- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.481
Valla bende ellemiyorum cidden geceleriAynı durumu bende yaşıyorum canım sleepy de ön tarafı çok şişiyor sabah kucağa alınca taşıyor ıslanıyor üst değiştiriyoruz, sleepy nin tüm çeşitlerinde öyle oluyorgece altını alayım diyorum uyanıyor bende ellemiyorum
Sanırım çoğumuz aynı şeyi yaşıyo 4 de uyku gerilemesi olur diyolardı cidden oluyomuşKızlar 4. Ay bitmek üzere ve yaklaşık 1 haftadır uykular değişti. Hastaydı öksürüyordu burnu tıkanıktı derken hala devam ediyor.
Bu gece ilk uyku 4 saat civarı sürdü. Sonrasında 2 ve 1,5 saatte bir uyandı. Ellerini yemeye başlıyor, söyleniyor. Tek başına da dalamadığı için kalkıyorum yanımda emzirip uyutup yatırıyorum. Çok yorucu olmaya başladı. Yenidoğandaki gibi oldum. Bu uyku gerilemesi mi oluyor şimdi ve nasıl aşarız bilen deneyimleyen var mıdır?
Geçmiş olsun.Hayır başlamadım daha
Araya hastalık vs şeyler girdi
Kendimi toparlayamadım
Hakli cocuk evet. Belki has pirinç unu alıp içine karıştırıp veririrm gunde 2 kez. Düşünmüyor değilim.Hee 400 gr ozman uzun gidiyo baya
Ateş 400 gramı 3 günde bitirir .
Hadi yaaa çocuk napsın yazık okadar kötüyse
Sindirm için gerekiyomuş ama ben 5.ayda başlıcam ufak ufakEk gıda için altı aylik olmaları gerekmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum ki
ama yine 400 ü 5 günde içmiş yine iyi içebiliyo cidden .Hakli cocuk evet. Belki has pirinç unu alıp içine karıştırıp veririrm gunde 2 kez. Düşünmüyor değilim.
Kokusuna dayanamazsın bir de içtiğini düşün işte
Bir arkadasim üç aylıkken tarhana çorbasına başlamıştıSindirm için gerekiyomuş ama ben 5.ayda başlıcam ufak ufak
Ben sleepy stokladım hepValla bende ellemiyorum cidden geceleriuyanır uyanmaz hemen alıyorum yarım saat geçmiyo o temizide dolduruyo zaten sleppyler bitsin elimde molfix var onada bakıcam bakalım oda yapıcakmış. Yapmassa molfix alırım bidaha , baby turca fln denicem
6. Ayda başlanıyor diye biliyorum bende canım ama bizim oğlan biz yemek yerken pür dikkat bizi izliyor ağzımıza kaşığı götürene kadar takip ediyor, geçen eşim ekmeği uzattı ağzına açıyor yemeğe çalışıyor, doktora gidince sorucam bende ne zaman başlayabiliriz diye. Ben şuana kadar su bile vermedimEk gıda için altı aylik olmaları gerekmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum ki
6. Ayda başlanıyor diye biliyorum bende canım ama bizim oğlan biz yemek yerken pür dikkat bizi izliyor ağzımıza kaşığı götürene kadar takip ediyor, geçen eşim ekmeği uzattı ağzına açıyor yemeğe çalışıyor, doktora gidince sorucam bende ne zaman başlayabiliriz diye. Ben şuana kadar su bile vermedim
Doktor hangisiyle derse canım, genelde patates havuç kabak yoğurt püreleri ile başlanıyor inşallah yiyen bir çocuk olur zorlamaz bizi sever hepsiniKuzuya bak sen . Hangi besinle başlayacaksın
Ay inşallah benim kızım okadar iştahsız ki düşman başına vermesin mevlam o dereceDoktor hangisiyle derse canım, genelde patates havuç kabak yoğurt püreleri ile başlanıyor inşallah yiyen bir çocuk olur zorlamaz bizi sever hepsini
İnşallah ek gıdaya geçince değişir canım yemeği severAy inşallah benim kızım okadar iştahsız ki düşman başına vermesin mevlam o derece
Yok büyük kiizm 10 yaşında buna şimdiden tikacam ağzına ek mek herşeyİnşallah ek gıdaya geçince değişir canım yemeği sever
Yaaaa ona bakarsan bi arkadaşım var aramızda 1gün var 1ayllıkken şehriye çorbası içiriyoduBir arkadasim üç aylıkken tarhana çorbasına başlamıştışuan aslan gibi kız. Şimdi sizde başlayana sohbeti olunca dedim acaba bende başlasam mi
Bende yapacam en yakında ağzına surmeyle başlayımYaaaa ona bakarsan bi arkadaşım var aramızda 1gün var 1ayllıkken şehriye çorbası içiriyoduyapan yapıyo ben başını tutmasını oturmasını bekliyorum yatarak yedirmeyeyim diye
Hahaha aynennnBende yapacam en yakında ağzına surmeyle başlayım
Bize de doktor tam bunları söyledi ek gıdaya başlamak için bunlar varsa 5.ayda başlayabiriz dedi zaten tadımlar çok uzun sürüyor ama bizimkinin hiç yiyesi yok bizi izliyor ama ağzını filan açmıyor verince6. Ayda başlanıyor diye biliyorum bende canım ama bizim oğlan biz yemek yerken pür dikkat bizi izliyor ağzımıza kaşığı götürene kadar takip ediyor, geçen eşim ekmeği uzattı ağzına açıyor yemeğe çalışıyor, doktora gidince sorucam bende ne zaman başlayabiliriz diye. Ben şuana kadar su bile vermedim
Eşim verelim diyor ben verdirmiyorum daha erken diyorum doktora sorup öyle veririz diye oyalıyorumBize de doktor tam bunları söyledi ek gıdaya başlamak için bunlar varsa 5.ayda başlayabiriz dedi zaten tadımlar çok uzun sürüyor ama bizimkinin hiç yiyesi yok bizi izliyor ama ağzını filan açmıyor verince