2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Baby turco bizde sürekli taşma veya idrar kacirma yaratiyr. Bugün banyoya girdik sirti komple kakaydı. Bezi degistirmek zorunda kalacagim sanrm
Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyo o durumuna simir oluyorum

Tam hastalık zamanı herkes resmen hasta geçmiyoda allah şifa versinde çocuklar hiç hastalanmasa

Benim bebeğim 32 cm olarak doğdu doğumhanedeki çocuk doktoru kalıtsal bir rahatsızlığı olabilir dedi. Ben şok! Çocuk Dr boyuna kilosuna göre normal dedi. Takip edelim dedi. Ben normal doğum yaptım birde. Ondan zorlanma olmuş dedi. Hiç korkma gelişimi normalse içini ferah tut.

Kızlar günaydın bebeğimin sanırım azıcık geniz akıntısı var. Hapşırıyorum duruyor ateşi yok ama bende geceden beri grip olacakmışım gibi. Çok korkuyorum kzım hasta olacal diye be yapmalıyım

Sleepy dede çiş önü şişiriyo sadece orda duruyo arkaya doğru gitmiyo deliriyorum ön taraflarda bazen taşıyo ustünü ıslatıyo o durumuna simir oluyorum
Seninki erkek diye mi onu sisiyor acaba. Bizde olmuyor hiç öyle. Ama sleepy nin bir sürü modeli var. Aralarında farklı olabilirler ben bio natural kullanıyorum.

Günaydın canım yapabilcegin tek şey bol bol emzirmek. Çünkü süt onun ihtiyacına göre antikor üretecektir. Bol bol emzir tooarlamasina yarimvi olur. Geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canim.

Delirmedin ya herşey çok pahalı ve şuan önceliğimiz onların iyi bir geleceğe sahip olmaları. Ne yazık ki memlekette eğitim bile çok pahalı. Devlet okuluna gitseler bile dünya kadar yan masraflar var. Çalışacaksak da zaten onlar için.

Aynı durumu bende yaşıyorum canım sleepy de ön tarafı çok şişiyor sabah kucağa alınca taşıyor ıslanıyor üst değiştiriyoruz, sleepy nin tüm çeşitlerinde öyle oluyor gece altını alayım diyorum uyanıyor bende ellemiyorum

Kızlar 4. Ay bitmek üzere ve yaklaşık 1 haftadır uykular değişti. Hastaydı öksürüyordu burnu tıkanıktı derken hala devam ediyor.

Bu gece ilk uyku 4 saat civarı sürdü. Sonrasında 2 ve 1,5 saatte bir uyandı. Ellerini yemeye başlıyor, söyleniyor. Tek başına da dalamadığı için kalkıyorum yanımda emzirip uyutup yatırıyorum. Çok yorucu olmaya başladı. Yenidoğandaki gibi oldum. Bu uyku gerilemesi mi oluyor şimdi ve nasıl aşarız bilen deneyimleyen var mıdır?

Seninki erkek diye mi onu sisiyor acaba. Bizde olmuyor hiç öyle. Ama sleepy nin bir sürü modeli var. Aralarında farklı olabilirler ben bio natural kullanıyorum.
Ben yorumlardada gördüm önü şişiyo arka tarafs gitmiyo diye. Bende bunu 3+ naturelde oldu
Düz 3 de olmuyodu yayılıyodu çişi beze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…