2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anam vaay sirtim üstten belime tutuk. Gece kalk yat kalk yat terle soğu derken.. iki gündur baş agrisi da var. Bence ben de stres tipi baş agrisu mevcut ne zaman gergin olsam başım agriyor. Bi de uyurken dişleri sıkma huyu edindim

Bitttter bdv reis sesin çikmiyor seni de unutmadim
Aşkım inan ki kendi dertlerimden daha büyük dertleri görüp şükredip kafa dağıtıyorum orda

Benim kız bir canavara dönüştü premses görüntüsünün altında bir cadaloz var hiç susmuyo beynime bi uğultu yerleşti sürekli uğulduyo kafam memeyi bıraktı ona da çok üzüldüm
Bide dişlerimi yaptırmaya başlıyorum kemik erimesi olmuş tüm alt dişlerim çekilip implant yapılacak psikoloğum çok bozuk bu akşam çekilecek hepsi

58 milyor dedi dohtur

Ayyy hic boyle bisey beklemiyprdum senden allah yardimcin olsun canim bisey gelince ust uste geliyorr allahim kolaylaştırsın inşallah

Baby turco bizde sürekli taşma veya idrar kacirma yaratiyr. Bugün banyoya girdik sirti komple kakaydı. Bezi degistirmek zorunda kalacagim sanrm

Merhaba acaba doktorunuz ve hastaniz neydi miyomum var hamileyim yardimci olursaniz ssvinirim tesekkurler

Geçmiş olsun canım bu ara herk3s oyle gecmeyen bi grip viris dolasiyor ortada bende 1 aydir atlatamadim gecip geri basliyor nu nedir boyle anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…