- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.561
Mesela şunu farkettim sleppy naturel 3+ olan önde toplanıyoyoncambenim
Bez konusu konuşulmuş , ne sleppy ne de baby turco .. Malesef ikiside hep önde toplanıyor . En güzeli Migrosun Minies ve şuan kullandığım molfix ..
Benimki de az aldı bu ay ama doktor normal dedi demiri ben ikiye böldüm gün içinde yarım yarım veriyorum az olunca daha kolay yutuyorGunaydın her ay bı kılonun uzerınde alan bebegım bu ay 300 gr almıs cok garıp
Doktor sıdefer kan damlası verdı bızımkı kesınlıkle yutmuyor gerı cıkarıyo ve aglıyo tadını hıc begenmedı
Tamm öyle yapayım mantıklı tesekkurlerBenimki de az aldı bu ay ama doktor normal dedi demiri ben ikiye böldüm gün içinde yarım yarım veriyorum az olunca daha kolay yutuyor
Bence ek gida için gayet iyi bi dönem bu vakte kadar iyi hak ettin durumu diye dusunuyorum. Hele ilk zamanlar baya iyi idare ettin durumu. Bizler de tek cocukla uyku sorunuyla boğuşuyoruz. En azndan ben oyleyimMerhaba beni unuttunuz mu kızlar Ah Ahh..ikizlerle kadınlar kulübünü unuttim..5 aylık olduk..süt azlığı ve alerjiden dolayı kakada cıvıklık olduğundan doktor ek gıdaya başlattı.yavaş yavaş tadımlara başladık
Baktımda yoktu. Gazı olduğundan karnı ağrıyor o yüzden karnı üzerine dönmek istiyormuş. Çünkü d vitamini çok etkiledi gaz problemi çıkardı yine.Banyoda iken avuç için altı ile bastırarak birazcık ovala zaten varsa çıkar hemen 5-6 banyo sonra da dökülüyor zaten hepsi
Bnm bebeğiminde öyle hala cıvık kakası var,, bezinden taşıyor bazen. D vit. Kaynaklı oldupunu düşünüyorum ama bilemedim siz öyle deyince.Merhaba beni unuttunuz mu kızlar Ah Ahh..ikizlerle kadınlar kulübünü unuttim..5 aylık olduk..süt azlığı ve alerjiden dolayı kakada cıvıklık olduğundan doktor ek gıdaya başlattı.yavaş yavaş tadımlara başladık
Gebelikte dişlerde problemler olabiliyor. Hamileligim boyunca dis etlerim kanadi durdu. Tuzlu suyla gargara harici hicbirsey yapamadım.Kizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Bence erkek cocuklarda pipinin durusuna göre toplanıyor prima premium care 4 numaraya basladım önde toplanıyor daha önce toplaa gibi bi derdimiz yoktu molfixin hangi serisini kullaniyorsunuzyoncambenim
Bez konusu konuşulmuş , ne sleppy ne de baby turco .. Malesef ikiside hep önde toplanıyor . En güzeli Migrosun Minies ve şuan kullandığım molfix ..
8.aya kadar hicbir problem cıkmamisti 8 aylık hamileyken doğum sancısından beter bir sekilde kesintisiz bir dis agrisi peydah oldu. Ozellerin hicbiri bakmıyor ve universite hastanesine yonlendiriyorlar. Universite de kadin dogumdan dis tedavisine uygun olduguna dair belge istiyor. O belgeyi alip gittim hamilelere uygun anestezi ile uyusturup gecici olarak cozduler dogumdan sonra kanal yapariz dedilerKizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Gebeliğin başında pat diye başlaması can sıkıcı ama olsun Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun8.aya kadar hicbir problem cıkmamisti 8 aylık hamileyken doğum sancısından beter bir sekilde kesintisiz bir dis agrisi peydah oldu. Ozellerin hicbiri bakmıyor ve universite hastanesine yonlendiriyorlar. Universite de kadin dogumdan dis tedavisine uygun olduguna dair belge istiyor. O belgeyi alip gittim hamilelere uygun anestezi ile uyusturup gecici olarak cozduler dogumdan sonra kanal yapariz dediler
Oyyy maşallahSelam kızlar
Bazılarınızı ınstagramdan ekledım
Kopegımden benı tanırsınız
Benimki 8,5 olmuşturKizlar kilo konusunu okudum birisi 7 bucuk kilo civari yazmis masallah cok iyi benmki gercekten sican yavrusu gibi bir cocuk oldu5500 oldu ancak