2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar günaydın bebeğimin sanırım azıcık geniz akıntısı var. Hapşırıyorum duruyor ateşi yok ama bende geceden beri grip olacakmışım gibi. Çok korkuyorum kzım hasta olacal diye be yapmalıyım
Canım beslenmene dikkat et protein yeşillik dengeli beslenmeye çalış bol su iç dinlenmeye çalış günde bir iki sarımsak ezip ye ben böyle iki güne atlattım gribi bebeğe de bulaşmadı

Eşim verelim diyor ben verdirmiyorum daha erken diyorum doktora sorup öyle veririz diye oyalıyorum😀 bakalım doktor ne dicek dediğiniz gibiyse belki başlatır bize
Ek gıda için çocuktan çok annenin de hazır olması lazım dedi doktor çünkü çoğu zaman boğazına kaçıyormuş verilen şeyler, panik yapıp bebeği korkutmamak lazımmış öyle olunca çocuk kötü bişey yaptım diye yemekten çekiniyomuş
Sen de hazırsan doktor da onaylarsa başlatın ben sabırsızlıkla bekliyorum bakalım en çok neyi sevecekler 😍

Ek gıda için çocuktan çok annenin de hazır olması lazım dedi doktor çünkü çoğu zaman boğazına kaçıyormuş verilen şeyler, panik yapıp bebeği korkutmamak lazımmış öyle olunca çocuk kötü bişey yaptım diye yemekten çekiniyomuş
Sen de hazırsan doktor da onaylarsa başlatın ben sabırsızlıkla bekliyorum bakalım en çok neyi sevecekler 😍
Ben çok pinpirikliyim hiç hazır olamıcam galiba 😀 daha 4 5 günlüktü biberon vermiştim sağdığım süt ziyan olmasın diye yutkunamadı gibi oldu korktum o gün bugündür daha biberon vermedim 🤦🏻‍♀️ ek gıda da nasıl olcak bilmiyorum inşallah panik yapmam . Bana emzirmek daha kolay geliyor ek gıdada nasıl olacak bakalım

Ben çok pinpirikliyim hiç hazır olamıcam galiba 😀 daha 4 5 günlüktü biberon vermiştim sağdığım süt ziyan olmasın diye yutkunamadı gibi oldu korktum o gün bugündür daha biberon vermedim 🤦🏻‍♀️ ek gıda da nasıl olcak bilmiyorum inşallah panik yapmam . Bana emzirmek daha kolay geliyor ek gıdada nasıl olacak bakalım
Evet emzirmek çok rahat ya her zaman hazır sıcak gıda 😄 benim de meme reddi yapar diye ödüm patlıyor biberon veremiyorum bu yüzden 2-3saatten çok ayrılamadım yanından sağdığım sütlerden de yoğurt ya da çorba yapacağım ek gıda döneminde

Evet emzirmek çok rahat ya her zaman hazır sıcak gıda 😄 benim de meme reddi yapar diye ödüm patlıyor biberon veremiyorum bu yüzden 2-3saatten çok ayrılamadım yanından sağdığım sütlerden de yoğurt ya da çorba yapacağım ek gıda döneminde
Bende korkuyorum meme reddinden Ben artık sağmıyorum işe başlayınca biberon konusunda sıkıntı yaşamam inşallah

İyi pazarlarrrr.
Nerdesiniz annelerrr?
Hepiniz pazar keyfi yapiyor demi?
Kocalarınız dizinizin dibinde, çay demlenmiş.
Ohhh keyf 😂😂😂
Hıı sorma ne keyif uyutana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi

Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyo🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ o durumuna simir oluyorum
Seninki erkek ya ne giydirsen onde dolablr 🤣 bi ara sleepy bio natural tecrübe ettim onda da taştıydı ama bilmiyorum ya tekrar bi sans versem mi napsam bi paket falan belki

Seninki erkek ya ne giydirsen onde dolablr 🤣 bi ara sleepy bio natural tecrübe ettim onda da taştıydı ama bilmiyorum ya tekrar bi sans versem mi napsam bi paket falan belki
Ne biliyim önceden olmuyodu hertarafa şişiyodu şimdi ön şişiyo resmen boş bezi atıyomuş gibi geliyo😂😂😂

Vanilin atıyorlarmış içine öyle güzel oluyormuş tadı biraz mantıklı mı bilmiyorum
Öyleymiş evet alerji sayfasında yazıyordu. Doktorlar öneriyormus
Ama düşünmüyorum açıkçası. Bu akşam kabaklı pirinç unu verdım bıraz yedi.
Hiip pirinçli alacağım
Gunde 2 kez versem yeter .

Çok az içiyor yahu 60 cc içti az önce devam sütü

ama yine 400 ü 5 günde içmiş yine iyi içebiliyo cidden . 💪🏻🙏🏻
Açıkçası ven genelde 90 cc yapiyorum
Bazen içiyor
Bazen içiyor 30 cc döküyorum.
Bazen 120 cc deniyorum içmiyor döküyorum
Mesela 60 cc yaptim içti akşam
Sonra doymadı ağladı, 1 dk bile sürmedi geri dönmem. İçmedi döktüm. 🤷‍♀️

Son düzenleme:
4.ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar, çarşamba günü olcaz
Biz de cuma olcaz ben tedirginim ikinci ay aşısında cok ateşlenmistik. Calpolu kesin verecegim.
Ne biliyim önceden olmuyodu hertarafa şişiyodu şimdi ön şişiyo resmen boş bezi atıyomuş gibi geliyo😂😂😂
Hmm bizim de bazen az işemiş gibi oluyo ama geri kapatmak da istemiyorum içim el vermiyo 🤣 Ama bi yer cok doluysa dolmuştur boşver hakkını iyi kullanmıs demekki.🤣

8 de uyuyan çocuk hala uyumadı uğraş dur 🥲🥲🥲bu ne biçim 4.ay yavv hiç sevmedim 😢
Bnde bnde. Bnmki 7 de uyandı uyumadı. Babası arabaya bindirdi gezdik uyumadı. İçini boşalttı, sonra emdi biraz durdu gezerken sonra yine başladı. En son arabaya bindik haydi eve dedik. Eve yaklaşırken uyudu. Bnde eşime devam et sür dedim biraz daha arabayla gezdik. Eve geldik pusetinden hiç çıkarmadım uyudu öyle yarım saat. Sonra uyandı tabi kızılca kıyamet koptu.

Ya sanırım dişş kaşınıyor eli ağzında ağlıyor devamlı. Onunda etkisi var uyumanasında.

X