- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.461
Kaçç saatte bi içiyo.5 günde bitiyor mama
Ve öyle nornal bebek gıbı içmiyor. En fazla 100 cc içiyor
Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyoBaby turco bizde sürekli taşma veya idrar kacirma yaratiyr. Bugün banyoya girdik sirti komple kakaydı. Bezi degistirmek zorunda kalacagim sanrm
Tam hastalık zamanı herkes resmen hasta geçmiyoda allah şifa versinde çocuklar hiç hastalanmasaSlm herkese umarım herkes iyidir bizim büyük anaokuluna başladı başladığından beri her haftasonu hasta o hasta olmadığı hafta minigim hasta eylulden beri kötü hersey
Simdide burun tıkalı hafifçe öksürük var insallaj ana sütü ile geçer de uzamaz
Benim bebeğim 32 cm olarak doğdu doğumhanedeki çocuk doktoru kalıtsal bir rahatsızlığı olabilir dedi. Ben şok! Çocuk Dr boyuna kilosuna göre normal dedi. Takip edelim dedi. Ben normal doğum yaptım birde. Ondan zorlanma olmuş dedi. Hiç korkma gelişimi normalse içini ferah tut.Merhaba anneler,
Bebeğim üç aylık 31 temmuz doğumlu ve ilk anneliğim. Birkaç gün önce kontrol için doktora gittik. Bebeğim zamanında baş çevresi 33.2 cm olarak doğmuştu. Şu an üç aylık olan kızımın baş çevresi 38 cm. Bıngıldağı erken kapanabilirmiş. Doktor takip edeceğiz dedi. Başkaca herhangi bir tahlil ve tetkik istemedi. Bu aşamada gerekli görmüyorum dedi.
Benim baş çevrem olması gerekenden 1 cm daha büyük, eşimin baş çevresi boyuna göre biraz küçük.
Bebeğim şu an yerden kafasını kaldırabiliyor, nesneleri tutabiliyor ve kendine çekebiliyor. Geçen hafta ilk defa tek tarafa da olsa döndü. Bazı mimikleri ve hareketleri taklit edebiliyor. Bunları doktora söylediğim zaman kızımın motor ve duygusal gelişiminin ayıyla şu an uyumlu olduğunu söyledi.
Yukarıda anlattığım duruma rağmen bebeğimin baş çevresinin küçük olması beni çok endişelendiriyor. Doktor kontrolünden sonra uyuyamadım, bir türlü içim rahat etmiyor ve ağlıyorum sürekli.
Aynı durumda olan anneler varsa durumunuzu paylasabilir misiniz? Bizim neye dikkat etmemiz gerekir, sizin bebeğinizin gelişimi nasıldı, bu durum ileride sıkıntı yaratır mı, baş çevresinin küçük olması başka hastalıkların göstergesi mi?
Seninki erkek diye mi onu sisiyor acaba. Bizde olmuyor hiç öyle. Ama sleepy nin bir sürü modeli var. Aralarında farklı olabilirler ben bio natural kullanıyorum.Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyoo durumuna simir oluyorum
Kızlar günaydın bebeğimin sanırım azıcık geniz akıntısı var. Hapşırıyorum duruyor ateşi yok ama bende geceden beri grip olacakmışım gibi. Çok korkuyorum kzım hasta olacal diye be yapmalıyım
60 ya da 90Kaçç saatte bi içiyo.
Bizim mama 840 lıklardan 120 cc 1 hafta sürüyo tam
Çok tşkr ederim emziriyorum sürekliGünaydın canım yapabilcegin tek şey bol bol emzirmek. Çünkü süt onun ihtiyacına göre antikor üretecektir. Bol bol emzir tooarlamasina yarimvi olur. Geçmiş olsun
Şuan öyle gözüküyorSüt alerjisi mi var
Hayır başlamadım dahaEk gıdaya başladın mı? Başlamayı düşünüyordun diye hatırlıyorum da. Sormak istedim..
Allah yardımcın olsun canim.Aşkım inan ki kendi dertlerimden daha büyük dertleri görüp şükredip kafa dağıtıyorum orda
Benim kız bir canavara dönüştü premses görüntüsünün altında bir cadaloz var hiç susmuyo beynime bi uğultu yerleşti sürekli uğulduyo kafam memeyi bıraktı ona da çok üzüldüm
Bide dişlerimi yaptırmaya başlıyorum kemik erimesi olmuş tüm alt dişlerim çekilip implant yapılacak psikoloğum çok bozuk bu akşam çekilecek hepsi
58 milyor dedi dohtur
Delirmedin ya herşey çok pahalı ve şuan önceliğimiz onların iyi bir geleceğe sahip olmaları. Ne yazık ki memlekette eğitim bile çok pahalı. Devlet okuluna gitseler bile dünya kadar yan masraflar var. Çalışacaksak da zaten onlar için.Kaçırmamalısın bence.. Çünkü her gün bir geçen günden daha kötü bir ekonomik tablı varken iş ve çalışma koşulları gitgide kötüleşiyor.. Özel sektör bu anlamda üzüyor, çok çalışıp az para vermek isteyenler, şartlar iyiyse etinden sütünden yararlanalım mantığıyla sabaha kadar iletişimde kalmanı bekleyenler.. Yani bence uzun süre çalışmamak gibi bir planın yoksa bir kaç ay için bu şansı kaçırma ve en iyi seçeneği değerlendir.
Bende çalışmayacaktım ama güzel bir fırsat çıktı gibi bende şuan aynı aşamadayım ve 2 çocukla çalışma başlamaya sıcak bakıyorum, delirdim galiba
Aynı durumu bende yaşıyorum canım sleepy de ön tarafı çok şişiyor sabah kucağa alınca taşıyor ıslanıyor üst değiştiriyoruz, sleepy nin tüm çeşitlerinde öyle oluyorSleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyoo durumuna simir oluyorum
Ne gibi belirtiler var.nasil anladinizŞuan öyle gözüküyor
Alerji doktoruna gitmemiz 2 haftayıbulud
Bende öyle şüphelendim alerji profosörü kan olmadan alerji yoktur dedi sizde kan var mıŞuan öyle gözüküyor
Alerji doktoruna gitmemiz 2 haftayıbulud
Ben yorumlardada gördüm önü şişiyo arka tarafs gitmiyo diye. Bende bunu 3+ naturelde olduSeninki erkek diye mi onu sisiyor acaba. Bizde olmuyor hiç öyle. Ama sleepy nin bir sürü modeli var. Aralarında farklı olabilirler ben bio natural kullanıyorum.
Hee 400 gr ozman uzun gidiyo baya60 ya da 90
2 saatte bi .
400 gr
Tadı kokusu iğrenç