- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 33
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.421
Kızlar malumunuz işten çıkarıldım. İşsiz kalırım korkusuyla hemen başvurulara başlamıştım bu kadar kısa sürede dönüşler olacağını beklemiyordum. Dönüşler olunca iş arama olayını kestim çocuk biraz büyüsün öyle bakarım nasıl olsa iş var arıyorlar diye. Ama dün Türkiye'nin en büyük 3 inşaat firmasından biri aradı. Gidip bi görüşeyim dedim. Olumlu geçti şartlar da çok iyi. İnanılmaz kafam karıştı. Ne yapayım şimdi?
Benim oğlan tummy time hiç sevmiyor doktor günde 45 60 dk dedi ama 2 3 dk bile zor duruyor bi şekilde oyalamaya çalışıyorum ama çığlık atıyor bende kucaklıyorum. Emzirmeye yastığına koyuyorum bende göğsü daha yuksrda olduğu için biraz duruyor ileriye gitmek istiyor kayıyor ordan da Nasıl olcak bilmiyorumBende de durum aynı. Doktorumuz günde tummy time saati bulsun en az dedi, sert zemin tercih et dedi. Oyun halısı I yere seriyor um çıldırıyor, göğsünün altına minik bir yastık var onu koyuyorum öylede sevmiyor
Oğlan uyudu bende uyusan iyi olcak ama nette takıldım kaldıSıkıldım burasıda herkes çocuklarla uğraşıyo
Evet ya şenlense grup tekrarSıkıldım burasıda herkes çocuklarla uğraşıyo
Ya gelişimleri açısından süreci hızlandırıyomuş tummy time. Kızımda o kadar hareketliydi ki kendi yapardı ben hiç amanda yapayım gibi çabalara girişmedim, bu bayaa tembel çıktıBenim oğlan tummy time hiç sevmiyor doktor günde 45 60 dk dedi ama 2 3 dk bile zor duruyor bi şekilde oyalamaya çalışıyorum ama çığlık atıyor bende kucaklıyorum. Emzirmeye yastığına koyuyorum bende göğsü daha yuksrda olduğu için biraz duruyor ileriye gitmek istiyor kayıyor ordan da Nasıl olcak bilmiyorum
BababbabababababaHoşgeldin:)) temmuz annelerini kadınlar kulübü açacak popüler konu olarak orada daha çok kişi olacak liste falan kurulucak o henüz açılmamış ama
Gözüne bakıyorum ben uyusun diyeKızlar Kızlar canikom kizlar, bebisleri beslemek için uykudan uyandiriyo musunuz?yoksa ne zaman kalkarsa o zaman mi ?
Her Bebek farklı ama insan yine de olsun yapsın istiyor rahat bıraksak yapacaklar belki deYa gelişimleri açısından süreci hızlandırıyomuş tummy time. Kızımda o kadar hareketliydi ki kendi yapardı ben hiç amanda yapayım gibi çabalara girişmedim, bu bayaa tembel çıktı
Hoş şöyle bir örnek var, kuzenimin oğlu şuan 14 aylık , 9 aylıkken bana geldiklerinde daha hiç tek başına oturtmamışlardı çocuğu yerde, sürekli kucakta gezdirip büyütmüşler çocuğu. Desteksiz oturamıyodu sağa sola yıkılıyodu, şok olmuş ve kızmıştım kıza bu kadar pimpirik çocuk mu büyütülür saçmalama diye ama bu ay yürümüş. Gayette zamanında o basamağa geçmiş yani. Çokta takılmıyorum o sebeple bir şekilde yürüyeceklerr en nihayetinde
Ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum, benim oğlan hep aynı saatlerde uyanıyor geneldeKızlar Kızlar canikom kizlar, bebisleri beslemek için uykudan uyandiriyo musunuz?yoksa ne zaman kalkarsa o zaman mi ?
Bana geçen ay 5saatte bir emzir uyuyosa kaldır demişti doktor bu ay sormayı unuttumKızlar Kızlar canikom kizlar, bebisleri beslemek için uykudan uyandiriyo musunuz?yoksa ne zaman kalkarsa o zaman mi ?