vit. Kaynaklı oldupunu düşünüyorum ama bilemedim siz öyle deyince.

Gebelikte dişlerde problemler olabiliyor. Hamileligim boyunca dis etlerim kanadi durdu. Tuzlu suyla gargara harici hicbirsey yapamadım.
Kanal tedavisi için kadin dogumcunuza danisin lütfen.

4. Ay aşımızı olduk şimdilik ateş yok inşallah olmazda 7570 gr olmuş ama kıyafetle tarttı pazartesi doktorumuza randevumuz var oradaki ölçümü baz alıyorum. Demir ilacı verdi ama içeriğinden dolayı kullanmıcam doktorumuzun verdiğini kullanırım

yoncambenim
Bez konusu konuşulmuş , ne sleppy ne de baby turco .. Malesef ikiside hep önde toplanıyor . En güzeli Migrosun Minies ve şuan kullandığım molfix ..
Bence erkek cocuklarda pipinin durusuna göre toplanıyor prima premium care 4 numaraya basladım önde toplanıyor daha önce toplaa gibi bi derdimiz yoktu molfixin hangi serisini kullaniyorsunuz

8.aya kadar hicbir problem cıkmamisti 8 aylık hamileyken doğum sancısından beter bir sekilde kesintisiz bir dis agrisi peydah oldu. Ozellerin hicbiri bakmıyor ve universite hastanesine yonlendiriyorlar. Universite de kadin dogumdan dis tedavisine uygun olduguna dair belge istiyor. O belgeyi alip gittim hamilelere uygun anestezi ile uyusturup gecici olarak cozduler dogumdan sonra kanal yapariz dediler

Gebeliğin başında pat diye başlaması can sıkıcı ama olsun Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…