2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir bebek hiç mi sırt üstü yatmak istemez ya.. Bn sırt üstü yatırıyorım o yüz üstü dönüyor. Bezini bile değişmek zülm oldu..
16684180801974196879609520318749.jpg
ayaklar hep böyle toto da havada

Bir bebek hiç mi sırt üstü yatmak istemez ya.. Bn sırt üstü yatırıyorım o yüz üstü dönüyor. Bezini bile değişmek zülm oldu.. Eki Görüntüle 3160902 ayaklar hep böyle toto da havada
Maşallah 🧿 Bizim oğlan da hiç sevmiyor yüzüstü dursun ağlıyor çığlık atıyor 😀

Valla kimse ellemiyo galiba bi ben kaldiriyom o za-man 😂😂benim kiz gunduz uyumadigi icin gece uykusu uzadığı Zamanlar kaldırıyorum bayağı da acıkmış oluyo
Heee benimki acıkınca cıldırıyo ozman veriyorum anlıyorum😂😂 yoksa ellemiyorum gerçi yani 3-4 saatte bi acıkıyo zaten😂😂

Kızlarrr konusuldumu bılmıyorm ama bugün bizim oğlan sünnet oldu ama pipi yok oldu bişi kalmadı pipiden düğme gibi kaldı 🙄🙄 doktor zamanla düzelir diyor ama nettede hiç iyi şeyler okumadım siz ferahların içimi 🙄

Kızlarrr konusuldumu bılmıyorm ama bugün bizim oğlan sünnet oldu ama pipi yok oldu bişi kalmadı pipiden düğme gibi kaldı 🙄🙄 doktor zamanla düzelir diyor ama nettede hiç iyi şeyler okumadım siz ferahların içimi 🙄
İçime göçüklüğümü diyosun. Sıvazlayınca acılıyo, öyleyse bizimki 2 ayllıkken oldu, öyle hala. Sıvazlıyorum acılıyo bormal dediler bana

Bazen bizim de öyle görünüyor canım doktor sıkıntı olduğunu söylemedi hiç

Bizimkide zayıfladıkca düzelir dedi ama ergenliğe kadar sürer yazan olmus nette içim sıkıldı🙄
Ben problem olduğunu düşünmüyorum canım stres yapma bence sende hatta bazen mosmor görünüyor geçen hafta sünnet sonrası kontrol vardı 1 ayı geçti bizim olalı doktor gayet güzel iyileşmiş dedi morluğu ben sormadan o söylesi dedi ağladığında üşüdüğünde falan mosmor görünür endişe etmeyin normal bi durum dedi büyüdükçe geçicek dedi

Kizlar merhaba merk ettim geldim ne haber kimler ne durumda bebisler nasil benim tembel hala dönmüyor 😂😂

4. Ay açımızı olduk. Bir haftadır gece uykusu 3 4 kere böşünüyordu. Gittik 200 Gr almıştı 10 gün önce. Şimdi vermiş gözüküyor. Canım sıkıldı. Takip edelim bol emzir dediler.

Ben problem olduğunu düşünmüyorum canım stres yapma bence sende hatta bazen mosmor görünüyor geçen hafta sünnet sonrası kontrol vardı 1 ayı geçti bizim olalı doktor gayet güzel iyileşmiş dedi morluğu ben sormadan o söylesi dedi ağladığında üşüdüğünde falan mosmor görünür endişe etmeyin normal bi durum dedi büyüdükçe geçicek dedi
Morluguna değildi ortadan yok oldu ya bi tuhaf geldi zamanla düzelicek illaki inşallah ama insan bilgi kirliliğine aldanıp moral bozuyor bazen

4. Ay açımızı olduk. Bir haftadır gece uykusu 3 4 kere böşünüyordu. Gittik 200 Gr almıştı 10 gün önce. Şimdi vermiş gözüküyor. Canım sıkıldı. Takip edelim bol emzir dediler.
Bu ay bebekler az aliyor gibi sanki kimi duyduysam 400 gr civarinda almiş bebegi. Cok mu hareketli senin bebiş

X